Skønt feriehus med lukket terrasse tæt på Lyngvig Fyr

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 31, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5036
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Rygning tilladt
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige feriehus ligger på en naturgrund med udsigt til Lyngvig Fyr, der er omgivet af et fredet hedeareal. Så her kan du nyde en afslappet ferie med familien med gåture i naturen og til stranden. I feriehuset er der også spabad og sauna, hvor både store og små kan hygge sig.

Hyggeligt feriehus med en lys og rummelig indretning

Feriehuset er flot og lyst indrettet, så det fremstår indbydende til en dejlig familieferie. I hjertet af feriehuset er der indrettet en hyggelig spiseafdeling, hvor du også udover måltiderne kan hygge dig med familien og spille spil, tegne og planlægge feriens udflugter.

Køkkenet, hvor vinduerne går i kip er udstyret med alt, hvad I skulle få brug for. Gulvet er belagt med klinker og der er endda gulvvarme, så fødderne også her holder sig dejligt varme.

Derudover er der en rummelig stue, hvor du kan se en god film eller læse en spændende bog, mens brændeovnen spreder varme og hygge. På det store badeværelse er der også spabad og sauna, hvor du kan forkæle krop og sjæl, eller lade børnene plaske i de varme bobler.

Stor lukket terrasse – perfekt til familier med småbørn og hund

Der er en stor skøn terrasse, der dækker både øst-, syd- og vestsiden af feriehuset. På den måde kan du nyde hele dagen lige fra morgenkaffen til en hyggelig grillaften på terrassen.

Terrassen er desuden lukket, så du roligt kan lade dine små børn og hund gå rundt uden større opsyn.

Dejlig beliggenhed tæt på Lyngvig Fyr

Feriehuset har en dejlig beliggenhed på en naturgrund i Nr. Lyngvig. Og fra feriehuset er der udsigt til Lyngvig Fyr, der er et smukt vartegn for området, og du kan endda komme op i toppen af det og nyde den storslåede udsigt over området og Vesterhavet.

Omkring Lyngvig Fyr er der et stort fredet hedeareal, hvor du på lange gåture på de små stier kan nyde naturen. Og der er heller ikke langt ned til stranden, hvor du kan tage en afkølende dukkert på de varme dage eller bare gå langs vandet og nyde den friske, salte havluft.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5036

D.
sagde , Danmark

Lyst og praktisk indretning, indeholdt alt had man havde brug for kommer gerne igen.

D.
sagde , Fjenneslev

Et godt vedholdt feriehus med en god indretning. Dejlig stor indhegnet terrasse, som er superfin, når man har hund med. Værelserne har en god størrelse og sengene en god bredde i forhold til, hvad man ellers tit oplever i feriehuse.Huset ligger i er roligt ferieområde, og der er flere små stier til stranden gemmen området. Grunden omkring huset kan ikke bruges, da det er en naturgrund med marehalm, som de fleste grunde jo er på Holmsland Klit, men så er der til gengæld den store dejlige terrasse.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 1.250
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat i stue, trægulv i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...