Schultz by Esmark – udlejning af sommerhuse siden 1968

Hos Schultz by Esmark har vi 50 års erfaring med udlejning af sommerhuse ved den smukke danske Vestkyst. Kontoret i Houstrup er stedet, hvor det hele startede tilbage i 1968, da Købmand Knud Jensen begyndte at udleje det allerførste sommerhus. Udlejning af sommerhuse blev hurtigt en stor succes hos både sommerhusejere og feriegæster.

I 1991 overtog Tommy Schultz sommerhusudlejningen, som skiftede navn fra Købmand Knud Jensens Sommerhusudlejning til Schultz Feriehuse. Væksten fortsatte og udlejningen bredte sig fra Houstrup til de populære sommerhusområder i Henne Strand, Vejers og Blåvand med en masse glade gæster, nye husejere og 4 lokale servicekontorer til følge.

Efter mere end 25 år som feriehusudlejer ved Vesterhavet valgte Tommy Schultz i starten af 2017 at sælge sit hjertebarn til ejerne af Esmark Feriehusudlejning, som havde base i Bjerregård og Søndervig på Holmsland Klit. Schultz by Esmark udlejer i dag over 4.200 sommerhuse, der strækker sig fra Thorsminde i nord til steder som Søndervig, Bjerregård, Blåvand, Fanø og Rømø i syd.

Tommy og Anders

Værdier er vigtige

Hos Schultz by Esmark arbejder vi ud fra mottoet ”We Love People” og det betyder egentlig bare, at vi brænder for det vi laver og at vores fornemmeste opgave er at servicere vores gæster og husejere på bedste vis.

Udover et stærkt motto, så er værdierne ansvar, fællesskab, passion og nærvær vigtige nøgleord. For medarbejder-teamet er værdierne ikke blot ord men et værktøj, som vi i dagligdagen omsætter til praksis. Det skaber resultater samt grundlaget for et godt samarbejde mellem os og dig som husejer eller feriegæst.

Læs også mere om Esmark Feriehusudlejning her.

schultz-esmark-logo

Esmark på facebook

Vind kr. 3.650,-

Få gratis tips og ideer og vær med i lodtrækningen om feriegavekort.

Tilmeld nyhedsbrev

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon


75 28 84 55
70 21 40 21
[email protected]

Persondata- og cookiepolitik
Søger...