Esmark Kontor Bjerregård

Kontakt Esmark Feriehusudlejning – Bjerregård

Ved spørgsmål, problemer eller udenfor vores åbningstider kan du henvende dig hos vores andre servicekontorer.
Åbningstider & 24-timers-beredskab (nødnummer)

Adresse

Sdr. Klitvej 195, Bjerregård
6960 Hvide Sande

Kontakt

Telefon: 69 15 96 12
E-mail: [email protected]

Nøgleudlevering

Nøglen kan afhentes fra kl. 14.00, men vi udleverer den også gerne tidligere på dagen, hvis feriehuset er klar til indflytning før tid.

Ankomst udenfor åbningstid

Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid finder du en kuvert med information, kørselsvejledning og nøglerne til dit feriehus i vores nøglerum. Du finder nøglerummet i bygningen til venstre for receptionen bag en grøn dør. Der er afbilledet en nøgle på dørens rude. Kode står på dit lejebevis.

Ferierådgivere

Picture of Martha Olesen

Martha Olesen
Bureauchef

69 15 96 45
[email protected]

Jeg startede i 2000 min karriere hos Esmark som rengøringshjælp om lørdagen, samtidig var jeg fuldtidsbeskæftiget hos Fiskeeksportør Edgar Madsen i Hvide Sande. I 2006 tog jeg springet og fik fuldtidsarbejde på kontoret hos Esmark og i 2008 fik jeg ansvaret for rengøringsdelen, hvilket jeg jo burde have de bedste forudsætninger for, idet jeg selv har været ”ude i marken i mange år”. Jeg bor i Hvide Sande sammen med min mand og vores 3 børn. Fritid er der ikke så meget af, men når der er tid til det, nyder jeg at løbe en tur. Når der er ferie på programmet elsker vi at være i Danmark, dog helst nær kysten, og hvis turen går længere væk skal der helst være varmt, og der er Alcudia på Mallorca være et godt bud.

Picture of Helga Aggerholm

Helga Aggerholm
Ferierådgiver

69 15 96 57
[email protected]

1. november 2019 blev jeg en del af Team Esmark som ferierådgiver. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg bor med min mand og vores yngste søn Mads. Derudover har vi 2 voksne børn, som er bosat i Århus og Varde. Jeg har de sidste 30 år været ansat som butikschef i detailbranchen og har altid nydt kontakten til de mange turister, der hvert år gæster vores fantastiske område. Især glæder det mig, når jeg kan genkende turister, som er kommet her på ferie igennem mange år. Min fritid bruger jeg med min familie og gode venner. Jeg elsker en rask løbetur – helst tidligt om morgenen. En god bog er også altid på listen over ting jeg nyder, samt at lave og nyde god og lækker mad. Og da vi jo har Vesterhavet som vores ”baghave”, så nyder jeg at trave lange ture her sammen med vores hund Buster. Hvis budgettet tillader det, går turen gerne til sydens sol eller på storbyferie. Servicegenet ligger dybt i mig og jeg glæder mig til at gøre mit bedste for at I får den bedste ferie her på vestkysten.

Picture of Gitte Bloch Tronøe

Gitte Bloch Tronøe
Ferierådgiver

69 16 95 40
[email protected]

Jeg blev ansat hos Esmark i Bjerregård 1. august 2020. Jeg bor i Nr. Nebel og har 3 store drenge. Jeg har arbejdet i butik i over 30 år, først hos Ja-sko og bagefter hos Botex i Nr. Nebel, hvor vi havde mange turister. Jeg nyder min fritid med mine børn og gode venner. Jeg elsker at være aktiv som fx ved gymnastik, løb og motion i naturen. Jeg er instruktør i Form og Fritid i Nr. Nebel og i vores lokale løbeklub, da jeg brænder for at hjælpe mennesker med at få velvære og et smil. Vores smukke natur på vestkysten er perfekt til gå- og løbeture og masser af frisk luft.

Picture of Christin Ortelt Kirschneck

Christin Ortelt Kirschneck
Ferierådgiver

69 16 95 44
[email protected]

I september 2020 blev jeg ansat hos Esmark. Jeg er født og opvokset i Tyskland, i 2004 flyttede jeg til Danmark, hvor jeg nu bor sammen med min mand, vores datter samt vores 3 hunde i en lille landsby udenfor Tarm. Oprindeligt er jeg kontoruddannet indenfor salg og har flere års erfaring med kundeservice. Min fritid bruger jeg gerne sammen med min familie, nyder en lang gåtur med mine hunde eller læser bøger og er kreativ.

