Cykling og Mountainbike – oplev naturen på cykel

Den jyske vestkyst er et oplagt område til cykelture i den smukke natur. Hvad enten det er hyggeture eller decideret træning, så byder området på masser af flotte cykelruter – både til almindelige cykler og til mountainbikes.

Vi siger at Danmark er nær det perfekte cykelland. I et af Schultz Feriehuse er du altid kun en frisk cykeltur fra havet. Der er aldrig langt mellem oplevelserne. Cykelstier er udbredte, trafikanter viser respekt for cyklister og danskerne elsker selv at cykle. Så man kan trygt cykle rundt i sin ferie, i vores skønne landskab.

Vi kan varmt anbefale Panoramaruterne i vores område: Naturpark Vesterhavet (Oksbøl – Vejers Strand 26 km), En cykeltur på søen (Henne Strand – Filsø – Blåbjerg 20 km) og mellem Hav og Fjord ( Nymindegab – Bork – Nr. Nebel 42 km). Se mere om Panoramaruterne HER.

Er du MTB-rytter og skal træne anbefaler vi den store Blåbjerg Plantage, beliggende mellem Houstrup og Henne. Her finder du bl.a. på 3 afmærkede Mountainbike-ruter i forskellige sværhedsgrader. Ruterne er særdeles populære og benyttes også ofte til forskellige cykelløb.

I Varde Kommune kan du finde mange gode cykelruter som varierer mellem 3-25 km. Se og download forskellige cykelruter HER.

Mountainbike – power og udfordring på 2 hjul

Vestkystens bakkede og meget forskelligartede terræn egner sig perfekt til cykelture på Mountainbike. Den store Blåbjerg Plantage, beliggende mellem Houstrup og Henne, byder bl.a. på 3 afmærkede Mountainbike-ruter i forskellige sværhedsgrader. Ruterne er populære og benyttes også ofte til forskellige cykelløb.

Cykeludlejning

Læs mere om cykeludlejning eller se priser på HER.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
[email protected]

Persondata- og cookiepolitik
Søger...