Stort, strandnært aktivitetsferiehus med dampbad og udendørs spabad

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 189, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5082
8 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
4 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Fyrmarken 189 i Nr. Lyngvig tæt på både Vesterhavet og den populære seværdighed Lyngvig Fyr ligger denne luksuriøse feriedrøm. Det moderne feriehus er indrettet til 8 personer og sætter rammerne for en storslået ferie med blandt andet aktivitetsrum med billardbord, dampbad, sauna og udendørs spabad. Op til 2 hunde er tilladt!

Moderne feriehus til 8 personer med dampbad og aktivitetsrum med billard

Det 170 kvadratmeter store aktivitetshus er opført i 2020 i moderne kvalitetsmaterialer fra top til tå. Med plads til 8 personer er feriehuset både ideelt til flere familier og vennegrupper, og i indretningen er der i den grad sørget for, at der er noget for enhver smag.

Sovepladserne er fordelt i to afdelinger – en mod vest og en mod øst, begge med et badeværelse med gulvvarme tilknyttet. Det ene af badeværelserne gemmer også på en af feriehusets wellness-highlights: Jeres helt eget dampbad!

Feriehusets centrum og hjerte er det stilfulde opholdsrum, der kombinerer både køkken, spiseafdeling og stue i ét. Og ved siden af det, finder I aktivitetsrummet med billardbord, der med sikkerhed bliver omdrejningspunktet for mange hyggelige feriestunder med billardturneringer – og den knitrende ild i brændeovn i baggrunden.

Lukket terrasse med gasgrill og udendørs spabad, 500 meter til stranden og Lyngvig Fyr

Det er ikke kun indvendigt, aktivitetshuset imponerer. Også de udendørs omgivelser byder på fede highlights. Her er der ikke kun sørget for gode havemøbler, liggestole og en stor gasgrill til de hyggelige grillaftener – der er også et udendørs spabad, der indbyder til lækre luksusoplevelser i den friske havluft. Terrassen er lukket hele vejen rundt, så I uden bekymringer kan lufte hundene.

Med ferieadresse på Fyrmarken 189 kommer I til at bo midt i det vestjyske ferieland, kun 500 meter fra stranden, der hele året rundt er en skøn destination – til alt fra badning og drageflyvning til spadsereture langs vandet med de firbenede venner.

På vej til stranden passerer I desuden fyrtårnet Lyngvig Fyr, en populær seværdighed, der bestemt er et besøg værd. I kan komme helt op i toppen af fyret og se kystlinjen fra fugleperspektiv. Nyd også et lækkert stykke bagværk fra caféen ved siden af. Der er også en naturlegeplads til børnene.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5082

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist einfach wunderschön und lässt keine Wünsche offen!
Der Aktivitätenraum ist bei schlechten Tagen einfach der Hammer!
Wir würden es jederzeit wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus. Sehr empfehlenswert, gut ausgestattet. Wellnessbereich top.
Gerne wieder:-)

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Wellness-Luxusferienhaus. Aussensauna und Aussenwhirlpool sind super, zu jeder Jahreszeit. Das Haus ist großzügig geschnitten und komplett ausgestattet. Großer Aktivitätenraum mit Billardtisch und Videospiel-Automat (Dart wäre schöner) Große Terrasse mit Blick auf den Leuchtturm.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:170 / 1.205
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, redskabsrum, Dampkabine, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...