Har du et kvalitetssommerhus ved Vesterhavet? Så bliv en del af Esmark-familien!

Vi hjælper dig altid gerne med gratis og uforpligtende rådgivning. Kontakt en af vores ejerrådgivere direkte eller find svaret på dine spørgsmål her på siden.

For at guide dig bedst muligt på vej, vil vi gerne stille dig et spørgsmål; går du med overvejelser om at:

Renovere dit sommerhus?

Nyrenoverede sommerhuse udlejer naturligvis godt. Men tag fat i os, før du går i gang, så vi sammen kan sikre en vellykket renovering, der resulterer i en højere lejeindtægt til dig. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med renoveringen af dit sommerhus, her.

Skifte udlejer?

Det er lettere at skifte udlejer end du tror. Og det er altid sundt at få andre øjne på dit sommerhus’ udlejningspotentiale. Find ud af, hvor meget vi kan tilbyde dig som husejer hos Esmark, lige her.

Købe et sommerhus?

Hvis du går med tanker om at købe et sommerhus til udlejning, er Danmarks Vestkyst et rigtig godt valg. Men der er også mange andre faktorer, der har indflydelse på dit hus’ udlejningspotentiale. Læs mere om vores rådgivning og gratis lejevurdering her.

Leje dit sommerhus ud for første gang?

Hvis du overvejer at udleje dit sommerhus for første gang, har du helt sikkert et hav af spørgsmål. Find svarene og læs meget mere om din skattefri lejeindtægt og fleksibiliteten i forhold til skiftedage og udlejningsperioder, lige her.

Bygge et sommerhus?

Hvis du overvejer at bygge sommerhus, har du sikkert en masse drømme om indretning og materialer. Hvis du ønsker at udleje huset, anbefaler vi dig dog at få professionel rådgivning, før du bygger for at sikre, at huset også lever op til feriegæsternes ønsker. Få flere råd og inspiration til dit byggeri her.

hvervebrochureMå vi udleje dit feriehus?

Hvis vi må, så lover vi at gøre en forskel for dig som husejer. Vi brænder nemlig for at give dig udlejning i særklasse. Det har Esmark gjort i over 50 år og det bliver vi ved med. Det er let at skifte til Esmark. Skriv eller ring til os med det samme, så tager vi en snak omkring udlejning af dit hus og hvad vi kan gøre for dig. Det er ganske uforpligtende, men vi er faktisk ret sikre på, at du bliver positivt overrasket.

we_love_people

Søger...