Sommerhuse i Bjerregård

Gæsterne siger
4.5 af 5
icon
icon
Roligt område, smuk natur. Gode indkøbsmuligheder i Nørre Nebel, Hvide Sande, Ringkøbing, Varde.
Reina Roosma, Wapenveld
Se flere vurderinger

Bjerregård er et af mest populære feriehusområder langs vestkysten. Bjerregård området strækker sig fra Nymindegab i syd til Skodbjerge i nord og ligger derfor i den sydligste del af den 40 kilometer lange landtange mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet, der også kaldes Holmsland Klit.
Ferien får en fantastisk start, når ankomsten til Bjerregård går gennem Nymindegab på en bakketop. Her får du den mest fantastiske udsigt udover det smukkeste og uberørte landskab. Der er mange kilometer med åbne vidder, klitter, hede samt vand på begge sider.
Bjerregård byder dig på et væld af lækre og skønne feriehuse, der alle har kort afstand til den smukke og lange sandstrand. I Bjerregård er der flere legepladser og en lokal købmand, hvor I kan hente frisk morgenbrød hver morgen og hele året rundt. Esmarks sommerhusudlejning i Bjerregård kan således danne rammerne for en skøn og afslappende ferie i det vestjyske.

Strand og sand – i en perfekt kombination

Hvert år og i al slags vejr kommer glade feriegæster til stranden, hvor flere timer af deres ferie bliver tilbragt. Bjerregård Strand er en del af den populære sandstrand langs Vestkysten, der strækker sig hundredvis af kilometer op langs kysten, og her er plads til nærmest alle former for aktiviteter. Eksempelvis drageflyvning, lange gåture, surfing, paragliding, ravsøgning, og meget meget mere.
Om sommeren er stranden fuld af ferieglade gæster, der har medbragt tæpper, picnickurve og parasoller. Mens børnene leger i sandet eller spiller boldspil far, ligger mor og slikker solens dejlige stråler. Og der ER plads til alle på denne meget brede sandstrand. Husk altid at have badereglerne i baghovedet, når I tager forfriskende dukkert i bølgerne eller når I leget med børnene i vandkanten. Det er skønt at kunne køle kroppen lidt ned på de ekstra varme dage.

Fugle- og dyreliv i Bjerregård

I den sydlige del af Bjerregård kan du nyde den smukke og uberørte natur med de store fredede hede- og klitarealer, der alle værdsættes af naturelskere. Mange gæster kan begejstret fortælle om, at have spottet både rådyr, harer, firben eller ræve på gåturene på heden – og endda også fra sommerhusets terrasse.
Øst for Bjerregård ligger fuglereservatet Tipperne, hvor alverdens fuglearter kan iagttages i yngle- og hvileområdet. For fugleentusiasterne er Tipperne det helt perfekte område, at befinde sig i og det kunne jo meget nemt kombineres med et lækkert feriehus i Bjerregård.

Bjerregård – En spændende historie

En del af Bjerregårds vejnavne stammer fra skibsforlis og strandinger, som alle fandt sted ud for Bjerregårds kyst. Beautyvej stammer blandt andet fra en stranding d. 26. maj 1887, hvor fiskermakken “Beauty” af Hull strandede syd for Gl. Bjerregård. Ved Sønder Klitvej står der stadig en pæl fra “Beauty”, der er solidt placeret ved indgangen til husnr. 296 – 300. Træpælen kan ses fra vejen og det må siges at være solidt og stærkt træ, da det har en holdbarhed på over 126 år. Placering på pælen skyldes, at ejeren af Gl. Bjerregård brugte de strandingsrester til at bygge et fårehegn tværs gennem klitterne fra hav til fjord. Deraf kommer navnet Hegnet, som er en lokal betegnelse for dette område.

Esmark med historie i Bjerregård

Når Esmark gæsterne ankommer fra syd, kan Esmarks kontoret klart og tydeligt ses til højre for hovedvejen Sønder Klitvej cirka 4 kilometer nord for Nymindegab. Lige her startede Esmarks lange og spændende historie, da Mathilda Esmarch i 1965 begyndte at udleje det allerførste Esmark sommerhus – nemlig sit eget. Små feriehuse uden elektricitet blev opkaldt efter Mathilda Esmarchs børn og blev ligeledes en del af udlejningsfirmaet. Udlejningsfirmaet har efterfølgende taget fart til i dag at tilbyde over 2.300 feriehuse i det skønne og danske ferieland mellem Vedersø Klit i nord og Blåvand i syd. Jeppes Vej 8 er det hus, der har været med helt fra starten og har haft tilbagevendende gæster gennem mere end 40 år.

Gode indkøbsmuligheder i Bjerregård

Midt i Bjerregård ligger købmandsbutikken, hvor alverdens dagligvarer kan købes på alle tidspunkter af året. Så står du lige og mangler krydderierne til en lækker bøf på grillen eller mælken til morgenmaden, så er hjælpen ikke langt fra dig og dit sommerhus. Udover dagligvarerne tilbyder købmandsbutikken også friskbagt brød hver morgen. I sommerperioden har et lille røgeri også åbent og her kan masser af røget og friske fisk købes samt de populære fiskefrikadeller.
Udenfor butikken er der borde og bænke, som kan benyttes til en lille anretning, en dejlig kold drik eller is på de varme sommerdage. Mens mor og far handler, kan børnene lege på den tilhørende legeplads og hoppepude. Bjerregårds købmandsbutik tilbyder også cykeludlejning til din sommerhusferie i Bjerregård.