Picture of Connie Nielsen

Connie Nielsen
Ferierådgiver

69 15 96 53
[email protected]

Jeg bor i Ølgod og er gift med Søren, som arbejder med sikkerhed og it hos Retten i Esbjerg. Sammen har vi 2 piger. Jeg har i mange år arbejdet hos Primo Danmark i Tistrup, som er en produktionsvirksomhed med ca. 160 ansatte, som producerer plastprofiler. Min funktion var i logistikafdelingen, hvor jeg varetog forskellige opgaver. I min fritid ynder jeg at løbe/gå en tur, tilbringe tid med min familie, læse en god bog og ellers tilbringe tid i haven eller den fantastiske natur i Bjerregård. Jeg er glad for siden 1 marts 2021 at være en del af Team Esmark og nyder at have min arbejdsplads i denne utroligt smukke del af Danmark.

Picture of Annelise Christensen

Annelise Christensen
Ferierådgiver

69 16 95 41
[email protected]

I juli 2021 blev jeg ansat som ferierådgiver i Bjerregård. Mit navn er Annelise, jeg er født i København og opvokset på øen Als. Efter min Hf-eksamen forlod jeg Danmark og har tilbragt over 40. år i Tyskland. Jeg startede som Au pair-pige og var ansat 3 år in en børnehave. I 1985 fik jeg arbejde i Tysklands største lufthavn i Frankfurt/Main. Efter 6 år som informationsmedarbejder, vekslede jeg intern til afdelingen Fraport Protokoll og VIP-Services, hvor jeg arbejdede indtil jeg forlod Tyskland. Jeg vendte hjem til Danmark i april 2021. I min fritid, spiller min familie en stor rolle, i øvrigt elsker jeg at gå lange ture med mine to hunde i det unikke landskab, ved havet eller fjorden. Min passion er, at alle gæster får et dejligt og uforglemmelig ophold her ved vestkysten.

Picture of Rikke Christensen

Rikke Christensen
Ferierådgiver & kontorelev

69 16 95 45
[email protected]

Jeg hedder Rikke, jeg er født og opvokset i Hvide Sande hvor jeg har boet med mine to yngre søstre og mine forældre. Jeg flyttede til Ringkøbing i 2017, hvor jeg har boet siden. Jeg har en uddannelse som bager, og har arbejdet hos Hvide Sande bageri i 10 år. Jeg har arbejdet hos Min købmand i Bjerregård indtil jeg fandt ud af jeg gerne ville starte som kontorelev hos Esmark. I min fritid nyder jeg at være sammen med mine venner og veninder, vi bruger meget at tage i biografen eller på restaurantbesøg.

Picture of Ida Holm

Ida Holm
Ferierådgiver

69 16 95 67
[email protected]

Jeg og min mand flyttede 2021 til Nr. Nebel, efter at have boet ca. 35 år i Aabenraa. Vi er begge født og opvokset i Bork, og har bevaret kontakten til venner og bekendte her på egnen. Vores tre voksne døtre bor i Århus, Odense og København, og de nyder også at komme på besøg i Vestjylland. Jeg har igennem mit lange arbejdsliv altid beskæftiget mig med service indenfor forskellige områder. Som helt ung serverede på lokale kroer imens jeg gik på handelsskole i Varde. Senere har jeg arbejdet med økonomi, ejendomshandel, kundebetjening, undervisning i kost og sundhed samt opskrifts-udvikler og kogebogsforfatter. Jeg er opvokset med interesse for naturen, og spotter vildt og fugle på ture i ind- og udland. Den interesse har jeg sammen med min mand, ligesom madlavning og forarbejdning af gode råvarer. Desuden er jeg samler af natur, og udover frugt og bær, samler jeg bl.a. på gamle glas og palindromer. Jeg glæder mig især til at møde mine nye kolleger, og at komme i dialog med feriefolket. Alle fortjener positive oplevelser i det vestjyske.

