Hyggeligt sommerhus med brændeovn på stor naturgrund

3
icon
icon
icon

Gammeleng 21, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5085
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
3500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Søger I et lille og hyggeligt feriehus ved Nr. Lyngvig, så kunne dette sommerhus måske være noget for jer. Feriehuset er beliggende på Gammeleng 21 i Hvide Sande tæt på Lyngvig fyr. Feriehuset ligger på en 2.305 m2 stor naturgrund i det skønne klitlandskab, så I har rig mulighed for at nyde den friske luft og det skønne naturområde, der ligger rundt omkring feriehuset, og feriehuset har en placering lige inden Vesterhavet. I har derudover mulighed for at tage jeres hund med på ferien, og den kan på det skønne grundareal få brændt krudt af. Her har I ydermere mulighed for at hygge jer foran den knitrende brændeovn sammen med hunden, familien eller vennerne.

Dejligt sommerhus med plads til 6 personer

Sommerhuset på Gammeleng 21 i Nr. Lyngvig byder jer med sine få kvadratmeter velkommen og råder over plads til 6 personer. Feriehuset er derfor helt ideelt for den lille familie eller et vennepar, der ønsker at holde ferie sammen. I kan virkelig nyde nogle gode timer sammen i feriehuset. Imens nogle står for at tilberede aftensmaden, kan andre smide sig i sofaen foran brændeovnen sammen med varmen fra brændeovnen. Der er derudover fra både køkken og stue en skøn udsigt til klitterne og Nr. Lyngvig Fyr.

Feriehuset råder over 3 soverum med fine dobbeltsenge. I behøver desuden ikke bekymre jer om kolde fødder efter en god nats søvn, da der er gulvtæppe i soveværelserne.

Skønne og rummelige terrasser med mulighed for udendørshygge

Sommerhuset på Gammeleng 21 i Nr. Lyngvig ligger ud til et stort og fredet lyngareal og råder over et skønt terrasseområde mod både vest, syd og øst, der er både delvist overdækket og afskærmet. Terrassen mod vest er overdækket imens I på terrassen mod øst altid kan finde læ. I kan derfor sidde her i al slags vejr. På de varme sommerdage kan I solbade på terrassen og nyde godt af feriehusets havemøbler, imens maden bliver tilberedt på den tilhørende grill. På de lidt mere regnvejrsfyldte dage, kan I i stedet trække i læ under den overdækkede terrasse, imens I fortsat nyder udelivet.

Naturskøn beliggenhed nær Lyngvig Fyr

Med ferieadresse på Gammeleng 21 får I dermed også en naturskøn beliggenhed midt i det unikke klit- og ferielandskab. Området omkring Lyngvig Fyr er et smukt og fredet klit- og hedeareal. I har ydermere mulighed for nogle gode spadsereture via de mange små stier i området.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5085

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus besticht durch einen traumhaften Blick in die Dünen mit Blick auf den Linvig Fyr aus dem Wohnzimmer.
Hier kann man Mittwochs zuschauen, wie sich Freiwillige am Leuchtturm abseilen.

Der abschließbare Schuppen mit Eisschrank und einem Metalltisch zum Fische ausnehmen lädt besonders angeldene Familien ein oder bietet einfach Platz für mitgebrachte Fahrräder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Ferienhaus mit toller Aussicht auf die Heide und die Dünen. Im Ferienhaus findet man alles, was man braucht – mit Ausnahme einer Waschmaschine (Achtung bei Langzeit-Urlaub). Mit der Wärmepumpe läst sich das Haus kostengünstig hyggelig heizen. Auf der schönen Terrasse Richtung Dünen hört man selbst bei Ostwind keinen Verkehr – wir haben die Zeit in dem schönen Haus sehr genossen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles kleines Ferienhaus, sehr gut ausgestattet, viele Fenster, dadurch super schönen Ausblick in die Natur. Prima Terasse, ein Haus, indem man sich rundherum wohlfühlen kann!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:68 / 2.305
Byggeår:1979

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...