Sommerhuse i Søndervig

Gæsterne siger
4.5 af 5
icon
icon
Søndervig, Ringkøbing og Hvide Sande er alle perler med hver sin charme. Naturen og havet er et kapitel for sig selv og man bliver så afslappet ved at være tæt på denne natur.
Gæst, Danmark
Se flere vurderinger

Den populære badeby Søndervig ligger i den nordlige ende af Holmsland Klit og er elsket af mange turister, der årligt vender tilbage til badebyen for at opleve shoppingmulighederne, aktiviteterne og den helt vidunderlige sandstrand, der benyttes af mange glade feriegæster henover sommerhalvåret. Stranden er blevet kåret som Danmarks bedste strand i 2014, 2016 og 2018. Du finder vores store udvalg af skønne sommerhuse til leje i Søndervig.

Søndervig  – en attraktiv ferielokation

Siden 1800-tallet har Søndervig lokket feriegæsterne til klitterne, den friske luft og den fantastiske sandstand og netop derfor er Søndervig stranden kendt som en af Danmarks ældste badebyer. De første gæster tog ferieophold på de tidligere strandfogedgårde, der ligger langs den jyske vestkyst. Strandfogedgårdene havde før i tiden råderet over al strandingsgods, som drev i land fra blandt andet forliste handels- og fragtskibe i Nordsøen. I dag er det naturligvis primært Søndervig områdets feriehusudlejning, som giver gode muligheder for at holde ferie på egnen.

Esmark i Søndervig

På Lodbergsvej 18 finder du Esmark kontoret og her servicerer alle vores gæster i Søndervig området. Her er vores faste medarbejdere klar til at hjælpe, svare på spørgsmål og komme med forslag til alt lige fra aktiviteter og til feriehuset til jeres næste ferie i Søndervig.

Søndervig: Strand

Stranden er bland Danmarks bedste

Ved Søndervig ligger en af Danmarks bedste og mest besøgte strande i Danmark. Søndervig er også kendt under sloganet: “Porten til Vesterhavet”. Og den korte og smukke vej ud mod Vesterhavet og stranden virker næsten også som en rød løber, der henviser til hovedbegivenheden – Vesterhavet. Stien er asfalteret og giver derfor muligheder for gangbesværede til også at få et glimt at et pragt eksemplar på et stykke fantastisk natur,- både når Vesterhavet viser sig fra sin hårde side med masser af vind, sandfygning, havskum og brusende bølger til et mere afdæmpet, men lige så smukt og betagende syn, når solens stråler giver et sølvlignende genskær henover Nordsøens blanke overflade.

Det fine hvide sand bredder sig som et smukt tæppe op og ned langs vestkysten og giver anledning til mange timers gåture, solbadning, afslapning, boldspil, drageflyvning og leg i vandkanten. Stranden er bare et af de bedste steder at opholde sig for hele familien og der er med garanti plads til alle. Med sol fra en skyfri himmel, havets brusen, sand mellem tæerne og den letsaltede vind i ansigtet, fremkaldes en euforisk oplevelse af at være ét med naturen. Denne følelse er ikke til at forklare, men må erfares! Find sommerhuse tæt på stranden.

Aktiviteter for alle

Søndervig rummer alt hvad en dejlig turistby bør indeholde og der findes mange muligheder for alle aldersgrupper. Museer, loppemarkeder, vandland, bowlingcenter, restauranter, put and take, ponyridning, legepladser og masser af butikker, – der er alt hvad du ønsker på en ferie – og det er for hele familien.

Søndervig og børn

Selvom mange gæster vælger en sommerhusferie ud fra naturen, stranden og 100% afslapning, så findes der i dag masser af spændende aktiviteter og oplevelser, som også vil give børnene en uforglemmelig og oplevelsesrig ferie.

Beach Bowl startede i 90’erne som et traditionelt bowlingcenter, men i dag er der aktiviteter og oplevelser på højde med forlystelsesparker. Her er der bowling, indendørs legeland, adventure golf, fitness, seg ways, trampoliner, spillehal, internetcafe og meget meget mere. Se mere her.

Vil du og børnene prøve en tur på hesteryg, kan dette også erfares ved Søndervig Heste. Se mere om rideskoler og ponyridning i ferien.

