Moderne aktivitetshus til 8 personer med spabad og sauna

5
icon
icon
icon
icon
icon
Gammeleng 36, Nr. Lyngvig - Søg på husnr. G5871

På Gammeleng 36 ligger dette 120 kvadratmeter store femstjernede aktivitetshus, der er et oplagt valg til den næste storslåede ferie med familien eller vennerne. Her er alt, hvad feriehjertet begærer – både sauna, spabad og aktivitetsrum med billard og bordtennis. Få minutters kørsel fra ferieadressen ligger en af vestkystens velbesøgte seværdigheder, Lyngvig Fyr. Hundene er også hjerteligt velkomne i feriehuset.

Stort, femstjernet feriehus med sauna, spabad, billard og bordtennis

Det flotte aktivitetshus i Nr. Lyngvig rummer med sine 120 kvadratmeter plads til 8 gæster (og 2 hunde). Feriehuset er opført i 2020, og den moderne og åbne indretning med lyse farver og højt til loftet sætter den helt rigtige ferieatmosfære fra første øjeblik.

Feriehusets femstjernede vurdering er ikke til at tage fejl af. Den gennemførte indretning indeholder blandt andet 2 badeværelser, det ene med spabad og sauna, hvor de wellnessglade gæster vil finde sig godt til rette. Udover de 120 kvadratmeter kommer det 35 kvadratmeter stort aktivitetsrum med billard og bordtennis for dem, der godt kan lide at konkurrere.

Opholdsrummet med åben forbindelse til køkkenet er feriehusets hjerte, og her kan I tilbringe mange hyggelige stunder i godt selskab, mens brændeovnen sender ferieatmosfæren helt i top.

Naturskøn beliggenhed, kort vej til seværdigheder og Vesterhavet

Feriehuset i Nr. Lyngvig har en skøn beliggenhed med lyngklædt klitlandskab til alle sider og høje klitbanker, der afskærmer jer godt, så I på ugeneret vis kan nyde den friske luft på terrassen. Havemøbler, liggestole og grill står klar, så de gode solskinsdage kan udnyttes i fulde drag.

Med ferieadresse på Gammeleng kommer I til at bo få minutters kørsel fra en af vestkystens perler, Lyngvig Fyr. Tag turen hele vejen til toppen af fyret og nyd den fantastiske panoramaudsigt fra toppen, eller tag børnene og hundene med på en herlig gåtur langs vandet ved Vesterhavet.

Har I lyst til en udflugt, ligger den charmerende havneby Hvide Sande også kun en lille køretur væk, og her kan I både shoppe, spotte sæler fra slusen og spise lækker mad og cremet softice på en af byens fine caféer.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:155 / 2.446
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, Bordtennis, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...