Picture of Anika Höper

Anika Höper
Ferierådgiver

69 16 95 73
[email protected]

I november 2022 startede jeg som ferierådgiver hos Esmark. Inden da kunne jeg samle erfaring som sommerfugl i et år, og lære virksomheden bedre at kende. Samarbejdet med mine kolleger og den daglige kontakt med vores gæster er dét, jeg nyder allermest ved mit arbejde. Alle dage er forskellige og byder på nye udfordringer. Det elsker jeg ved mit job. Oprindeligt kommer jeg fra Tyskland og flyttede til Danmark i oktober 2021 sammen med min kæreste. Vi har kendt denne smukke region i årevis fra vores ferier, og har opfyldt os en stor drøm med flytningen. I min fritid elsker jeg at være ude i naturen og udnytte mulighederne for en række forskellige sportsaktiviteter.

Picture of Kamilla Mark Nielsen

Kamilla Mark Nielsen
Rengøringskoordinator

69 15 96 84
[email protected]

I juni 2019 var jeg så heldig at blive ansat som ferierådgiver hos Esmark i Bjerregård. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg bor med min mand og 3 børn. I min fritid elsker jeg at nyde den fantastiske natur vi er omringet af herude. Derudover er jeg et meget kreativt menneske. Før har jeg arbejdet som butiksassistent indenfor tøjbranchen. Jeg elsker at arbejde med mennesker, og vil gøre mit bedste for at jeres ferie her på den Jydske Vestkyst bliver en vidunderlig oplevelse.

Picture of Line Opstrup

Line Opstrup
Kontorelev og rengøringskoordinator

69 15 96 49
[email protected]

I februar 2021 blev jeg ansat hos Esmark som kontorelev på kontoret i Bjerregård. Tidligere har jeg arbejdet i Vestkystens Gårdbutik i syv år, hvor turister var en stor del af min hverdag. Jeg afsluttede min studentereksamen ved Gymnasiet HHX Ringkøbing i sommeren 2020, hvorefter jeg rejste til Malta og blev uddannet rejseleder. Jeg er født og opvokset i Stadil og holder meget af at bo i den skønne natur, som findes her på Vestkysten. Min fritid bruges på familie og venner, og i ferieperioder tager jeg gerne en tur til udlandet på ski-, charter- eller storbyferie.

Serviceteknikere

Picture of Pauli Brodde

Pauli Brodde
Servicetekniker/pooltekniker

[email protected]

Den 1. oktober 2011 startede jeg som servicemand og pooltekniker hos Esmark. Oprindeligt er jeg uddannet smed og maskinarbejder på havnen i Esbjerg. Jeg har haft adskillige jobs gennem årene, bl.a. som rejsemontør på tank- og containerskibe. De seneste snart 12 år har jeg været ansat i turistbranchen og arbejdet som servicemand. Jeg har certifikat på servicering af spa og pool, og har gjort det til mit speciale. Jeg er født og opvokset i Esbjerg, men bor i dag i Kvong. I min fritid holder jeg meget af at tage på jagt og gå lange ture i naturen.

Picture of Kurt Kristensen

Kurt Kristensen
Servicetekniker

[email protected]

Jeg startede som servicemedarbejder hos Esmark i juli 2015. Inden da var jeg fisker i 13 år, havnebetjent på Havnen i Hvide Sande i 17 år og de seneste 3 år servicemedarbejder hos et andet lokalt bureau. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg også bor i dag med min kone. Sammen har vi 3 børn. Jeg holder meget af vores smukke natur med både hav og fjord. I min fritid elsker jeg at rejse, gå ture med vores 2 hunde og fiske fra molen med min søn.

Picture of Claus Rebsdorf Andreasen

Claus Rebsdorf Andreasen
Servicetekniker

[email protected]

I juli 2020 blev jeg ansat hos Esmark i Bjerregård som servicetekniker. Jeg er udlært som bådebygger, men har arbejdet indenfor servicebranchen de sidste par år før min ansættelse hos Esmark. Jeg er opvokset i Henne Strand og bor nu i Outrup samme med min kone og vores to hunde. Vi har to voksne børn, hvor den ene bor i København og den anden i Outrup. Min fritid bruger jeg gerne med min familie, i haven og på at spille golf.