Vandland i Søndervig

Er vejret ikke lige passende til en dukkert i Vesterhavet, kan I benytte de lækre badefaciliteter i Søndervig Badeland, som ligger centralt placeret på Lodbergsvej. Søndervig Badeland tilbyder sjov og spas til børn og voksne i form af badedyr og vandrutsjebane og det lidt ældre klientel kan også forkæle sig selv med sauna, spa og tyrkisk dampbad.

Legepladser i Søndervig

En tur gennem Søndervig bliver aldrig kedelig for hverken børn eller forældre. Mens de voksne kigger i tøj- og skobutikkerne, kan børnene frit og gratis boltre sig på de centralt placerede legepladser, der findes rundt om i byen.

Søndervig: Sandskulpturfestival

Oplev fantastiske sandskulpturer

Sandskulptufestivalen er et tilbagevendende event og det har eksisteret i knap 20 år, hvor festivalen inviterer nogle af verdens mest anerkendte sandskulpturkunstnere til Vestjylland for at forme monumenter under nye temaer hvert får. Festivalen er en oplevelse for hele familien, og mange turister besøger hvert år attraktionen med forventning om en kulturel oplevelse udover det sædvanlige. Blot i 2012 havde attraktionen et besøgstal på over 140.000 gæster, hvilket også indikerer at skulpturerne er et besøg værd.

Giver skulpturerne inspiration til selv at udfolde de kreative evner i sand har børn og voksne mulighed for selv at bygge sandslotte og andre skulpturer i en kæmpe sandkasse placeret i det sydvestlige hjørne af festivalspladsen.

Besøg sandskulpturens officielle hjemmeside.

Bagagerumsmarked i Søndervig

Over sommeren afholder Søndervig hver tirsdag bagagerumsmarked på den store parkeringsplads lige bagved Esmark kontoret. Her er der mulighed for at gøre mange gode køb og alt kan erhverves lige fra smykker, tøj, legetøj, antikviteter og meget meget mere. Konceptet går i alt sin enkelthed ud på at privatpersoner parkerer bilen og åbner bagagerummet for alle forbipasserende – klar til at gøre en god handel. Bagagerumsmarkedet er altid godt besøgt og mange turister går derfra med spændende fund under armene.

Butikker i Søndervig

Især fra april til september, emmer Søndervig af glade mennesker og liv. Turister bruger Søndervigs butikker som et pit stop eller afbræk for feriens yndlingsdestination, stranden. Søndervig butikkerne adskiller sig særligt fra andre byer, ved at have alsidige åbningstider. O højsæsonen er der åbent på søndage og helligdage, hvor mange andre holder fri og derved har tid til at nyde en shoppingtur uden stress og jag. Og i Søndervig findes der butikker til alle aldre og køn.

Søndervig: Spisesteder

Spisesteder

– Græsk, gourmet, pizzarier, fiskerestaurant, grill, steakhouse. – I Søndervig er der restauranter efter enhver smag og pris. Bliver du ramt af sulten, vil du med garanti blive mæt, hvad enten det er de yderst populære spise som hotdog eller en lækker gastronomisk anretning, hvor smagsoplevelsen ikke sådan lige går i glemmebogen.

Golf

– Søndervig har tilhørende golfbaner, som ligger få minutter fra centrum. Ligeledes har Esmark sommerhuse, der kun ligger et golfslag fra klubhuset. Se mere om Golf i ferien her.

Fiskeri

Du har også rig mulighed for at få luftet fiskestangen og måske endda selv fange aftensmaden i Søndervig Put and Take Sø. Læs mere om fiskeri i ferien her.

Prøv en ferie i Søndervig og lej et af vores mange attraktive sommerhuse i området. Med én af Esmarks skønne ferieboliger vil det med stor sikkerhed ikke blive din sidste ferie i Søndervig.

Billeder fra Søndervig

Video

Søndervig Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Søndervig

Alle muligheder er dækket ind. Shopping-natur. Godt centrum at køre ud fra.

Søndervig er helt suveren sted at være på ferie, både for store og små

Perfekt og centralt med kort afstand til indkøb og shopping.

