Femstjernet aktivitetshus med spabad, sauna og 2 hunde tilladt

5
icon
icon
icon
icon
icon
Gammeleng 32, Nr. Lyngvig - Søg på husnr. G5852

Midt i den flotte natur i Nr. Lyngvig, få minutters kørsel fra det imponerende Lyngvig Fyr, ligger dette femstjernede feriehus på 120 kvadratmeter og venter på jer. Her er der lagt op til en fantastisk ferie i flotte og velgennemtænkte rammer. Den moderne indretning byder blandt andet på aktivitetsrum med billard og bordtennis samt et stort wellnessbadeværelse med sauna og spabad. Op til 2 hunde er tilladt i huset.

Moderne feriehus til 8 personer med spabad, sauna og aktivitetsrum

Det flotte aktivitetshus på Gammeleng 32 er opført i 2020 og det rummer plads til 8 feriegæster – oplagt til en skøn familieferie eller en udflugt med vennerne. Den gennemførte, moderne indretning går som en rød tråd gennem hele feriehuset; her er lyst og åbent, højt til loftet og moderne interiør. Der er ingen tvivl om, at I vil falde til med det samme.

Sommerhuset er indrettet med 2 badeværelser, hvoraf det største gemmer på to af feriens ekstra lækre highlights. Her finder I nemlig både spabad og sauna med plads til afslapning i stor stil. Nyd varmen og tank ny energi, så I bliver klar til endnu en spændende feriedag i det vestjyske.

Der er også tænkt på dem, der holder af at røre sig og udfordre hinanden i ferien. Udover de 120 kvadratmeter er der 35 kvadratmeters aktivitetsrum, hvor der både er mulighed for at spille billard og bordtennis. Her kommer ingen til at kede sig!

Lækker terrasse, naturskøn beliggenhed og kort vej til Lyngvig Fyr

Med ferieadresse på Gammeleng får I en rolig og naturskøn beliggenhed midt i det unikke klitlandskab. Nyd den friske luft fra den lækre terrasse, der er udstyret med gode havemøbler, liggestole og en god grill, så I kan få det bedste ud af de herlige solskinsdage – eller udforsk naturen helt tæt på via de mange små stier rundt i klitterne.

Få minutters kørsel fra sommerhuset ligger en af vestkystens populære seværdigheder, det flotte Lyngvig Fyr. Det er helt sikkert et besøg værd, og fra fyret er der ikke langt til den fantastiske sandstrand, som er et sikkert hit blandt både små, store og firbenede gæster.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:155 / 2.486
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, Bordtennis, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Søger...