Ejerrådgivere

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
[email protected]

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
[email protected]

Efter i 8 år at have været selvstændig tømrer blev jeg i juli 2015 ansat som servicemedarbejder hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor jeg har god brug af den erfaring, jeg har samlet ude i marken som servicemedarbejder. Jeg kommer fra Ringkøbing, hvor jeg også bor i dag med mine to børn. Jeg holder meget af den vestjyske natur og elsker at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
[email protected]

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Anita Holm Sørensen

Anita Holm Sørensen
Intern ejerrådgiver

92 15 66 30
[email protected]

Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet 15 år i Ringkøbing-Skjern Kommune. Først inden for handicapområdet og sidst 10 år som hjemmevejleder for voksne med ADHD og autisme. Jeg bor i Ringkøbing sammen med min mand Søren og vores 3 drenge. De spiller alle tre fodbold og jeg nyder at være på sidelinjen for at heppe på dem. Jeg elsker at være social, så jeg bruger min fritid med familie og venner. Gåture, biograf, cafehygge, fester og en masse tid til snak, så har jeg det godt.

Marketing

Picture of Mette Møller

Mette Møller
Email marketer & content manager

69 15 96 34
[email protected]

Jeg afsluttede i 2009 min bachelor i kommunikation, engelsk og tysk ved HandelsHøjskolen i Herning og arbejdede efterfølgende to år hos arbejdstøjsproducenten Mascot International i Silkeborg i den interne salgsafdeling, hvor jeg sideløbende med jobbet påbegyndte en HD i Marketing Management, som jeg afsluttede i 2014. Da jeg mødte min mand, flyttede jeg imidlertid hjem til min fødeby Hvide Sande, hvor vi bor tæt på Ringkøbing Fjord sammen med vores berner sennen hund. Jeg startede hos Esmark i februar 2012. Jeg sætter stor pris på, at jobbet hos Esmark byder på så mange forskelligartede opgaver. Her keder man sig aldrig og det er fedt! I min fritid er jeg glad for at løbe og læser også gerne en god krimi i ny og næ.

Picture of Oliver Schell

Oliver Schell
E-commerce manager

69 15 96 74
[email protected]

Jeg blev i august 2016 en del af Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland og har holdt sommerhusferie i Danmark i mange år. Inden jeg startede hos Esmark har jeg været ansat hos et andet udlejningsbureau og har samlet en del erfaringer indenfor sommerhusbranchen og i markedsføring af sommerhusferie. I Tyskland tog jeg en uddannelse indenfor sundhedsvæsnet, men allerede dengang startede min interesse for Online Medier, Online marketing, fotografering og for udvikling af turisme i Danmark. Jeg tilbringer min fritid sammen med familien, gerne i naturen, hvor vi går lange ture og nyder de smukke landskab og vores brusende Vesterhav.

Picture of Chalotte Agerbo Knudsen

Chalotte Agerbo Knudsen
Kommunikationsmedarbejder

69 16 95 47
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Jeg har den jyske vestkyst meget kær og nyder til dagligt synet af de smukke klitter og lyden fra Vesterhavet. Fritiden bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg finder energi ved at være i naturen. Jeg holder meget af at lave gammeldags mad, hjemmebag og kreative sysler. Udover kommunikation, branding og markedsføring interesserer jeg mig for bæredygtighed, den digitale udvikling samt kulturforståelse. Jeg er en positiv og udadvendt person – elsker humor og et godt grin.

Picture of Mette Marie Mose Sørensen

Mette Marie Mose Sørensen
Social Media

[email protected]

Jeg er opvokset på den jyske vestkyst i Hvide Sande og har arbejdet hos Esmark i 10 år. Jeg startede tilbage i 2011, hvor jeg var ”sommerfugl” i Bjerregård og primært hjalp til med at servicere vores kære gæster og husejere. I dag har jeg fået en anden kasket på, nemlig marketingmedarbejder, og jeg er ansvarlig for vores facebooksider, Instagram og ugentlige nyhedsbreve – hvilket går rigtig fint hånd i hånd med min kandidatuddannelse i Medievidenskab på Aarhus Universitet, som jeg tager sideløbende med arbejdet. Jeg har derfor lige nu base i Aarhus, og i min fritid elsker jeg at være aktiv og bruge tid med mine nærmeste. Og så holder jeg meget af at tage på udflugt med mit kamera i hånden og fange vestkystens mange facetter på billeder, når jeg er hjemme på besøg i Hvide Sande i weekender og ferier.

