Sommerhuse i Nr. Lyngvig

Gæsterne siger
5.0 af 5
icon
icon
Dejligt område
Jan Nielsen, Ringe
Se flere vurderinger

Nr. Lyngvig ligger på den nordlige del af landtangen mellem Klegod og Hvide Sande. Navnet Nr. Lyngvig stammer fra de store og betagende lyngbevoksede områder mellem landevejen og de imponerende klitter ud mod havet.

Et ferieområde der er elsket

I Nr. Lyngvig er der mange rigtig gode feriehusområder, hvor Esmark har feriehuse i flere kategorier og prisklasser. Fælles for alle Nr. Lyngvig områderne er, at der hverken er særlig langt til det smukke Vesterhav med de meget fine sandstrande, hvor det er perfekt med en badetur, finde rav og lave sandslotte, eller til den idylliske og meget roligere Ringkøbing Fjord.

Skøn natursti og god cykelsti

Langs med hovedvejen er der en nyere, asfalteret cykel- og gangsti, som er yderst velegnet til gå- og cykelture for de lidt mere rutinerede cyklister. Cykelstien strækker sig helt til Hvide Sande og nordpå til Søndervig. Imellem hovedvejen og klitterne er den fine natursti, hvor der er en lidt grovere belægning. Denne natursti er meget benyttet til motion, specielt trave- og løbeture. Den er også meget velegnet til cykelture, hvor du kommer helt tæt på det interessante dyre- og fugleliv, som giver dig rig mulighed for iagttagelse. Læs mere om de gode cykelforhold og -muligheder i Nr. Lyngvig området.

Nr. Lyngvig: Skøn natursti

En sand perle – Lyngvig Havn

På fjordsiden finder du Lyngvigs lille, hyggelige havn, der bestemt er et besøg værd. Havnen er en sand, lille perle, der er placeret midt i den vestjyske natur. Lyngvig Havn er en lille, historisk og stadig den dag i dag, autentisk fungerende fiskerihavn. Herfra går fjordfiskeriet den dag i dag og havnen har altid været eksistensgrundlag for mange af de lokale familier. Fiskeriet og landbruget på de mange små gårde, som stadig ligger langs klitten i hele området, har i mange årtier været en vigtig del af området.

I dag er der kun få fiskere på Lyngvig Havn, der har fiskeriet som hovederhverv. Når du besøger havnen, varer det ofte ikke længe inden før du kommer i snak med de lokale. De er altid klar til en lille snak omkring vejret, vandet og fiskeriet. Måske du endda kan forhandle dig til et par friske fisk til aftensmaden.

Områdets smukke vartegn – Lyngvig Fyrtårn

Det helt dominerende vartegn for Nr. Lyngvig er fyrtårnet Lyngvig Fyr. Fyret kan ses fra hele det nordlige område ved Ringkøbing Fjord.

Lyngvig Fyrtårn er det højest beliggende fyrtårn i Danmark med en totalhøjde (inklusive klitten, som fyret er bygget på) på 53 m over havets overflade. For at nå helt op til toppen af fyret skal du gå op af 79 trappetrin på klitten og derefter 149 trin inde i fyret. Så i alt 228 trin. Det er god motion, men belønningen for motionen er også helt fantastisk. Fra toppen af fyrtårnet har du en helt vild smuk udsigt over Holmsland Klit, fjorden, havet og det næsten 300 hektar store fredede hedeareal, som omgiver fyret.

Kan du ikke vente med at se udsigten fra Lyngvig Fyr, kan du se udsigten fra vores webcam, som vi i samarbejde med Esmark og Lyngvig Fyr, har placeret på toppen af fyret.

Nr. Lyngvig: FyrtårnLyngvig Fyr blev opført i 1906, som følge af en tragisk strandingsulykke i 1903, hvor 24 søfolk omkom. Lyskeglen fra toppen af fyret kan ses 40 km til søs og lyset benyttes stadig som navigationspunkt af både fisker- og handelsflåden.

I forbindelse med Lyngvig Fyr findes et mindre naturhistorisk museum, hvor det rige dyre- og fugleliv, samt områdets historie er interessant beskrevet.

Billeder fra Nr. Lyngvig

Video

Nr. Lyngvig Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Nr. Lyngvig

Vacker natur nära till stranden.

Skønne omgivelser lige ned til en lille hyggelig havn. Adgang til både fjord og hav.

Sommerhuset ligger i rolige omgivelser og med dejlig natur omkring.

Dejlig natur. Tæt på vandet. Stille og roligt område.

Fine

Dejlig omgivelser med kort afstand til stranden og vandretur i naturen.

Lækkert område, er kommet i området i flere år, så absolut et besøg værd.

Meget smuk natur og gode muligheder for at gå ture. Tæt på forskellige vandsportsaktiviteter som vi dyrker

Området er lækkert

Rigtig fine.

