Dejligt feriehus med spabad og brændeovn

3
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 3G, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: GW1397
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

I dette dejlige rækkehus med brændeovn på Anker Eskildsens Vej 3G kan 6 personer og 1 hund tilbringe en skøn ferie i dejlige omgivelser tæt på Hvide Sande, Lyngvig Fyr, Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Sommerhuset har et lækkert spabad, hvor I kan slappe af og få ladet jeres batterier op på ferien.

Lys indretning med spabad og brændeovn

Så snart I træder ind i rækkehuset på Anker Eskildsens Vej 3G, vil I føle jer hjemme i de indbydende omgivelser. Feriehuset har en skøn indretning med komfortable møbler, der bliver komplimenteret af det gode lysindfald, der kommer fra sommerhusets mange vinduer. 

I sommerhusets alrum, hvor køkken og stue er forenet, kan I tilbringe mange hyggelige feriestunder sammen. Omkring spisebordet kan I samles til skønne måltider, og efterfølgende kan I sætte jer til rette i de komfortable sofaer foran fjernsynet og se en god film sammen. Brændeovnen skruer op for varmen og feriestemningen. I alrummet er der også en hems, der er et sikkert hit blandt de yngste feriegæster.

Sommerhuset har derudover 3 soveværelser og 1 badeværelse. På badeværelset står et lækkert spabad klar til jer, hvor I kan læne jer tilbage og slappe fuldstændig af i det varme boblende vand. Der findes en gennemstrøms vandvarmer, så man altid har varmt vand – selvom man fylder spabadet, kan man stadig tage et varmt brusebad.

Stor sydvestvendt terrasse

Sommerhusets afskærmede terrasse er det perfekte sted at tilbringe de varme feriedage. Her har I både havemøbler og liggestole til rådighed, som I kan slappe af i, mens solen bager løs. Ved sommerhuset ligger der også en fælles legeplads, som børnene helt sikkert vil elske.

Om aftenen kan I finde grillen frem og tilbringe en hyggelig aften på terrassen med lækker mad og kolde drikkevarer, mens solen så småt går ned bag klitterne. 

Besøg Vesterhavet og Hvide Sande

1 kilometer fra sommerhuset ligger det fantastiske Vesterhav, der er et besøg værd på alle tider af året, uanset om I vil en tur i vandet eller gå langs de smukke sandstrande. Begge dele er ren terapi for sjælen.

Sommerhuset på Anker Eskildsens Vej 3G ligger tæt på den hyggelige fiskerby Hvide Sande, som byder på masser af skønne oplevelser på ferien. Byen har gode spisesteder og et hyggeligt handelsliv med mange skønne butikker. Derudover har byen også flere gode indkøbsmuligheder.

Det siger vores gæster om sommerhuset GW1397

D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus med god indretning

D.
sagde , Børkop

Dejligt hus godt indrettet.

D.
sagde , Løsning

Det var et dejligt hus med en størrelse der er helt rigtig god for os.Det var skønt, god afstand til indkøb og strand og havne.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 300
Renoveret / Byggeår:2017 / 2004

Køkken:

Køleskab, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...