Picture of Andreas Maciej Pedersen

Andreas Maciej Pedersen
Fotograf

69 15 96 93
[email protected]

Jeg har arbejdet hos Esmark siden februar 2020, hvor jeg i første omgang var på kontoret i Søndervig. I mit tidligere job i samme branche, fik jeg lidt erfaring inden for ejendomsfotografering ud over, at jeg gennem de senere år har taget en del surf og naturbilleder. Der gik derfor ikke mange måneder, inden jeg begyndte at køre mere som fotograf hos Esmark. Jeg kommer oprindeligt fra Slagelse. I min fritid har jeg i mange år windsurfet og surfet. Jeg valgte derfor efter mit første år på HHX i Slagelse at flytte, et par år til Klitmøller og afslutte min HHX uddannelse i Thisted. Efterfølgende er jeg flyttet til Ringkøbing, hvor jeg bor med min kæreste. Jeg er kommet i området omkring Hvide Sande i mange år med min familie. Jeg kender derfor området relativt godt og føler mig rigtig godt tilpas her.

Picture of Sebastian Linding

Sebastian Linding
Fotograf

69 16 95 46
[email protected]

Jeg bor i Oksbøl og blev ’Esmakker’ i 2020. Som fotograf i Esmark kunne jeg ikke bede om flottere arbejdsbetingelser end den danske vestkyst. I jobbet lægger jeg ære i at levere optimalt fotomateriale til alle, i tæt samarbejde med husejere og kolleger for de bedste resultater. Jeg sætter stor pris på naturen og føler mig privilegeret af at få lov at arbejde så tæt sammen med den i min hverdag. Jeg kom selv meget herude som barn på familieferie, og at Blåvand nu er min hjemmebane kunne ikke være bedre. Min fritid bruger jeg primært med min kone, vores datter og vores hund, gerne ude i det fri.

Picture of Steffen Lohmann Lagoni

Steffen Lohmann Lagoni
Fotograf

69 16 95 43
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Efter skole og gymnasium flyttede jeg til Århus for at studere film. De evner og kompetencer jeg har erhvervet mig under mit studie, og senere professionelle karriere, skal jeg nu bruge hos Esmark. Min primære opgave er sommerhus fotografering, men jeg kommer også til at lave masser af fedt video materiale!

Picture of Nicolai Clausen

Nicolai Clausen
Fotograf

69 16 95 57
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Videbæk. Jeg har taget en HTX i Skjern og er derefter uddannet speditør, og har arbejdet med det i 2,5 år. Jeg har altid brændt for at lave foto/video.

Direktion

Picture of John Brügmann

John Brügmann
Administrerende direktør

69 16 95 59
[email protected]

Jeg startede den 1.9.2020 hos Esmark, men jeg har kendt og fulgt virksomheden i mere end 10 år, og har bl.a. fra 2017-2020 været bestyrelsesformand for selskabet. Jeg har i næsten 30 år arbejdet indenfor turisme i både ind- og udland, og jeg ser en stor glæde i at levere et kvalitetsprodukt til gavn for både gæster og husejere, samt lokalområderne. Privat bor jeg i Risskov nord for Aarhus sammen med min kone og vores to børn. Jeg holder meget af naturen, og synes, at et feriehus er den perfekte måde at opleve den på. I min fritid sætter jeg stor pris på en runde golf.

Picture of Thomas Christiansen

Thomas Christiansen
Salgs- og marketingdirektør

69 15 96 33
[email protected]

I november 2019 blev jeg en del af Esmark fællesskabet. Jeg er opvokset på Vestkysten, og har altid elsket naturen, stranden og havet. Jeg er gift med Marianne, og vi har sammen pigerne Emma og Laura. I fritiden kan jeg også godt li’ en tur på ’skov-cyklen’ (Mountainbike – men der er ikke så mange mountains i Danmark😊) – og ellers nyder jeg noget godt sport på tv eller ’live’. Gennem de seneste 10 år har jeg arbejdet med gæsteoplevelser, salg samt marketing indenfor turisme og service i forskellige firmaer både indenfor og udenfor feriehusbranchen. Jeg brænder for hele tiden at have fingeren på pulsen i forhold til hvad markedet, gæsten og husejeren forventer, så vi alle i Esmark kan skabe inspiration til alle, som overvejer at komme ud og opleve hvad et Esmark feriehus på den jyske vestkyst byder på af natur og oplevelser. Ferien er simpelthen noget af det vigtigste og dyrebareste vi mennesker har, og derfor er vi forpligtet til at give alle en så dejlig ferie og oplevelser som overhovedet muligt. Samtidig skal vi via tæt og positivt samarbejde med ejeren af feriehuset hele tiden optimere det enkelte feriehus til alles bedste. Det er da en fed og spændende udfordring at stå op til hver morgen.

