Sommerhuse i Årgab

Gæsterne siger
4.5 af 5
icon
icon
Smukke og unikke med vand på begge sider.
Lars Stendorf, Danmark
Se flere vurderinger

Selve navnet Årgab er med stor sandsynlighed opstået i forbindelse med havets gennembrud under en stormflod for mange år siden. På den måde blev der dannet en kløft mellem hav og fjord, som dog ikke eksisterer længere. Men der er derimod er der mange skønne feriehuse til leje i Årgab – og med Esmarks sommerhusudlejning finder du med garanti også det rette sommerhus for dig og din familie.

Årgab området

Årgab er området, der ligger mellem Haurvig og Hvide Sande og det er det sted, der er smalleste på tangen. På dette sted er der kun ganske kort afstand til den særdeles attraktive og smukke hvide sandstrand ved Vesterhavet. Her er der fantastisk om sommeren, hvor du og familien kan bade i havet eller fjorden, bygge sandslotte, ride langs stranden eller fiske med fiskestang. Udenfor sommermånederne byder området på gode muligheder for en god travetur i den friske og sunde havluft med det imponerende hav på den ene side og de flotte klitter på den anden. Fra området Årgab er der meget kort afstand til den naturskønne og idylliske Ringkøbing Fjord, hvor du har frit udsyn til landet og kan nyde fuglelivet og naturen i det hele taget.

Flere steder i Årgab vil du på landsiden se områder med lange lave haller og det er her der produceres de verdensberømte danske minkskind, og det ser sker alt sammen under de nyeste forskrifter om dyrevelfærd.

Årgab: Stranden

Sommerhusene i Årgab

I det største sammenhængende sommerhusområde – Tingodden, som ligger meget tæt på stranden – finder du hos Esmark det største udvalg af sommerhuse. Vi har et væld af forskellige feriehuse – lige fra de prismæssigt fornuftige, enkle, velindrettede og funktionelle huse for familien, som mest går efter oplevelser og aktiviteter i området. Og til de superlækre luksussommerhuse med for eksempel pool, hvor du og familien rigtig kan slappe af og nyde en dejlig wellnessferie.

Aktiviteter ved Årgab

I den sydlige ende af Årgab ligger det populære badeland “Nordsø Badeland”. “Nordsø badeland” ligger i forbindelse med campingpladsen. Her er der rig mulighed for badning og leg for både børn og voksne – badelandet er indendørs, så det er en helt perfekt aktivitet på overskyede og lidt køligere dage.

Til dem der er vandsportsinteresserede, ligger et stort og særdeles attraktivt vandsportsområde “West Wind”. Den ligger i den nordlige ende af Årgab. På “West Wind” myldrer det altid af liv. Her kan hele familien få en kæmpestor oplevelse med windsurfing og kitesurfing og det er til det let øvede, begyndere eller de rutinerede. Begynderne kan sagtens få undervisning af dygtige instruktører, så hele familien kan more sig sammen i bølgerne.

Årgab: Smuk naturLangs hele strækningen af Holmsland Klit, er der en 40 km lang natursti – der stækker sig fra Nymindegab i syd og til Søndervig i nord.

Så uanset hvor i området du bor, har du naturstien i umiddelbar nærhed, så en rolig travetur igennem store hedeområder er helt oplagt. Her vil du kunne iagttage fugle- og dyrelivet, nyde en frisk løbetur eller en god lang cykeltur. Fra Årgab og til klittens hovedby Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for, er der en asfalteret sti til både cykling og spadsereture.

Årgad er tæt på Hvide Sande

Bor du i et feriehus i Årgab, skal den hyggelige fiskerihavn og den levende handelsby Hvide Sande. absolut indgå i buketten af ferieoplevelser. Her er et rigt udbud af restauranter med frisk fisk, fiskebutikker og specialbutikker. På havnen i Hvide Sande er det altid en helt speciel oplevelse at se kutterne komme ind med større eller mindre last af nyfangede fisk fra Vesterhavet. Herudover er der også travlt på havnen af gaffeltrucks og lastbiler, der er travlt optaget af at transportere fisken videre til forarbejdning inden eksporten til det meste af Europa.

Billeder fra Årgab

Video

Årgab Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Vejrudsigt Årgab
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
[email protected]

Schultz på facebook
Persondata- og cookiepolitik
Søger...