Fantastisk natur

Omgivelserne er helt fantastiske for både børn og voksne.

Fantastiske omgivelser

Perfekt

Dejlige omgivelser med strand og natur og bymiljø.

Skønt sted med natur , strand og byliv

Dejlige omgivelser med klit landskab. Lige det, vi havde drømt om.

Dejlige omgivelser. Vi har nu for 4. år i træk lejet feriehus i Søndervig.

Der var ro og direkte udsigt til den storslåede natur og kun 100 meter til vandet. Lukket vej var absolut et plus.

Midt i klitterne og helt tæt på Vesterhavet - virkelig skønt

God beliggenhed med gå afstand til det meste Lækker sandstrand

Fantastisk sted , skøn natur og tæt på stranden

Dejlige

Hyggeligt feriestrøg som man normalt kun oplever sydpå, tæt på dejlig strand og kort afstand til mange små hyggelige byer og attraktioner. Vi kommer helt sikkert til Søndervig igen.

Kunne godt være flere udbyder til opladning af el-bilerDejlige

Skøn beliggenhed

Fine

Naturen omkring Vesterhavet og fjorden er bare altid fantastisk uanset årstid.

Super smuk natur , og dejlig tæt på strand

Skøn natur og tæt på strand og havet.

Dejligt område, skønne gang stier

Søndervig er smukt vesterhavet perfekt lidt syd for søndervig med perfekt strand og fjorden

Fantastisk beliggenhed - i første række til stranden

Elsker Søndervig

Dejlig natur og dejlig strand

Rigtig dejlige omgivelser, husene er bygget så det passer ind i naturen, så når man kikker rundt ser man klitter og bakker lige uden for , så det falder godt I omgivelserne,

Søndervig er os et dejlig område Plejer at være i blåvand kunne ikke få noget

Lækre omgivelser. Kan ikke ønskes bedre.

Super omgivelser, pragtfuld natur. Vær dog opmærksom på distance til vandet er til fjorden, der er lidt længere til Vesterhavet. Men alligevel super fint beliggende med cykelafstand til alt omkring.

Dejlige rolige omgivelser

Med Vesterhavet meget tæt på og en masse muligheder for aktiviteter i nærområdet (Hvide Sande Kabelpark og Naturkraft som gode eksempler) kan man som familie være aktiv på en god måde. Ringkøbing er ligeledes en rigtig hyggelig by at besøge. Søndervig er meget 'turist-agtig', men stadig med fine muligheder for hygge og shopping.

Skøn natur og gode adgangsforhold til stranden. Hyggelig lille café ved nedgang C95 hvor der er lavet rampe ned til stranden - hyggeligt at nyde solnedgangen fra toppen af klitten.

Fantastisk natur tæt på stranden og gåafstand til byen.

Skønt område med lækker natur og dejlige strande

Ligger dejligt lidt udenfor “hovedgaden” i Søndervig. Men samtidig i gåafstand. Tæt på vandet.

Dejlige omgivelser omgivet af klitter og Kort afstand til havet, med en dejlig strand.

Virkelige hyggelige omgivelser - fantastisk udsigt fra toppen af klitten - og tæt på det vigtigste!

Jeg elsker Søndervig. Det skønneste sted. Er bare bange for at Lalandia vil ødelægge det, at det bliver for mange mennesker

Dejligt naturområde med kort afstand til stranden.

Dejligt område, husene ligger ikke for tæt, så der er mulighed for privatliv. Dejlig natur og strand.

Dejligt roligt område, og stadig tæt på byen.

Huset ligger i dejlige stille og rolige omgivelser. Lidt støj fra hovedvejen, men ikke generende. har nydt at gå tur med hunden ud til åbne marker.

Alt uden for døren

Der er en hyggelig atmosfære i Søndervig, en rigtig ferieby og så elsker vi de grove rundstykker fra Ejvinds Bageri. Naturen og selve sommerhusområdet er skønt

En fantastisk beliggenhed med ro og udsigt. Man nyder naturen selv når man er i huset.

Dejlig strand, gode shoppemuligheder.

Søndervig er det perfekte sted på vestkysten, for både store og små.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Vejrudsigt Søndervig
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
post@schultz-feriehuse.dk

Schultz på facebook

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...