Picture of Lars Hornshøj Vestergaard

Lars Hornshøj Vestergaard
Økonomi- og HR-direktør

69 15 96 23
[email protected]

Jeg blev esmakker i juli 2018. Jeg startede i sin tid som revisorelev i Holstebro, der fortsatte jeg efter jeg var blevet udlært. Sidenhen har jeg arbejdet i forskellige økonomifunktioner på den anden side af bordet, og også prøvet at have ansvar for HR. Uddannelsesmæssigt har jeg samtidigt med mit arbejde læst HD i regnskabsvæsen og derefter taget en cand.merc.aud hos Syddansk Universitet i Kolding. Privat bor jeg i Holstebro sammen med min kone og vores 3 drenge. En god del af fritiden går med at støtte op omkring børnenes fritidsinteresser, hvor især håndbold fylder en del. Jeg nyder selv at løbe en tur eller cykle en tur på mountainbiken.

Ejerkreds

Picture of Janni Thygesen

Janni Thygesen
Feriehusudlejer

[email protected]

I 2007 overtog min mand og jeg Esmark. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande og oprindelig udlært på kontoret ved Hvide Sande Fiskeauktion, hvor jeg arbejdede i 23 år. Jeg bor i Hvide Sande sammen med min mand og 2 børn, og derudover har vi 2 børn, der er fløjet fra reden. Jeg holder meget af naturen, - ikke mindst stranden og Vesterhavet. Fritiden bliver brugt med familie og venner og motion, når tiden er til det.

Picture of Anders Thygesen

Anders Thygesen
Feriehusudlejer

[email protected]

I 2007 fik min kone og jeg fornøjelsen af, at blive Esmark's 3. værtsfamilie siden opstarten i 1965. Udover et par år med titlen af auktionsmester i Hvide Sande, har jeg altid beskæftiget mig med folks ferier. Først som medindehaver af et skirejsebureau og senere som medindehaver af et konkurrerende sommerhusudlejningsbureau. Jeg er gift med Janni, og bortset fra et økonomistudie, så har jeg altid boet i Hvide Sande, hvorfra vi har opfostret vores fire børn. Fritiden bruges gerne ude i naturen, og udover gå- og løbeture så tilbringer jeg gerne tiden med en fiskestang i hånden.

Picture of Thomas Sørensen

Thomas Sørensen
Feriehusudlejer

[email protected]

I 2000 startede jeg hos Elite Sommerhusudlejning, som mine forældre ejede og jeg senere overtog. I 2015 fusionerede vi med Esmark, hvilket jeg glæder mig meget over at være blevet en del af. Privat bor jeg på en nedlagt landbrugsejendom i Ringkøbing, med mine børn. Jeg værdsætter mest tiden jeg bruger sammen med mine børn og med min kæreste, som også har to børn. De holder os alle godt beskæftiget, men ellers spiller jeg også gerne lidt fodbold, når tiden er til det.

Økonomi & HR

Picture of Majbrit Enevoldsen

Majbrit Enevoldsen
Økonomiassistent

69 15 96 46
[email protected]

Maj 1992 begyndte jeg min karriere hos Esmark, med en lille afbrydelse på knap 1½ år, hvor jeg prøvede kræfter med et andet erhverv. Men lysten til feriehus branchen forsvandt aldrig og i april 2009 startede jeg igen hos Esmark. Privat bor jeg i Hvide Sande sammen med min mand samt vores 2 børn. I fritiden er jeg sammen med familien og gode venner, og nyder en rask gå- eller cykeltur på den dejlige natursti, som går gennem heden eller en rask ridetur på vores hest ved stranden.

Picture of Gitte Fuglsang

Gitte Fuglsang
Økonomiassistent

69 15 96 24
[email protected]

Jeg blev en af Esmakkerne 1/9-2018. Oprindelig er jeg udlært på et revisionskontor, og har efter min læretid arbejdet i flere virksomheder - altid med tilknytning til økonomiafdelingen. De seneste 5 år hos et andet udlejningsbureau. Privat bor jeg i Nr. Nebel med min mand og søn. Min fritid bruges på vores hund, hus og have samt meget gerne en tur i Blåbjerg på mountainbike eller en løbetur. Er vejret lidt ugæstfri nyder jeg at krybe sammen foran brændeovnen med en god bog.

