Sommerhuse i Årgab

Gæsterne siger
5.0 af 5
icon
icon
Passar den som gillar promenader såväl upp som ner! Härlig motion!
Eila Kohlberg, Trensum
Se flere vurderinger

Selve navnet Årgab er med stor sandsynlighed opstået i forbindelse med havets gennembrud under en stormflod for mange år siden. På den måde blev der dannet en kløft mellem hav og fjord, som dog ikke eksisterer længere. Men der er derimod er der mange skønne feriehuse til leje i Årgab – og med Esmarks sommerhusudlejning finder du med garanti også det rette sommerhus for dig og din familie.

Årgab området

Årgab er området, der ligger mellem Haurvig og Hvide Sande og det er det sted, der er smalleste på tangen. På dette sted er der kun ganske kort afstand til den særdeles attraktive og smukke hvide sandstrand ved Vesterhavet. Her er der fantastisk om sommeren, hvor du og familien kan bade i havet eller fjorden, bygge sandslotte, ride langs stranden eller fiske med fiskestang. Udenfor sommermånederne byder området på gode muligheder for en god travetur i den friske og sunde havluft med det imponerende hav på den ene side og de flotte klitter på den anden. Fra området Årgab er der meget kort afstand til den naturskønne og idylliske Ringkøbing Fjord, hvor du har frit udsyn til landet og kan nyde fuglelivet og naturen i det hele taget.

Flere steder i Årgab vil du på landsiden se områder med lange lave haller og det er her der produceres de verdensberømte danske minkskind, og det ser sker alt sammen under de nyeste forskrifter om dyrevelfærd.

Årgab: Stranden

Sommerhusene i Årgab

I det største sammenhængende sommerhusområde – Tingodden, som ligger meget tæt på stranden – finder du hos Esmark det største udvalg af sommerhuse. Vi har et væld af forskellige feriehuse – lige fra de prismæssigt fornuftige, enkle, velindrettede og funktionelle huse for familien, som mest går efter oplevelser og aktiviteter i området. Og til de superlækre luksussommerhuse med for eksempel pool, hvor du og familien rigtig kan slappe af og nyde en dejlig wellnessferie.

Aktiviteter ved Årgab

I den sydlige ende af Årgab ligger det populære badeland “Nordsø Badeland”. “Nordsø badeland” ligger i forbindelse med campingpladsen. Her er der rig mulighed for badning og leg for både børn og voksne – badelandet er indendørs, så det er en helt perfekt aktivitet på overskyede og lidt køligere dage.

Til dem der er vandsportsinteresserede, ligger et stort og særdeles attraktivt vandsportsområde “West Wind”. Den ligger i den nordlige ende af Årgab. På “West Wind” myldrer det altid af liv. Her kan hele familien få en kæmpestor oplevelse med windsurfing og kitesurfing og det er til det let øvede, begyndere eller de rutinerede. Begynderne kan sagtens få undervisning af dygtige instruktører, så hele familien kan more sig sammen i bølgerne.

Årgab: Smuk naturLangs hele strækningen af Holmsland Klit, er der en 40 km lang natursti – der stækker sig fra Nymindegab i syd og til Søndervig i nord.

Så uanset hvor i området du bor, har du naturstien i umiddelbar nærhed, så en rolig travetur igennem store hedeområder er helt oplagt. Her vil du kunne iagttage fugle- og dyrelivet, nyde en frisk løbetur eller en god lang cykeltur. Fra Årgab og til klittens hovedby Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for, er der en asfalteret sti til både cykling og spadsereture.

Årgad er tæt på Hvide Sande

Bor du i et feriehus i Årgab, skal den hyggelige fiskerihavn og den levende handelsby Hvide Sande. absolut indgå i buketten af ferieoplevelser. Her er et rigt udbud af restauranter med frisk fisk, fiskebutikker og specialbutikker. På havnen i Hvide Sande er det altid en helt speciel oplevelse at se kutterne komme ind med større eller mindre last af nyfangede fisk fra Vesterhavet. Herudover er der også travlt på havnen af gaffeltrucks og lastbiler, der er travlt optaget af at transportere fisken videre til forarbejdning inden eksporten til det meste af Europa.

