Velholdt feriehus med god sauna på naturgrund

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 33, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5402
8 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Fyrmarken 33 i Nr. Lyngvig møder i et lyst træbeklædt sommerhus. Det imødekommende sommerhus ligger på en dejlig naturgrund, tæt på et stort fredet hedeområde tæt på Lyngvig fyr. Sommerhuset har en stor, lukket og delvist overdækket terrasse, som inviterer til masser timers samvær. Her er der plads til jeres familie på 8 personer og jeres hund, som sammen kan nyde en mindeværdig ferie.

Hyggeligt velholdt sommerhus med sauna og spabad

Det charmerende og hyggelige sommerhus blev bygget i 2003, og renoveret i 2020. Sommerhuset fremstår derfor lyst og enkelt i indretningen, med en klassisk møblering. Det er specielt velegnet til børnefamilier, og har man en hund med, er huset også indrettet til dette.

Huset har mange af de moderne faciliteter der bliver efterspurgt, kombineret med en fred og ro der tilbydes i dette område, som kan være medvirkende til en skøn ferie ved Vestkysten. I sommerhuset er køkkenalrummet husets hjerte, her vil størstedelen af jeres hygge stunder formegentlig foregå. Her kan I nyder varmen fra brændeovnen. I det funktionelle køkken er der alle de nødvendige redskaber for at lave en lækkert måltid, mens man nyder den skønne udsigt. 

Højdepunktet i dette hus er med garanti det ene badeværelse. Her finder i både en rummelig sauna og et lækkert spabad, som kan nydes efter en kølig gåtur ved stranden. Der er 2 badeværelser i huset og et gæstetoilet, så derfor undgår i køen til brusebadet om morgenen. Alle badeværelserne er også udstyret med gulvvarme.

Familievenlig naturgrund med carport og ladestik til elbil

Dette sommerhus er både børnevenligt, hundevenligt og bilvenligt. Sommerhuset har nemlig en stor og lukket terrasse, som giver både børn og kæledyr mulighed for at rende frit rundt uden noget særligt opsyn. Her er der også sandkasse og gyngestativ til at holde børnene beskæftiget.

På den skønne terrasse er der masser muligheder for at finde en plet med både sol og læ. Hvis I ønsker en smule skygge, kan parasollen tages i brug. Og til aften kan I lave et lækkert aftensmåltid på grillen, efterfulgt af en hyggelig aften i den friske luft.

Din bil skal selvfølgelig heller ikke snydes for lidt ferieluksus, der er nemlig en carport tilhørende dette sommerhus. Så her kan den stå beskyttet for diverse naturbegivenheder, mens I selvfølgelig har altid i gåafstand. Hvis I er kørende i elbil, er der også mulighed for at lade jeres bil op ude i carporten.

Nr. Lyngvig tæt på Lyngvig Fyr, mellem Hvide Sande og Søndervig

Sommerhuset i Nr. Lyngvig ligger i et skønt område tæt på Lyngvig Fyr. Ved det gamle fyrtårn, er det muligt at komme hele vejen op i toppen. Derudover er der en skøn legeplads i det flotte naturområde og plads til at have en lille skovtur med madpakker.

I Nr. Lyngvig er du placeret midt imellem den skønne havneby Hvide Sande og feriebyen Søndervig. Du har derfor blot en kort tur til begge byer, hvor der på vejen også er masser skønne naturområder at opdage. I disse byer er der mulighed for at spise på de lækre restauranter, shoppe i de spændende butikker eller tage til stranden.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5402

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gut eingerichtet,ein großes Plus sind zwei Bäder und ein Gäste WC .

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes und gut ausgestattetes, gemütliches Haus. Die Kinder haben sich sehr über die Sandkiste mit Sandspielzeug und die Schaukel gefreut. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und ruhig gelegenes Ferienhaus. Es ist alles vorhanden und funktionsfähig.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:122 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2020 / 2003

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Apple TV, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...