Dejligt kort afstand til Lyngvig havn og Lyngvig Fyr. Både Hvide Sande og Søndervig kan nås på cykel.

Dejligt område, vil klart anbefale det til andre.

Dejligt område med Vesterhavet til den ene side og fjorden til den anden side.

Ringkøbing og Søndervig er 2 fine byer med god mad. Søndervig er en god by til børnefamilier, de har alt mellem golf, trampoliner, bowling og legepladser.

Dejligt stille område, med muligheder for gåtur til fjord og hav.

Fantastisk

Smuk natur og god beliggenhed.

Flot natur og fine gå stier til havet og stranden. Der er ikke langt til indkøb.

Utrolig dejlig natur i fredelige omgivelser

Dejlig omgivelser for hele fam.

Super fine

Dejligt og roligt område

Super. Kender området godt

Omgivelserne og især udsigten til Ringkøbing Fjord er det vi vil savne aller mest.

Vi elsker hele Holmsland Klit , har holdt sommerferie der de sidste 30 år.

Dejligt sted

Flotte, lækre og indbydende

Ideelle omgivelser for ferie

Et af de smukkeste steder i Danmark

Det er et dejligt område( Søndervig, Ringkøbing, Hvide Sande) med strand, hav og fjord med mange aktivitetsmuligheder bl.a. Key2Activity.

Dejlig natur

Hvis man ønsker fred og ro, så er det stedet Hvis man vil have mere action, kan man bare tage til Søndervig Flot natur Gode stier i lyngen

Super skønne omgivelser.

Udsigt til fjorden, dejlig terasse med aflåst rækværk til småbørn, gynger og sandkasse til de små. Fodbold mål på stor græsplæne til både kongespil, kroket ect. Kort til restaurant og affald samt lyngvig fyr og Vesterhavet.

Dejlige naturstier til stranden og Nr. Lyngvig Fyr

Dejligt område med kig til Lyngvig fyr og klitter. Kort afstand til hvide sande og søndervig. Helt perfekt.

Praktfuld sommer såvel som vinter

Fantastisk natur med god mulighed for vandreture m.m. og stadig en nærhed til Hvide Sande by.

Dejlige omgivelser, tæt på strand, natur, gode muligheder for lange gåture i den dejlige natur

Skøn og fantastisk, set fra natur perspektiv.

Flot natur og hyggeligt med fyrtårn der lyste op i mørket.

Pragtfuldt område midt imellem Ringkøbing fjord og Vesterhavet. 5 min. fra sommerhuset ligger den hyggelige Nr. Lyngvig havn, med små fiskerbåde og fiskerhuse. Mod vest finder man Nr. Lyngvig fyr m. museum

Skønne omgivelser og en dejlig travetur til både fjord og strand.

Skønt område i dejlig natur

Sommerhusområde, nær Ringkøbing Fjord. Husene er placeret, så man ikke har megen direkte kig ind til naboerne, da mange huse ligger lidt forskudt. Der er fjordudsigt, og i gåafstand den hyggeligste lille havn. Huset ligger tæt på landevejen (i baghaven nærmest), men det generer sært nok ikke, slet ikke, når man er indendørs. Lyngvig fyr og Vesterhavet ligger ca. 1,5 km væk på den anden side af landevejen/hovedvejen, og det er virkelig skøn natur, og fra fyrets top er der den mest fantastiske udsigt. Ved fyret er der en dejlig café, en spændende butik og et lille museum og isvogn. Stranden er helt i top, og det er forholdsvis let at komme dertil enten til fods, på cykel eller i bil. Der er en rimelig "let" sti til vandet til højre for parkeringspladsen, som de fleste vil kunne forcere. Hvide Sande og andre omkringliggende byer og strande har stort set alt at byde på. Der er de bedste cykelstier både langs vejen og inde ml. klitterne i naturen.

Huset ligger på en flot naturgrund i meget rolige omgivelser, om aften kaster fyret sit lys over området det er rigtigt hyggeligt

Lækkert område, ingen støj, dejlig luft, tæt ved fjord og lille havn og gåafstand til stranden.

Rolige omgivelser

Omgivelserne er skønne når man elsker naturen. Trods det at det var sommerferie, så havde vi alt slags vejr, regn, blæst, stille vejr, solskin. Vest på, når det er bedst.

Bedre vejr. Bedre information om aflysninger PGA Corona. Sandskulpturfestival (Søndervig),rejefestival (Hvide Sande) m.m.Den megen regn i løbet af sommeren havde gjort stier til bække og det var svært at komme tørskoet frem. Men flot og charmerende natur.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Vejrudsigt Nr. Lyngvig
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
post@schultz-feriehuse.dk

Schultz på facebook

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...