Sommerhuse i Søndervig

Gæsterne siger
4.5 af 5
icon
icon
Perfekt, lige i "centrum" til det hele.....
Gæst, Danmark
Se flere vurderinger

Den populære badeby Søndervig ligger i den nordlige ende af Holmsland Klit og er elsket af mange turister, der årligt vender tilbage til badebyen for at opleve shoppingmulighederne, aktiviteterne og den helt vidunderlige sandstrand, der benyttes af mange glade feriegæster henover sommerhalvåret. Stranden er blevet kåret som Danmarks bedste strand i 2014, 2016 og 2018. Du finder vores store udvalg af skønne sommerhuse til leje i Søndervig.

Søndervig  – en attraktiv ferielokation

Siden 1800-tallet har Søndervig lokket feriegæsterne til klitterne, den friske luft og den fantastiske sandstand og netop derfor er Søndervig stranden kendt som en af Danmarks ældste badebyer. De første gæster tog ferieophold på de tidligere strandfogedgårde, der ligger langs den jyske vestkyst. Strandfogedgårdene havde før i tiden råderet over al strandingsgods, som drev i land fra blandt andet forliste handels- og fragtskibe i Nordsøen. I dag er det naturligvis primært Søndervig områdets feriehusudlejning, som giver gode muligheder for at holde ferie på egnen.

Esmark i Søndervig

På Lodbergsvej 18 finder du Esmark kontoret og her servicerer alle vores gæster i Søndervig området. Her er vores faste medarbejdere klar til at hjælpe, svare på spørgsmål og komme med forslag til alt lige fra aktiviteter og til feriehuset til jeres næste ferie i Søndervig.

Søndervig: Strand

Stranden er bland Danmarks bedste

Ved Søndervig ligger en af Danmarks bedste og mest besøgte strande i Danmark. Søndervig er også kendt under sloganet: “Porten til Vesterhavet”. Og den korte og smukke vej ud mod Vesterhavet og stranden virker næsten også som en rød løber, der henviser til hovedbegivenheden – Vesterhavet. Stien er asfalteret og giver derfor muligheder for gangbesværede til også at få et glimt at et pragt eksemplar på et stykke fantastisk natur,- både når Vesterhavet viser sig fra sin hårde side med masser af vind, sandfygning, havskum og brusende bølger til et mere afdæmpet, men lige så smukt og betagende syn, når solens stråler giver et sølvlignende genskær henover Nordsøens blanke overflade.

Det fine hvide sand bredder sig som et smukt tæppe op og ned langs vestkysten og giver anledning til mange timers gåture, solbadning, afslapning, boldspil, drageflyvning og leg i vandkanten. Stranden er bare et af de bedste steder at opholde sig for hele familien og der er med garanti plads til alle. Med sol fra en skyfri himmel, havets brusen, sand mellem tæerne og den letsaltede vind i ansigtet, fremkaldes en euforisk oplevelse af at være ét med naturen. Denne følelse er ikke til at forklare, men må erfares! Find sommerhuse tæt på stranden.

Aktiviteter for alle

Søndervig rummer alt hvad en dejlig turistby bør indeholde og der findes mange muligheder for alle aldersgrupper. Museer, loppemarkeder, vandland, bowlingcenter, restauranter, put and take, ponyridning, legepladser og masser af butikker, – der er alt hvad du ønsker på en ferie – og det er for hele familien.

Søndervig og børn

Selvom mange gæster vælger en sommerhusferie ud fra naturen, stranden og 100% afslapning, så findes der i dag masser af spændende aktiviteter og oplevelser, som også vil give børnene en uforglemmelig og oplevelsesrig ferie.

Beach Bowl startede i 90’erne som et traditionelt bowlingcenter, men i dag er der aktiviteter og oplevelser på højde med forlystelsesparker. Her er der bowling, indendørs legeland, adventure golf, fitness, seg ways, trampoliner, spillehal, internetcafe og meget meget mere. Se mere her.

