Renoveret sommerhus til 6 personer med udestue og hund tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 134, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5447
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis du gerne vil på ferie med hele familien, så er dette sommerhus på Anker Eskildsens Vej 134 den rigtige ferieadresse til dig. Ferieboligen er renoveret i 2021 og tilbyder plads til op til 6 personer fordelt på i alt 3 soveværelser. Et af sommerhusets highlights er den hyggelige udestue, og du kommer til at bo tæt på den hyggelige Lyngvig Havn. Her kan du også tage hunden med på ferie!

Hyggeligt, renoveret sommerhus i Nr. Lyngvig med udestue

Sommerhuset er blevet renoveret i 2021 og har plads til op til 6 personer – perfekt til en ferie med hele familien. Feriehusets hjerte er den store stue med integreret køkken og spiseplads. Her kan I samles om at planlægge feriens udflugter, lave lækker mad og holde hyggelige spilaftener, hvis I da ikke bare foretrækker at slappe af på sofaen i stuen. Køkkenet er udstyret med en opvaskemaskine, så du ikke behøver at bekymre dig om oprydningen efter aftensmaden og i stedet kan nyde tiden sammen med familien.

Fra stuen er der indgang til feriehusets tre soveværelser og badeværelset, der er udstyret med gulvvarme, så du ikke fryser fødderne, når der skal børstes tænder om morgenen. To af soveværelserne er udstyret med dobbeltsenge, mens det tredje soveværelse er perfekt til børn, da det er udstyret med en køjeseng med målene 70×180.

Feriehusets højdepunkt er den hyggelige udestue. I udestuen kan du nyde udsigten til den vestjyske natur i al slags vejr – og en omgang eftermiddagskaffe i udestuen bliver kun hyggeligere af, at regnen trommer på ruden imens.

Kort vej fra Ringkøbing Fjord mellem Søndervig og Hvide Sande

Du har masser af plads på terrassen til at nyde vejret og den friske luft. Der er selvfølgelig sørget for gode havemøbler, så du kan sætte dig til rette med en god bog og en kold forfriskning, mens du nyder solens stråler. Med sommerhusets grill kan du slutte dagen af med en lækker feriemiddag rundt om havebordet.

Både Ringkøbing Fjord og Lyngvig Havn ligger kun en kort gåtur fra feriehuset, og har du hund med på ferien, vil den helt sikkert elske et besøg ved fjorden. Sommerhuset ligger i Nr. Lyngvig mellem Hvide Sande og Søndervig, hvor du også finder de nærmeste indkøbsmuligheder, og hvor du desuden også kan besøge de lokale caféer og restauranter eller købe souvenirs fra din ferie i de små hyggelige butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5447

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus für kleine Familie mit Hund
Bietet genügend Platz und liegt in einem schönen ruhigen Gebiet

DK
D.
sagde , Danmark

Noget loftlys i udestuen, det er mega hyggeligt der ude, også om aften, så det kunne være kanon med noget lys.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sonniges klassisches Ferienhaus mit tollem Wintergarten, Einrichtung und Ausstattung sinnvoll aktualisiert (Geschirrspülmaschine, Guten Betten, Herd, TV etc.), tolle Lage zwischen Fjord und Nordsee.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:71 / 1.298
Renoveret / Byggeår:2021 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

6 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...