Velindrettet sommerhus i Nr. Lyngvig med spa og tæt på fjord

4
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 36, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5563
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Utroligt flot og meget velindrettet luksussommerhus bygget med fokus på kvalitet. Brændeovnen skaber en hyggelig atmosfære og i spaen er der ren afslapning langt væk fra den travle hverdag. Fra den østvendte terrasse er der en skøn udsigt over det åbne landskab og til Ringkøbing Fjord.

Dejligt sommerhus med sauna til ren hygge 

De store vinduespartier giver masser af dagslys i sommerhuset. Fra opholdsrummet har du en smuk udsigt over Ringkøbing Fjord, som du også kan nyde ved morgenmaden. I det store køkken kan feriekokken slå sig løs, naturligvis med hjælpe fra eventuelle små feriekokke. I husets bryggers er der god plads til overtøjet og vandrestøvlerne. Efter en god vandretur kan I tage en tur i saunaen for at blive varmet godt igennem.

Lukket og delvist overdækket terrasse

Der er en god terrasse tilhørende huset. Den er placeret mod øst, som på vestkysten ofte er lige med læ, især ved den delvist overdækkede del af terrassen. Her kan I tilbringe dejlige grillaftener med familien eller venner. I kan også bare nyde solen på liggestolene, imens børnene leger i husets sandkasse og dine hunde vil helt sikkert finde et skønt sted.

Også elbilen er der tænkt på, på Anker Eskildsens Vej 36. Huset har sin egen 22 kW ladestander samt ledning med til elbil, så I kan lade bilen op, mens I går en lang tud på stranden og ikke skal tænke på at finde et offentligt sted at lade. Type 2-stik er også kompatibelt med CCS 2stik.

Naturgrund med udsigt til Nr. Lyngvig Fyr

Den åbne 1604 m2 store naturgrund skaber en fantastisk udsigt over landskabet og fjorden rigtig god. Nr. Lyngvig fyr kan ses fra husets grund mod vest. Når I alligevel tager en tur til stranden, kan I godt besøge den lille shop og se udstillingen ovenpå. Har I lyst til at varme jer lidt, kan I nyde en kop varm chokolade i caféen. Og børnene kan bruge deres kræfter på den skønne naturlegeplads. 

Der er ca. 5 km til Hvide Sande, hvor der er gode muligheder for shopping, restaurantbesøg eller gode steder at fiske for den aktive lystfisker.

Vesterhavet er ca. 1.400 m fra huset, og her er der naturligvis mulighed for mange og lange traveture, i den fantastiske natur.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5563

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus kann ich nur empfehlen, es hat uns an nichts gefehlt und wir kommen gerne wieder.
Der Blick von der Terrasse auf den Fjord, wunderschön. Durch die eingezäunte Terrasse konnten wir mit Hund unsere Zeit draußen genießen. Die Betreuung durch Esmark hat uns sehr gefallen alles ging reibungslos von Anfang des Urlaubs bis zum auschecken, sehr freundlich, unaufgeregt und kompetent.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolle Lage mit Blick auf den Fjord, schöne, wertige Einrichtung und schöne Terrasse.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super gemütliches Haus mit Topausstattung. Wir haben nichts vermisst und der Sonnenaufgang über dem Fjord, den man aus den tollen Fensterfronten beobachten kann, ist unbezahlbar.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:108 / 1.604
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (64 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...