Sommerhuse i Blåvand

Blåvand har alt, hvad feriehjertet begærer. Sommerhuse i Blåvand har allerede i mange årtier været det årlige feriemål for familier fra nær og fjern. Blåvand er ikke kun et populært feriested, men også Danmarks vestligste punkt. De, der længes efter endeløse lange hvide sandstrande, vidde klitlandskaber eller bare Vesterhavet, bør helt sikkert tage Blåvand med i sine overvejelser, når der skal findes et sommerhus til leje. Og det kan vi naturligvis hjælpe med hos Esmark Feriehusudlejning.

Udvalget af feriehuse og ferieboliger til leje i Blåvand kunne ikke være større og strækker sig helt fra små idylliske sommerhuse i den første klitrække til 400 m2 store luksusvillaer. Nogle af ferieområderne ligger i naturbeskyttede områder, og mange feriehuse ligger kun få meter fra Vesterhavet. Vores feriehusudvalg er lige så bredt som Blåvands ferieområde selv er, og vi er overbevist om, at der er sommerhuse for enhver smag. Også ferieboligerne i Blåvand er meget populære, og beliggenheden gør, at alt kan nås til fods, mens den gode indretning sørger for komfort og garanterer, at I vil føle jer velkomne fra start. Til ferieboligerne hører også legepladser og egne terrasser med havemøbler. Således danner vores sommerhusudlejning i Blåvand altså en tryg ramme for ferien for voksne såvel som børn.

Undervejs i Blåvand

Ferie i Blåvand betyder afslapning for krop og sjæl. Feriedagene i Blåvand kan bruges på mange forskellige måder. Masser af aktiviteter er åbne hele året rundt og gør, at den værdifulde ferietid aldrig bliver kedelig. Hovedattraktionen er det 39 meter høje fyrtårn, som står på det vestligste punkt i Danmark, og hvor man har en fantastisk udsigt ud over Blåvand og havet. Til de mest populære seværdigheder hører også bunkermuseet, som i 2017 er blevet ombygget og renoveret. De, der søger underholdning for de mindste familiemedlemmer, bør planlægge en dagsudflugt til den lille zoo i Blåvand, eller en cykeltur, hvor området kan blive udforsket.

Det pulserende byliv er en vigtig del af Blåvand. Her er der masser af butikker, restauranter, wellnesstilbud og forskellige forretninger med håndarbejde og kunst. I sommerhalvåret bliver flere koncerter og events arrangeret, og også loppemarkederne er en del af programmet.

Kallesmærsk Hede

Naturbeskyttelsesområde hvori man finder mange forskellige planter, fugle og dyrearter – herunder også store Kronhjortebestande i et varieret Klit- og Hede landskab.
En stor del af området er gennem en lang årrække blevet brugt af både danske såvel også internationale styrker som et midlertidigt øvelsesområde. Dele af Kallesmærsk hede er derfor periodevis afspærret, og det er derfor uundgåeligt at man til tider har støjgener deraf. Informationer omkring øvelserne bliver offentlig gjort på forsvarets hjemmeside.
En gang årligt afholdes der i området ”Åben Hede”, hvor det danske militær fremviser nuværende og historiske militære køretøjer, og demonstrerer kampøvelser med kampvogne, artilleri mm. Alle er velkomne til denne dag med indblik i det danske militærs dagligdag.

 

Sommerhusudlejning i Blåvand

Vores kontor i Blåvand ligger rigtig centralt, og vi kan dagligt træffes både på kontoret, over e-mail eller pr. telefon. Vi bestræber os på at kunne tilbyde de bedste sommerhuse til leje i Blåvand og omegn. Ved spørgsmål eller nærmere information omkring ferieboliger, bookinger eller området, står vi altid til rådighed.

Blåvand Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
[email protected]

Schultz på facebook
Persondata- og cookiepolitik
Søger...