Sommerhuse i Bjerregård

Gæsterne siger
4.5 af 5
Dejlig natur lige udenfor og alligevel tæt på strand og indkøb.
Se flere vurderinger

Bjerregård er et af vestkystens mest populære feriehusområder. Området strækker sig fra Nymindegab i syd til Skodbjerge i nord og ligger således i den sydligste del af den 40 kilometer lange landtange mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, som kaldes Holmsland Klit.
Her får ferien en fantastisk start, når ankomsten til Bjerregård sker via Nymindegab på en bakketop og med den mest fantastiske udsigt udover det smukkeste og uberørte landskab. Flere kilometer med åbne vidder, klitter, hede og vand på begge sider.
Bjerregård byder dig på et væld af lækre sommerhuse, som alle har kort afstand til den smukke lange sandstrand. Her er flere legepladser og en lokal købmand, hvor I kan hente frisk morgenbrød hver morgen året rundt. Esmarks sommerhusudlejning i Bjerregård kan således danne rammerne om en skøn ferie i det vestjyske.

Strand og sand så langt øjet rækker

Hvert år og i al slags vejr valfarter glade feriegæster til stranden, hvor flere timer, og for nogle endda størstedelen af deres ferie, bliver tilbragt. Bjerregård Strand er en del af den populære sandstrand, som strækker sig hundredvis af kilometer op langs den jyske vestkyst, og her er plads til aktiviteter af enhver art. Eksempelvis drageflyvning, lange gåture, surfing, paragliding, ravsøgning, og meget meget mere.
Om sommeren er stranden fyldt med ferieglade gæster, som har medbragt tæpper, picnickurve og parasoller. Og mens børnene leger i sandet eller spiller boldspil far, ligger mor og slikker solens dejlige stråler. Man kan med badereglerne i baghovedet også sagtens tage en forfriskende dukkert i bølgerne eller lege med børnene i vandkanten. Det er dejligt at kunne køle kroppen lidt ned på de ekstra varme dage.

Unik natur og rig på fugle- og dyreliv

I den sydlige del af Bjerregård kan du nyde den smukke uberørte natur med store fredede hede- og klitarealer, som værdsættes af naturelskere. Mange gæster kan begejstret berette om at have spottet både rådyr, harer, firben eller ræve på gåturene på heden – eller fra sommerhusets terrasse.
Og øst for Bjerregård ligger i øvrigt fuglereservatet Tipperne, hvor alverdens fuglearter kan iagttages i yngle- og hvileområdet i den sydlige del af Ringkøbing Fjord. For fugleentusiasterne er Tipperne det helt ideelle område at befinde sig i og det kunne jo passende kombineres med et lækkert sommerhus i Bjerregård.

Spændende historie

Mange af Bjerregårds vejnavne stammer fra skibsforlis og strandinger, som fandt sted ud for Bjerregårds kyst. Beautyvej stammer blandt andet fra en stranding d. 26. maj 1887, hvor fiskermakken “Beauty” af Hull strandede syd for Gl. Bjerregård. Ved Sønder Klitvej står stadig en pæl fra “Beauty” solidt placeret ved indgangen til husnr. 296 – 300. Pælen kan ses fra vejen, og det må siges at være solidt træ med en holdbarhed på over 126 år. Pælens placering skyldes, at ejeren af Gl. Bjerregård brugte strandingsresterne til at bygge et fårehegn tværs gennem klitterne fra hav til fjord. Deraf kommer navnet Hegnet, som er en lokal betegnelse for dette område.

