Sommerhuse i Bjerregård

Gæsterne siger
4.0 af 5
icon
icon
Deilig dansk landskap ved Vesterhavet.
Frøydis Forsberg, Sandefjord
Se flere vurderinger

Bjerregård er et af mest populære feriehusområder langs vestkysten. Bjerregård området strækker sig fra Nymindegab i syd til Skodbjerge i nord og ligger derfor i den sydligste del af den 40 kilometer lange landtange mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, der også kaldes Holmsland Klit.
Ferien får en fantastisk start, når ankomsten til Bjerregård går gennem Nymindegab på en bakketop. Her får du den mest fantastiske udsigt udover det smukkeste og uberørte landskab. Der er mange kilometer med åbne vidder, klitter, hede samt vand på begge sider.
Bjerregård byder dig på et væld af lækre og skønne feriehuse, der alle har kort afstand til den smukke og lange sandstrand. I Bjerregård er der flere legepladser og en lokal købmand, hvor I kan hente frisk morgenbrød hver morgen og hele året rundt. Esmarks sommerhusudlejning i Bjerregård kan således danne rammerne for en skøn og afslappende ferie i det vestjyske.

Strand og sand – i en perfekt kombination

Hvert år og i al slags vejr kommer glade feriegæster til stranden, hvor flere timer af deres ferie bliver tilbragt. Bjerregård Strand er en del af den populære sandstrand langs Vestkysten, der strækker sig hundredvis af kilometer op langs kysten, og her er plads til nærmest alle former for aktiviteter. Eksempelvis drageflyvning, lange gåture, surfing, paragliding, ravsøgning, og meget meget mere.
Om sommeren er stranden fuld af ferieglade gæster, der har medbragt tæpper, picnickurve og parasoller. Mens børnene leger i sandet eller spiller boldspil far, ligger mor og slikker solens dejlige stråler. Og der ER plads til alle på denne meget brede sandstrand. Husk altid at have badereglerne i baghovedet, når I tager forfriskende dukkert i bølgerne eller når I leget med børnene i vandkanten. Det er skønt at kunne køle kroppen lidt ned på de ekstra varme dage.

Fugle- og dyreliv i Bjerregård

I den sydlige del af Bjerregård kan du nyde den smukke og uberørte natur med de store fredede hede- og klitarealer, der alle værdsættes af naturelskere. Mange gæster kan begejstret fortælle om, at have spottet både rådyr, harer, firben eller ræve på gåturene på heden – og endda også fra sommerhusets terrasse.
Øst for Bjerregård ligger fuglereservatet Tipperne, hvor alverdens fuglearter kan iagttages i yngle- og hvileområdet. For fugleentusiasterne er Tipperne det helt perfekte område, at befinde sig i og det kunne jo meget nemt kombineres med et lækkert feriehus i Bjerregård.

Bjerregård – En spændende historie

En del af Bjerregårds vejnavne stammer fra skibsforlis og strandinger, som alle fandt sted ud for Bjerregårds kyst. Beautyvej stammer blandt andet fra en stranding d. 26. maj 1887, hvor fiskermakken “Beauty” af Hull strandede syd for Gl. Bjerregård. Ved Sønder Klitvej står der stadig en pæl fra “Beauty”, der er solidt placeret ved indgangen til husnr. 296 – 300. Træpælen kan ses fra vejen og det må siges at være solidt og stærkt træ, da det har en holdbarhed på over 126 år. Placering på pælen skyldes, at ejeren af Gl. Bjerregård brugte de strandingsrester til at bygge et fårehegn tværs gennem klitterne fra hav til fjord. Deraf kommer navnet Hegnet, som er en lokal betegnelse for dette område.

Esmark med historie i Bjerregård

Når Esmark gæsterne ankommer fra syd, kan Esmarks kontoret klart og tydeligt ses til højre for hovedvejen Sønder Klitvej cirka 4 kilometer nord for Nymindegab. Lige her startede Esmarks lange og spændende historie, da Mathilda Esmarch i 1965 begyndte at udleje det allerførste Esmark sommerhus – nemlig sit eget. Små feriehuse uden elektricitet blev opkaldt efter Mathilda Esmarchs børn og blev ligeledes en del af udlejningsfirmaet. Udlejningsfirmaet har efterfølgende taget fart til i dag at tilbyde over 2.300 feriehuse i det skønne og danske ferieland mellem Vedersø Klit i nord og Blåvand i syd. Jeppes Vej 8 er det hus, der har været med helt fra starten og har haft tilbagevendende gæster gennem mere end 40 år.

Gode indkøbsmuligheder i Bjerregård

Midt i Bjerregård ligger købmandsbutikken, hvor alverdens dagligvarer kan købes på alle tidspunkter af året. Så står du lige og mangler krydderierne til en lækker bøf på grillen eller mælken til morgenmaden, så er hjælpen ikke langt fra dig og dit sommerhus. Udover dagligvarerne tilbyder købmandsbutikken også friskbagt brød hver morgen. I sommerperioden har et lille røgeri også åbent og her kan masser af røget og friske fisk købes samt de populære fiskefrikadeller.
Udenfor butikken er der borde og bænke, som kan benyttes til en lille anretning, en dejlig kold drik eller is på de varme sommerdage. Mens mor og far handler, kan børnene lege på den tilhørende legeplads og hoppepude. Bjerregårds købmandsbutik tilbyder også cykeludlejning til din sommerhusferie i Bjerregård.

