Sommerhuse i Vester Husby

Vester Husby

Find dit sommerhus i Vester Husby

Vester Husby er et skønt sted til en afslappende ferie i sommerhus ved Vesterhavet. Er du på udkig efter et roligt ferieområde, hvor du kan slappe af og samtidig gå ud i naturen på opdagelse – både alene og med din familie og venner? Vil du udforske naturen på cykel eller til fods? Eller er du mere til at sidde i en bil for at se lidt mere af Vestjylland? Så er en ferie i et sommerhus i Vester Husby det helt rigtige valg til dig.

For ferien i sommerhuset i Vester Husby bliver helt sikkert afslappende i smukke omgivelser – der er masser af skønne cykelruter og gode stier til de lange gåture. Naturen omkring og ved Husby er for det meste uberørt og du får følelsen af frihed og du får fred til at komme helt ned i gear. Både Vesterhavet og Nissum Fjord er i gåafstand fra Vester Husby. Begge steder er perfekte til udflugter og Nissum Fjord er perfekt til en afslappet cykeludflugt.

Naturen og Vester Husby

Vil du holde din ferie i Vester Husby, vil du få stor glæde af Husby Klitplantage. I Husby Klitplantage er der en 16 km lang vandresti, hvor du her kommer til at opleve naturen helt tæt på. I den sydlige ende af Husby Klitplantage ved Koglehuset, er der rig mulighed for at børnene kan lege på en skøn legeplads. I har også mulighed for at tage en køretur gennem plantagen med traktorbussen, hvis der er personer der enten er for små til den lange tur, eller der er gangbesværede med på gåturen. Der er altså ingen grund til ikke at komme ud og nyde Husby Klitplantage.

En anden skøn perle i området er Skavemose Badesø. Skavemose Badesø ligger næsten helt for enden af Græmvej og meget tæt på Vesterhavet. Men I skal ikke være bekymret for, at der er for meget vestenvind, da badesøen er omkranset af nåleskov og der ved ligger i læ for vinden. Derudover er søen kun omkring 1 meter dyb og dette gør Skavemose Badesø helt perfekt for familier med mindre børn.

Byer og aktiviteter ved Vester Husby

I Vester Husby kan I også sagtens besøge de lidt større byer uden at sidde alt for længe i bilen. Fx Thorsminde i nord, Ulfborg og Holstebro i øst og Søndervig i syd.

Holstebro er især velegnet til en vellykket shoppingdag og i Thorsminde er det oplagt at gå frisk gåtur på molen i den skønne vestenvind. I Søndervig finder I et bredt udvalg af aktiviteter såsom bowling, segway, golf, minigolf og selvfølgelig Vesterhavet.

Holder I sommerferie i Vester Husby om foråret, sommeren eller efteråret, vil vi også anbefale jer at besøge den Internationale Sandskulpturfestival. Her mødes sandskulptører fra hele verden hvert år for, at skabe gigantiske og utrolig fascinerende sandskulpturer ud fra et bestemt tema, der ændrer sig år for år.

Find sommerhuse i Vester Husby

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
[email protected]

Schultz på facebook
Persondata- og cookiepolitik
Søger...