Billeder fra Årgab

Video

Årgab Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Årgab

En fantastisk natur og et skønt "kig" ud til digerne

Fantastisk natur

Fantastisk område og imponerende landskab. Man ved jo godt at det altid er meget blæsende ved Vesterhavet. Det har også din charme. Hvide Sande by er rimelig hurtig overset.

Lækker natur med alt vestkysten rummer af blæst, sandstrand og flotte udsigter.

Den dejligste natur som er nydes af både børn og voksne. Vi besøger altid både Søndervig, Hvide Sande, Bork og Henne strand. Der er så mange steder tæt på hvor man kan få oplevelser.

Skønne, skønne omgivelser

Flotte omgivelser nær strand og klit.

Fantastisk område med klitter og siv-bevoksning, der afskærmer de mange huse i området.

Smuk natur og tæt på byen (indkøbsmuligheder)

Fantastisk område som vi helt sikkert skal besøge igen. Vand på begge sider. Hvem elsker ikke det.

Skønne omgivelser til en dejlig ferie for enhver smag

Skønne store klitter og højt til loftet.

Dejligt område, skøn strand hvor man kan få skulderne helt ned.

Smuk natur...perfekt til lange gåture langs vandet

Lækker strand og natur i nærheden

Fine omgivelser. Sommerhus stemning sammen med det rå Vesterhav

Et fantastisk område lige bag ved huset. Bakker med lyng og lav. Små naturstier fører dig rundt i bakkerne og er du heldig kan du finde den rette sti direkte ned til det brusende Vesterhav og den store brede sandstrand. Ganske enkelt vidunderlig natur ! En gåtur langs stranden kan føre dig direkte til Hvide Sande by.

Charmerende omgivelser

Tæt på Hvide Sande og så alligevel fjernt fra alverdens larm og støj.

Rigtig gode omgivelser.

Strand og vand i gåafstand - så fint og skønt.

Smukke og rolige omgivelser

Skønt område, tæt på stranden og dejlig natur.

Skønt naturområde og smukt hav.

Årgab er et skønt område! Der er dejlig strand og klitområde. For at komme til stranden fører en vej op igennem klitterne direkte ned til stranden. Der er ved opgangene lagt en "rebstige", som hjælper med at komme op ad de stejle klitter :)

Fantastisk flot område!

Høj himmel og de smukkeste farver i landskabet, som bare inviterer til leg og nydelse.

Kort afstand til strand og byen

Dejligt område.

Fantastisk natur.

Lækker strand, huset ligger i klitterne kun 200 meter fra vandet

Skønne naturomgivelser med frodig bevoksning trods den barske natur nær havet

Det er naturen vi er vild med: fjord og hav. Så har man jo det hele.

Vi besøgte Hvide Sande og Ringkøbing Som havde meget at byde på. Især fiskerestauranterne, Lyngvig fyr, bunkerne på stranden og is boderne var et hit!

Dejlig område og flot strand. Huset ligger på toppe af en bakke, så vi havde udsigt hele vejen rundt om huset

Natur/strand er fantastisk i området

Huset er placeret midt imellem fjord og hav. Perfekt til gåture og til at nyde naturen. Indkøbsmuligheder er fine og tæt på.

Smuk smuk natur

Omgivelserne giver masser af muligheder for motion (gå, løb,havsport eller cykling), mega sjovt med rebstigerne til, op og nedstigning til/fra strand, hvis man er til sådan noget. Dejligt område med masser af frisk/røget fisk.

Skønne omgivelser med både strand og klitterne lige ved siden af.

De udendørs arealer ved huset, blev kun brugt i begrænset omfang, da vejret var dårligt til udendørs aktiviteter. Havde vejret været bedre, ville der have været gode udfoldelses muligheder. Den korte afstand til Vesterhavet blev værdsat af en del af vores gæster.

Fantastisk beliggenhed tæt på vandet og cykelruten "vestkyst ruten". Helt vidunderlig udsigt fra klitterne over Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Vejrudsigt Årgab
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
post@schultz-feriehuse.dk

Schultz på facebook

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...