Vil du og børnene prøve en tur på hesteryg, kan dette også erfares ved Søndervig Heste. Se mere om rideskoler og ponyridning i ferien.

Vandland i Søndervig

Er vejret ikke lige passende til en dukkert i Vesterhavet, kan I benytte de lækre badefaciliteter i Søndervig Badeland, som ligger centralt placeret på Lodbergsvej. Søndervig Badeland tilbyder sjov og spas til børn og voksne i form af badedyr og vandrutsjebane og det lidt ældre klientel kan også forkæle sig selv med sauna, spa og tyrkisk dampbad.

Legepladser i Søndervig

En tur gennem Søndervig bliver aldrig kedelig for hverken børn eller forældre. Mens de voksne kigger i tøj- og skobutikkerne, kan børnene frit og gratis boltre sig på de centralt placerede legepladser, der findes rundt om i byen.

Søndervig: Sandskulpturfestival

Oplev fantastiske sandskulpturer

Sandskulptufestivalen er et tilbagevendende event og det har eksisteret i knap 20 år, hvor festivalen inviterer nogle af verdens mest anerkendte sandskulpturkunstnere til Vestjylland for at forme monumenter under nye temaer hvert får. Festivalen er en oplevelse for hele familien, og mange turister besøger hvert år attraktionen med forventning om en kulturel oplevelse udover det sædvanlige. Blot i 2012 havde attraktionen et besøgstal på over 140.000 gæster, hvilket også indikerer at skulpturerne er et besøg værd.

Giver skulpturerne inspiration til selv at udfolde de kreative evner i sand har børn og voksne mulighed for selv at bygge sandslotte og andre skulpturer i en kæmpe sandkasse placeret i det sydvestlige hjørne af festivalspladsen.

Besøg sandskulpturens officielle hjemmeside.

Bagagerumsmarked i Søndervig

Over sommeren afholder Søndervig hver tirsdag bagagerumsmarked på den store parkeringsplads lige bagved Esmark kontoret. Her er der mulighed for at gøre mange gode køb og alt kan erhverves lige fra smykker, tøj, legetøj, antikviteter og meget meget mere. Konceptet går i alt sin enkelthed ud på at privatpersoner parkerer bilen og åbner bagagerummet for alle forbipasserende – klar til at gøre en god handel. Bagagerumsmarkedet er altid godt besøgt og mange turister går derfra med spændende fund under armene.

Butikker i Søndervig

Især fra april til september, emmer Søndervig af glade mennesker og liv. Turister bruger Søndervigs butikker som et pit stop eller afbræk for feriens yndlingsdestination, stranden. Søndervig butikkerne adskiller sig særligt fra andre byer, ved at have alsidige åbningstider. O højsæsonen er der åbent på søndage og helligdage, hvor mange andre holder fri og derved har tid til at nyde en shoppingtur uden stress og jag. Og i Søndervig findes der butikker til alle aldre og køn.

Søndervig: Spisesteder

Spisesteder

– Græsk, gourmet, pizzarier, fiskerestaurant, grill, steakhouse. – I Søndervig er der restauranter efter enhver smag og pris. Bliver du ramt af sulten, vil du med garanti blive mæt, hvad enten det er de yderst populære spise som hotdog eller en lækker gastronomisk anretning, hvor smagsoplevelsen ikke sådan lige går i glemmebogen.

Golf

– Søndervig har tilhørende golfbaner, som ligger få minutter fra centrum. Ligeledes har Esmark sommerhuse, der kun ligger et golfslag fra klubhuset. Se mere om Golf i ferien her.

Fiskeri

Du har også rig mulighed for at få luftet fiskestangen og måske endda selv fange aftensmaden i Søndervig Put and Take Sø. Læs mere om fiskeri i ferien her.

Prøv en ferie i Søndervig og lej et af vores mange attraktive sommerhuse i området. Med én af Esmarks skønne ferieboliger vil det med stor sikkerhed ikke blive din sidste ferie i Søndervig.

Billeder fra Søndervig

Video

Søndervig Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Søndervig

Dejlige og med godt privatliv selvom husene ligger tæt.