Perfekt til børnefamilier

En ferie i Bjerregård byder på mange spændende og børnevenlige aktiviteter. I Bjerregård er der både en put-and-take-sø og ponyridning.
Naturstien tager sit udgangspunkt i Bjerregård og løber hele vejen igennem Hvide Sande og helt til Søndervig. Den smukke natursti løber midt imellem klit- og hedeområder, så en cykel- eller vandretur kan foregå i rolige og smukke omgivelser og i dit helt eget tempo.

Bjerregård ligger Tæt på LEGOLAND®

Bjerregård ligger i det sydligste område på Holmsland Klit og har en super beliggenhed i forhold til en udflugt til LEGOLAND, hvor du kan give børnene og dig selv en uforglemmelig ferieoplevelse. Du kan med fordel købe entrebilletterne hos Esmark – I sparer 25% og I slipper for køen ved indgangen. Læs mere om LEGOLAND med rabat her.

Billeder fra Bjerregård

Video

Bjerregård Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Bjerregård

Perfekt

Mange muligheder for at gå tur og byde både naturen og havet.

Flot natur

Lækker strand og pænt rent område

Fredfyldt område med kort afstand til flot strand.

Smuk natur

Dejligt område at gå tur i. Tæt på strand og indkøbsmulighed

Fantastisk natur

Vesterhavet er fantastisk og naturen omkring er fantastisk at vandre i.

Fedt område. Rå natur, lækker strand. En oplevelse værd. Kommer gerne igen og igen.

Smukke og rolige. Ligger med mere afstand til naboer og dermed lidt fred og ro.

Skønt natur, fredfyldt, minimal trafik, gode cykelstier og vandre muligheder og et rent område.

Dejligt område, positivt overrasket over hvor roligt der var i sommerhusområdet, trods mange gæster.

Helt igennem fantastisk - det vilde Vesterhav, solnedgangen på de gode klare dage og uanede km bred åben strand der kun appelerer til flere gåture. SKAL opleves :-)

Skønt område, med mulighed for lange smukke ture. Små skønne byer med god mad og hyggelige gader.

Har været i Bjerregård mange gange gennem tiden, klart et roligt feriested, hvor du kan være alene eller sammen med andre ved røgeriet og købmanden med hoppepuden som glæder de mindste.

Masser af stier og nedgange til stranden. Hyggeligt område at gå tur i. Fine store skilte så det er nemt at finde de forskellige veje.

Dejligt naturområde med passende afstand til Vesterhavet. Huset ligger lige op til Vestkyststien som er en dejlig og smuk cykel- og gårute ml. Nymindegab og Hvide Sande.

Vi elsker området ved Vesterhavet, vi bruger naturen meget, både til opdagelse af dyr og planter, gåture og afslapning.

Super lækre omgivelser, 2 min til strand og 5 min til den lokale købmand på gåben. Det fantastisk. ! ⭐️ Et besøg værd !

Vi glæder os til restauranter får lov at åbne igen, men har benyttet os af take away muligheder i Hvide Sande, og det var i orden.

Rolige omgivelser. Dejlig uspoleret natur

750 meter til den skønneste strand , hvor man kan nyde udsigten til det brusende hav og gå lange ture. I nærområdet dejlige naturområder. Cykelstier næsten hele vejen til Hvide Sande og Søndervig. En tur rundt om Ringkøbing fjord med alle attraktioner kan også anbefales.

Dejligt område med dejlig natur så langt øje rækker.

Dejligt tæt på stranden og gode cykel ruter

Spændende omgivelser tæt på Vesterhavet.

Flot natur, tæt på vand.

Området (Hvide Sande) og beliggenheden har været helt fantastisk. Skønt med gåafstand til Vesterhavet, når man også har hund med. Derudover er der kort afstand til utrolig smuk natur (Blåbjerg klitplantage og Lyngvig fyr).

Dejligt område tæt på Vesterhavet men også skov og gå muligheder.

Fint sommerhusområde

God og afvekslende natur med strand, klitter, hede og små skove

Overraskende dejligt område som vi vil vende tilbage til igen.

Dejligt område. Perfekt til både børn og voksne

Skøn skøn strand, som ikke er for overfyldt af mennesker. Tag drage med. Se den smukke solnedgang.

Tæt på stranden og med gode vandre- og cykelmuligheder

Kan man lide ro og natur er det et fantastisk sted

Fin gåafstand til strand og lille købmand. Flotte naturomgivelser. Kort køretur til både Nymindegab, Nørre Nebel og Hvide Sande.

Hyggelige omgivelser, med mulighed for mange fine ture i naturen.

Udendørs omgivelsene er i top og et stort plus at stranden er lige i nærheden.

Bjerregård er et fantastisk sted. Ikke langt til Vesterhavet. Dejlig natur. Gode muligheder for at gå lange ture. Ikke langt til indkøb.

Dejligt område med stier, og havet er altid skønt.

Dejligt sommerhus område med dejlig kort til havet.

Lækre natur områder. Kort kørsel til by og shopping

Lækkert naturområde, fantastisk strand og super med den lille købmand så man kan handle det mest nødvendige inden for gå-afstand.

Perfekt

Dejlige område.

Dejligt roligt område med dejlig natur og strand

Vi elsker området!!!

EF jo et skønt område i det vestjyske med strand , hav, klitter og lyng . Skønt at gå ture i området.

Dejlige omgivelser til gåture og cykelture ... især hvis man er til længere cykelture og mountainbike.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
icon
Vejrudsigt Bjerregård
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
post@schultz-feriehuse.dk

Schultz på facebook

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...