Esmark har altid ligget i Bjerregård

Når gæster ankommer fra syd ses Esmarks kontor klart og tydeligt til højre for hovedvejen Sønder Klitvej cirka 4 kilometer nord for Nymindegab. Her startede Esmarks lange og spændende historie, da Mathilda Esmarch i 1965 begyndte at udleje det første sommerhus – nemlig sit eget. Små huse uden elektricitet blev opkaldt efter Mathilda Esmarchs børn og blev ligeledes koblet på udlejningsfirmaet, som efterfølgende har taget fart til i dag at tilbyde over 2.000 sommerhuse i ferielandet mellem Vedersø Klit i nord og Blåvand i syd. På Jeppes Vej 8 ligger det hus, der har været med helt fra starten og har haft tilbagevendende gæster gennem mere end 40 år.

Gode indkøbsmuligheder

Midt i Bjerregård ligger Bjerregårds købmandsbutik, hvor alverdens dagligvarer kan erhverves på alle tidspunkter af året. Så står man lige og mangler krydderierne til en lækker bøf på grillen eller mælken til morgenmaden, så er hjælpen nær. Udover dagligvarerne tilbyder købmandsbutikken også friskbagt bagerbrød hver morgen og i sommerperioden har et lille røgeri åbent, hvor masser af røget og friske fiskearter kan købes samt de populære fiskefrikadeller.
Uden for butikken er der borde og bænke, som frit kan benyttes til en lille anretning, en dejlig kold drik eller is på de varme sommerdage. Og mens mor og far handler, kan børnene passende lege på den tilhørende legeplads og hoppepude. Bjerregårds købmandsbutik tilbyder også cykeludlejning. Se mere om cykling i ferien her.

Masser af tilbud til børnefamilierne

Ferie i Bjerregård byder på mange spændende aktiviteter. Her er der både en put-and-take-sø og ponyridning i Bjerregårds nærområde.
Naturstien tager også sit udgangspunkt i Bjerregård og løber hele vejen igennem Hvide Sande og helt til Søndervig. Naturstien løber midt i mellem klit- og hedeområder, således at en cykel- eller vandretur kan foregå i rolige og smukke omgivelser og i dit helt eget tempo.

Tæt på LEGOLAND®

Som det sydligste område på Holmsland Klit har Bjerregård en favorabel beliggenhed i forhold til en udflugt til LEGOLAND, hvor du kan give børnene en uforglemmelig ferieoplevelse. Du kan med fordel købe entrebilletterne hos Esmark. Ikke nok med at I slipper for køen ved indgangen, I sparer også 25 % uanset antallet af billetter. Læs mere om LEGOLAND med rabat her.

Billeder fra Bjerregård

Andre billeder fra Vestkysten

Aktiviteter
Fiskeri
Ferie med hund
Ferie ved stranden

Video

Andre videoer fra vestkysten

Esmark video fra youtube
LÆKKERT, Stranden og Vesterhavet i Danmark
Esmark video fra youtube
Sildefestival 2013
Esmark video fra youtube
Enestående oplevelser på to hjul i Vestjylland
Esmark video fra youtube
Gåtur på stranden
Esmark video fra youtube
November
Esmark video fra youtube
Hvide Sande
Esmark video fra youtube
Klegod
Esmark video fra youtube
Nr. Lyngvig
Esmark video fra youtube
Esmarch Feriehusudlejling - Ferie tæt ved stranden

Bjerregård Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Bjerregård

Dejlig strand samt lille skov med stort område med lyng og gode stier

Naturen är enastående vacker och passar oss som hundägare mycket bra. Vi väljer alltid ett hus nära heden för att snabbt komma ut med hunden i naturen. Avståndet till stranden är inte så viktig.

Dejlige gåture i klitterne, på den brede strand og hen over heden. Frisk luft til lungerne og afstressende. Naturen er rå og barsk i blæsten, men også mild og lun i læ ! Dejligt at se børn og hunde farte rundt og nyde naturen. Vores børnebørn vil slet ikke hjem igen. En gang Vesterhav-altid Vesterhav.

Easy access to nature, to the beach. Norre Nebel and Hvide Sande are close by to do some shopping. Firsthand groceries can be bought in Bjerregård near Esmark's office.

