5-stjernet aktivitetshus med udespa og sauna tæt på Nr. Lyngvig Fyr

5
icon
icon
icon
icon
icon

Sivbjerg 18, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5716
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Ikke langt fra fyrtårnet i Nr. Lyngvig ligger dette pragtstykke af et feriehus. På ferie her har I både en sauna og et udendørs spabad, hvor I kan sidde og nyde den friske luft i det varme vand. Familiens 2 hunde er også hjerteligt velkommen.

Moderne sommerhus med sauna og bordfodbold

Dette moderne feriehus blev opført i 2019 og indeholder alt det udstyr, man har brug for til en dejlig ferie. 8 personer kan bo i sommerhuset samtidig og opleve Vestkystens natur.

Derudover står der også flere praktiske faciliteter til rådighed i sommerhuset på Sivbjerg 18: I køkkenet er der en opvaskemaskine, og I huset har I også en vaskemaskine og en tørretumbler, som kan ordne de praktiske gøremål. Der er indbygget gulvvarme i de 2 badeværelser, sådan at I ikke fryser tæerne på vej ind i saunaen. Når vejret er mindre godt, står bordfodboldbordet klar til mange timers sjov. Sommerhuset har desuden el-ladestik til bil. 

Hyggelig udespa på delvist overdækket terrasse i naturskønt område

På den overdækkede del af terrassen kan I sidde i alt slags vejr og nyde den friske luft. Hundene kan boltre sig på terrassen, og på de forskellige dele af terrassen kan I nyde både sol på liggestolene og skygge under parasollen.

Et af højdepunkterne ved huset befinder sig udenfor: Det store udendørs spabad til seks personer står klar til at blive brugt under hele ferien. Udsigten fra udespaen til den omkringliggende natur giver ekstra ro i krop og sjæl. Efter en tur i spabadet kan I fortsætte afslapningen i saunaen. Imens kan børnene spille fodbold ved fodboldmålene eller hygge i sandkassen.

Ferieflokkens hunde vil med sikkerhed glæde sig over de lange gåture i det naturskønne område og ved Nr. Lyngvig Fyr, som ligger nogle minutters gang fra feriehuset. Efter få minutters kørsel kan I købe ind i Hvide Sande, hvor I også kan spise på restaurant eller tage på havnerundfart.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5716

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist top, modern eingerichtet. Es fehlt an nichts. Man fühlt sich von der ersten Minute an wohl. Besonders nett fanden wir die Blumen auf dem Tisch. Wir kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Paderborn

Das Ferienhaus ist prima, die Küche super & der Aussenwhirlpool spitze….wir haben gleich wieder gebucht

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist mit allem ausgestattet, was das Herz begehrt. Modern und sehr gepflegt. Einzig fehlen in den Schlafräumen zum Garten, Fenster zum Öffnen. Hier gibt es nur Türen und die schließt man natürlich über Nacht. Dies ist aber auch Geschmackssache.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:160 / 1.250
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...