5-stjernet aktivitetshus med udespa og sauna tæt på Nr. Lyngvig Fyr

5
icon
icon
icon
icon
icon
Sivbjerg 18, Nr. Lyngvig - Søg på husnr. G5716

Ikke langt fra fyrtårnet i Nr. Lyngvig ligger dette pragtstykke af et feriehus. På ferie her har I både en sauna og et udendørs spabad, hvor I kan sidde og nyde den friske luft i det varme vand. Familiens 2 hunde er også hjerteligt velkommen.

Moderne sommerhus med sauna og bordfodbold

Dette moderne feriehus blev opført i 2019 og indeholder alt det udstyr, man har brug for til en dejlig ferie. 8 personer kan bo i sommerhuset samtidig og opleve Vestkystens natur.

Derudover står der også flere praktiske faciliteter til rådighed i sommerhuset på Sivbjerg 18: I køkkenet er der en opvaskemaskine, og I huset har I også en vaskemaskine og en tørretumbler, som kan ordne de praktiske gøremål. Der er indbygget gulvvarme i de 2 badeværelser, sådan at I ikke fryser tæerne på vej ind i saunaen. Når vejret er mindre godt, står bordfodboldbordet klar til mange timers sjov.

Hyggelig udespa på delvist overdækket terrasse i naturskønt område

På den overdækkede del af terrassen kan I sidde i alt slags vejr og nyde den friske luft. Hundene kan boltre sig på terrassen, og på de forskellige dele af terrassen kan I nyde både sol på liggestolene og skygge under parasollen.

Et af højdepunkterne ved huset befinder sig udenfor: Det store udendørs spabad til seks personer står klar til at blive brugt under hele ferien. Udsigten fra udespaen til den omkringliggende natur giver ekstra ro i krop og sjæl. Efter en tur i spabadet kan I fortsætte afslapningen i saunaen. Imens kan børnene spille fodbold ved fodboldmålene eller hygge i sandkassen.

Ferieflokkens hunde vil med sikkerhed glæde sig over de lange gåture i det naturskønne område og ved Nr. Lyngvig Fyr, som ligger nogle minutters gang fra feriehuset. Efter få minutters kørsel kan I købe ind i Hvide Sande, hvor I også kan spise på restaurant eller tage på havnerundfart.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:160 / 1.250
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...