Picture of Stephanie Dittrich

Stephanie Dittrich
HR assistent

69 15 96 47
[email protected]

Jeg hedder Stephanie og har boet i Danmark siden 2007. Min mand og jeg flyttede fra Berlin til Østjylland, efter jeg afsluttede min kontoruddannelse. Siden marts 2019 har vi boet i Hvide Sande. Jeg har arbejdet mere end 10 år inden for kundeservice, og min passion er at give gæsterne den bedste service. I min fritid er jeg meget ude i naturen, og ellers kan jeg godt lide at være kreativ.

Picture of Simon Arnbjerg

Simon Arnbjerg
Økonomiassistent

69 16 95 71
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Tarm men bor i Esbjerg. Jeg er uddannet Cand. Merc´er indenfor styring og ledelse, og ser frem til at kunne benytte mine erhvervet evner i samarbejde med Esmark. Gennem hele mit liv, har vestkysten spillet en stor rolle for mig, og jeg har brugt mange timer i dens skønne natur.

Picture of Stine Fjord Olesen

Stine Fjord Olesen
Økonomiassistent

69 15 96 51
[email protected]

Jeg dimitterede fra Gymnasiet HHX Ringkøbing i juni 2020 og efter en festlig studentertid blev jeg en del af Esmark, hvor jeg i mit planlagte sabbatår skulle arbejde som sommerfugl. Jeg sidder nu som økonomielev i selvsamme virksomhed, da jeg finder det interessant at arbejde med tal og turister på en og samme tid. Turister har været en del af min hverdag siden år 2014, hvor jeg begyndte som butikspige hos Hvide Sande Bageri. Jeg er opvokset på Vestkysten i Hvide Sande, hvor jeg i dag stadig er bosat. Min fritid bruger jeg gerne sammen med min familie og venner, og i ny og næ triller jeg lidt rundt med en fodbold. Løbeture i vores skønne omgivelser er også noget jeg sætter pris på.

Picture of Anne Sig Bernhard

Anne Sig Bernhard
Økonomielev

69 16 95 81
[email protected]

Mit navn er Anne og jeg blev ansat hos Esmark i august 2022. Jeg færdiggjorde min studentereksamen på Gymnasiet HHX Ringkøbing i juni 2020. Tidligere har jeg arbejdet i ABC Lavpris Ulfborg i 5 år, hvor turister og kundeservice har været en stor del af min hverdag. Jeg er født og opvokset i Torsted og holder meget af at bo i den smukke natur, som findes på Vestkysten. Min fritid bliver brugt på min familie og venner. Derudover holder jeg meget af at være aktiv i form af en løbetur eller ridetur.

Picture of Regina Sørensen

Regina Sørensen
Forretningsudvikling

69 15 96 70
[email protected]

Jeg er udlært i branchen og blev oprindeligt ansat hos Esmark som barselsvikar i 1996. Jeg har været her lige siden! Arbejdsopgaverne, her hos Esmark er meget varierende, og som daglig leder af kontoret har jeg mange forskellige opgaver, jeg står bl.a. primært for kontakten med vores husejere, både nye og eksisterende. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg i dag bor sammen med min mand og vores 3 piger. Vi bor lige ved fjorden og i fritiden benytter vi meget de anlagte stier i området til gåture med vores hund Molly, ligesom vi, i sommerhalvåret, hygger os ved kabelbanen i Hvide Sande. Udover det dyrker jeg gerne lidt motion og agerer chauffør og tilskuer til sportsarrangementer, hvor mine børn deltager.

Åbningstider

Påske til og med oktober
Man - fre 9.00 - 16.00
Lørdag 8.00 - 17.00
Søndag 9.00 - 16.00
November til påske
Man - fre 9.00 - 16.00
Lørdag 9.00 - 16.00
Søndag 9.00 - 15.00
Esmark på facebook

Vind kr. 3.650,-

Få gratis tips og ideer og vær med i lodtrækningen om feriegavekort.

Tilmeld nyhedsbrev

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon


75 28 84 55
70 21 40 21
[email protected]

Persondata- og cookiepolitik
Søger...