Dejlige omgivelser med gode vandremuligeder

Vi elsker at komme ved Bjerregaard,dejlige omgivelser og rigtig god strand

Fantastisk flot naturområde - ren balsam for sjælen..

Når man gerne vil både strand og skov, så kan det ikke blive mere perfekt end Nymindegab.

Dejlige omgivelser , sikken natur , vi var en tur rundt om Ringkøbing fjor , vi så Skjern enge og å , flot . Og så klitterne de er også flotte .

Vi elsker ferie området i Bjerregård - kanon sted hvor der er højt til himlen og mulighed for afslapning

Når vi har en stor dejlig hund med kan omgivelserne ikke være bedre både stier og stranden er helt fantastisk, hvor vi kan få timertil at gå.

Roligt og for naturelskere

Dejlige omgivelser meget tæt på dog meget befærdet strand

God adgang til stranden, men klitområdet bag ved huset var hegnet ind med adgang til kun en enkelt sti/cykelsti. Fine indkøbsmuligheder tæt på

Perfekter muligheder udendørsaktiviteter og lange gå/cykelture i Danmark´s skønneste omgivelser.

Dejlig strand med plads til alle, og hyggelige byer tæt ved.

Typisk dejligt område ved Vesterhavet. Gode muligheder for gåture.

Deilig dansk landskap ved Vesterhavet.

Bjerregaard is close to Hvide Sande and Sondervig and als to Norre Nebel and Nmmindegab on the other side. Beautiful nature, good possibilities for walking, swimming, nature, shopping, restaurants, fresh fish! and a lot of activities.

Det er det skønneste område - vi kommer gang på gang.

Fine omgivelser med kort afstand til fin strand

Et roligt område med en rigtig dejlig strand. Hurtigt at komme til Hvide sande hvis man vil shoppe

Omgivelserne er dejlige, har følelsen af at sidde midt i klitterne .

Dejligt område, meget typisk vestjysk. Fladt med lyng, mos og hybenroser.

Området er ren ferieidyl med masser af natur, god bred sandstrand og stort område med gang og cykelstier, kort afstand til nærmeste indkøbsmuligheder

Det kan ikke være bedre! Alt er inden for rimelig afstand - smuk natur lige uden for vinduet, cykelsti 100 meter væk og indkøb m.m. i kort afstand af huset og kort kørsel enten mod syd eller nord findes en hel del aktiviteter for børn.

Kort vei til strand, klitter og natur. Gode muligheter for sykling og andre mosjonsønsker.

Skønne natur omgivelser med skov hede og strand

Nabohuse ligger i god afstand fra grunden.Tæt ved klitten ned til stranden. Kun i behagelig afstand fra købmand, Esmarchs udlejning, campingplads m. mindre købmand og legeplads. Gode cykelstier mod syd eller nord. Svømmehal i overkommelig afstand. Sandskulpturer og andre seværdigheder 15 - 25 min. i bil.Dejlig strand til vandgang, leg , drageflyvning og gåture.Flere muligheder for vandreture i klitterne og bag klitterne.

Overdækket terrasse om vest, hvor den flotte aftenhimmel kan nydes.

Et fantastisk område, med en dejlig strand, som vi besøger hvert år.

Flot natur og mange gode stier.

Perfekte for vores önskemål og interesser.

Gode og rummelige udendørs arealer med flere muligheder, dog for tæt på vej.

Helt fantastiskt.

Suverænt, tæt til en perfekt strand også om vinteren.

Vi elsker at komme ved Bjerregård

Fantastiske, meget spændenede museum i nymindegab

Pragtfuld natur på alle årstider.

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier » Skjul udvidet søgning »
Søg
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Blåvand
  Vejrudsigt Bjerregård
  Spørgsmål til din sommerhusferie?

  Tlf: 75 28 84 55
  Tlf: 70 21 40 21
  E-mail: post@schultz-feriehuse.dk

  Schultz på facebook
  Søger...