Perfekt til børnefamilier

En ferie i Bjerregård byder på mange spændende og børnevenlige aktiviteter. I Bjerregård er der både en put-and-take-sø og ponyridning.
Naturstien tager sit udgangspunkt i Bjerregård og løber hele vejen igennem Hvide Sande og helt til Søndervig. Den smukke natursti løber midt imellem klit- og hedeområder, så en cykel- eller vandretur kan foregå i rolige og smukke omgivelser og i dit helt eget tempo.

Bjerregård ligger Tæt på LEGOLAND®

Bjerregård ligger i det sydligste område på Holmsland Klit og har en super beliggenhed i forhold til en udflugt til LEGOLAND, hvor du kan give børnene og dig selv en uforglemmelig ferieoplevelse. Du kan med fordel købe entrebilletterne hos Esmark – I sparer 25% og I slipper for køen ved indgangen. Læs mere om LEGOLAND med rabat her.

Billeder fra Bjerregård

Video

Bjerregård Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Bjerregård

Tæt på strand og naturen. Perfekt til en cykel eller gåtur. Rolige omgivelser.

Et hyggelig område

Super natur

Gode stier til dejlige gåture. Alsidige dyreliv. Gode muligheder for at komme på stranden (dog ikke hvis man er gangbesværet)

Dejligt naturområde. Gode muligheder for at løbe og cykle på lækre natur stier.

Området er så skønt. Elsker turene i lyngen samt klitterne. Den lille Eventyrskov samt hoppepuden ved købmanden, var et KÆMPE hit hos børnene. Standen var super god pg børnevenlig. Bestemt ikke sidste gang vi kommer til området.

Virkelig imponerende natur

Dejlig natur og strand.

Vi elsker Bjerregaard. Her er en dejlig ro, selv med mange feriegæster. Stranden er skøn og her er plads til gode spadsereture langs vandet og i området som sådant .

Flot natur ikke lang afstand til Vesterhavet og en hyggelig eventyrskov.

Tæt på vandet og tæt på indløb, 5 minutters gågang væk. Super flot natur og rolige omgivelser.

Der Strand ist sehr schön und sauber. Einkaufsmöglichkeiten des täglichen Bedarfs sind in direkter Umgebung. Orte zum shoppen und Café trinken sind etwas weiter entfernt.

Ligger naturskønt i klithedeområde

Tæt på Vesterhavet, området er virkeligt godt at gå ture i også med hund f eks. KN også anvendes til cykelture

Super

Omgivelserne er i top, den flotte natur med klitterne ud mod stranden.

Skøn natur og dejlig strand og spændende shopping muligheder

Skøn natur, roligt område

Super lækker beliggenhed med havet i baghaven.

Stor natur og alligevel tæt på en købmand fint at man ikke nødvendigvis skal køre

Skønne omgivelser ved Vesterhavet pg Ringkøbing fjord. Hvide sande er en skøn lille by med gode muligheder for at købe frisk fisk

Dejligt natur område tæt ved havet. Gode vandre stier.

Naturen er meget dejligt. Vesterhavet kan vise sig fra sin barske side men også milde. Det er et sted man tager hen hvis man ønsker fred og ro. Der er ingen shoppingmuligheder eller restauranter i nærheden, så skal bilen startes op.

En drøm for naturelskere

Omgivelserne var lige os , smukke .Selv om det var blæsende og koldt , blev der gået masser ture til strand og hede.

Dejlig tæt på stranden, Hvidesande og andre udflugtsmål.

Helt igennem fantastisk

Skøn uspoleret natur i store mængder, sammen med vejrets lune, måske en frisk vind og det dejlige Vesterhav. Summen er altid en dejlig oplevelse for sjælen :)

Smuk og barsk natur. Fine stier i området

Storslået natur og mange gode vandreruter i området ( Blåbjerg, Nymindgab, Tipperne mm)

Omgivelserne er fantastiske, skøn strand og smuk natur.

Dejlig og naturskøn

Området kan ikke blive bedre. Dejlig strand, klitter og flade arealer til en tur med og uden hund. Godt cykel område. Dejlig hundeskov ved Nymindegab.

Bjerregård er et dejligt område, med en flot natur.

Vi har været flere gange i området nu og fortsætter helt sikkert med det.

Perfekt

Mange muligheder for at gå tur og byde både naturen og havet.

Flot natur

Lækker strand og pænt rent område

Fredfyldt område med kort afstand til flot strand.

Smuk natur

Dejligt område at gå tur i. Tæt på strand og indkøbsmulighed

Fantastisk natur

Vesterhavet er fantastisk og naturen omkring er fantastisk at vandre i.

Fedt område. Rå natur, lækker strand. En oplevelse værd. Kommer gerne igen og igen.

Smukke og rolige. Ligger med mere afstand til naboer og dermed lidt fred og ro.

Skønt natur, fredfyldt, minimal trafik, gode cykelstier og vandre muligheder og et rent område.

Dejligt område, positivt overrasket over hvor roligt der var i sommerhusområdet, trods mange gæster.

Helt igennem fantastisk - det vilde Vesterhav, solnedgangen på de gode klare dage og uanede km bred åben strand der kun appelerer til flere gåture. SKAL opleves :-)

Skønt område, med mulighed for lange smukke ture. Små skønne byer med god mad og hyggelige gader.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Vejrudsigt Bjerregård
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
[email protected]

Schultz på facebook
Persondata- og cookiepolitik
Søger...