Dejligt og roligt område med nem Afgang til strand og indkøb

Ligger i dejlige omgivelser tæt på vand og i gå afstand til Søndervig.

Dejlige omgivelser med havet næsten lige udenfor døren

God beliggenhed i rolige omgivelser med udsigt til naturen så langt øjet rækker.

Elsker Søndervig, vi har holdt ferie der siden 1980 erne. Hyggelig by og tæt på det skønne Vesterhav som tiltrækker os meget

Fantastisk område

Omgivelserne er fine, måske skulle man prøve det om sommeren også

Dejligt med den korte afstand til stranden.

Lækker natur, masser af gåtureoplevelser og tumleplads til børn

Skøn natur og roligt område.

Søndervig er en super by.

Meget kort afstand til stranden

Dejlig gåafstand til byen

Huset ligger dejligt tæt på stranden, hvilket vi sætter pris på. Indkøb er dejligt tæt på

Skønt - skønt naturområde med fantastisk mulighed for at vandre. Den dejligste strand - som virkelig giver balsam for krop og sjæl.

Fantastisk natur. Altid hyggelig feriestemning.

Skøn natur.

Området er rigtig godt både til gå ture og cykelture.

Fantastisk beliggende i klitterne med kort afstand til stranden

Dejlige omgivelser og dejlig gåtur til stranden

Det er et lækkert område som vi gerne vil komme til igen. Fantastisk sted til dejlige gå ture

Ligger dejlig tæt på by, klitter og strand. Smuk natur tæt på

Selv om Søndervig er et “stort” sommerhusområde, er der masser sf natur og ikke mindst fantastiske klitter og strand.

Rigtig dejlig skønt der er mange cykel stier

Masser af strand, hav og natur lige uden for døren.

Dejlige omgivelser, ikke langt fra stranden.

Skøn natur … gode indkøbs muligheder

Der er så naturskønt, og ungerne elskede vores lange gåture ligeså meget som os voksne. Stranden og havet taler for sig selv. Så smukt.

Dejlig beliggenhed- tæt på det hele. Skønne gåture

Måske en rigtig fiskebutik ligesom de har i Hvide sandeDejlig natur og tæt på stranden

Dejlig nem adgang til strand og lidt væk fra hovedveje i området så der ikke er voldsom gående trafik heller. Ville dog nok anbefale hvide sande fremfor søndervig for mere autenticitet og mindre turisme

Vi elsker at være ved Vesterhavet. Dejligt med nem adgang til havet, og indkøb. Søndervig har alt hvad vi behøver. Vi er dog lidt spændte på om der bliver for overfyldt når det nye ferieland åbner.

Alle muligheder er dækket ind. Shopping-natur. Godt centrum at køre ud fra.

Søndervig er helt suveren sted at være på ferie, både for store og små

Perfekt og centralt med kort afstand til indkøb og shopping.

Fantastisk natur

Omgivelserne er helt fantastiske for både børn og voksne.

Fantastiske omgivelser

Perfekt

Dejlige omgivelser med strand og natur og bymiljø.

Skønt sted med natur , strand og byliv

Dejlige omgivelser med klit landskab. Lige det, vi havde drømt om.

Dejlige omgivelser. Vi har nu for 4. år i træk lejet feriehus i Søndervig.

Der var ro og direkte udsigt til den storslåede natur og kun 100 meter til vandet. Lukket vej var absolut et plus.

Midt i klitterne og helt tæt på Vesterhavet - virkelig skønt

God beliggenhed med gå afstand til det meste Lækker sandstrand

Fantastisk sted , skøn natur og tæt på stranden

Dejlige

Hyggeligt feriestrøg som man normalt kun oplever sydpå, tæt på dejlig strand og kort afstand til mange små hyggelige byer og attraktioner. Vi kommer helt sikkert til Søndervig igen.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
icon
Vejrudsigt Søndervig
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
post@schultz-feriehuse.dk

Schultz på facebook

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...