Sommerhusferie hos Schultz by Esmark

Et varmt velkommen til jer fra os hos Schultz by Esmark. Her på siden finder I en masse information om sommerhusferien, som I helt sikkert kan bruge på jeres næste ferie.

Stort og godt udvalg af feriehuse på den jyske vestkyst

Vi har et stort udvalg af kvalitetsferiehuse og med mere end 3600 sommerhuse på den jyske vestkyst at vælge imellem, kan I helt sikkert finde det perfekte hus hos os – ligegyldigt om ferien står på familietid, romantisk kærestetur, wellness og luksus eller bare ren afslapning.

Kvalitet og service

Hos Schultz by Esmark lægger vi stor vægt på kvalitet og service, og du kan altid få fat på os på et af vores kontorer i Houstrup, Henne, Vejers Strand, Blåvand, på Fanø, Bjerregård og Søndervig. Vi vil gerne være med til at gøre jeres ferie så god som muligt, og derfor står vi altid klar til at hjælpe jer og besvare jeres spørgsmål, om end de er store eller små.

Første ferie i sommerhus?

Den jyske vestkyst er et populært og elsket feriemål hele året rundt, og rigtig mange vælger en sommerhusferie i den vestjyske natur, med god grund. Ferieområderne ved vestkysten er nemlig både rolige og afslappende, og her kommer I til at bo midt i den smukke og unikke natur med vidde klitlandskaber, grønne skove og brede sandstrande. Her vil I med sikkerhed føle jer godt tilpas fra første feriedag.

Vi har samlet en masse gode informationer og tips til jer, så I kan blive hjulpet godt i gang på jeres første sommerhusferie. Skulle I have brug for hjælp til at finde det helt perfekte feriehus, kan I selvfølgelig bare ringe eller skrive en mail til os, så finder vi hurtigt et hus, som opfylder alle jeres feriedrømme.

Tag hunden med på ferie – helt gratis

En sommerhusferie tæt på havet og den brede strand er det perfekte feriemål for hundeejerne, og her kan hundene rigtig få lov til at tumle og lege i sandet og klitterne.

Vil I også gerne have det sidste familiemedlem, med, når I skal på ferie? Vi har et stort udbud af sommerhuse, hvor hund er tilladt, og det er selvfølgelig helt gratis – og i nogle af vores huse må I endda tage 2 hunde med.

Fantastisk natur og nye oplevelser hele året rundt

Den jyske vestkyst er især kendetegnet ved den imponerende og uberørte natur, der byder på både tæt skov, lyngbeklædte klitlandskaber og smukke sandstrande. Her bor du midt i naturen, ikke langt fra det brusende Vesterhav. Her behøver du ikke at lade dig styre af årstiden, for de mangfoldige ferieomgivelser har noget nyt at byde på hele året rundt. Hold en grillaften i det lune sommervejr, varm dig foran brændeovnen, mens regnen trommer på ruden udenfor, eller betragt de mægtige bølger boltre sig i stormen på en blæsende efterårsdag.

Esmark på facebook

Vind kr. 3.650,-

Få gratis tips og ideer og vær med i lodtrækningen om feriegavekort.

Tilmeld nyhedsbrev

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon


75 28 84 55
70 21 40 21
[email protected]

Persondata- og cookiepolitik
Søger...