Sommerhuse i Søndervig

Gæsterne siger
4.5 af 5
icon
icon
Søndervig er fantastisk i alt slags vejr
Tine Nathalie Nielsen, Højslev
Se flere vurderinger

Den populære badeby Søndervig ligger i den nordlige ende af Holmsland Klit og er elsket af mange turister, der årligt vender tilbage til badebyen for at opleve shoppingmulighederne, aktiviteterne og den helt vidunderlige sandstrand, der benyttes af mange glade feriegæster henover sommerhalvåret. Stranden er blevet kåret som Danmarks bedste strand i 2014, 2016 og 2018. Du finder vores store udvalg af skønne sommerhuse til leje i Søndervig.

Søndervig  – en attraktiv ferielokation

Siden 1800-tallet har Søndervig lokket feriegæsterne til klitterne, den friske luft og den fantastiske sandstand og netop derfor er Søndervig stranden kendt som en af Danmarks ældste badebyer. De første gæster tog ferieophold på de tidligere strandfogedgårde, der ligger langs den jyske vestkyst. Strandfogedgårdene havde før i tiden råderet over al strandingsgods, som drev i land fra blandt andet forliste handels- og fragtskibe i Nordsøen. I dag er det naturligvis primært Søndervig områdets feriehusudlejning, som giver gode muligheder for at holde ferie på egnen.

Esmark i Søndervig

På Lodbergsvej 18 finder du Esmark kontoret og her servicerer alle vores gæster i Søndervig området. Her er vores faste medarbejdere klar til at hjælpe, svare på spørgsmål og komme med forslag til alt lige fra aktiviteter og til feriehuset til jeres næste ferie i Søndervig.

Søndervig: Strand

Stranden er bland Danmarks bedste

Ved Søndervig ligger en af Danmarks bedste og mest besøgte strande i Danmark. Søndervig er også kendt under sloganet: “Porten til Vesterhavet”. Og den korte og smukke vej ud mod Vesterhavet og stranden virker næsten også som en rød løber, der henviser til hovedbegivenheden – Vesterhavet. Stien er asfalteret og giver derfor muligheder for gangbesværede til også at få et glimt at et pragt eksemplar på et stykke fantastisk natur,- både når Vesterhavet viser sig fra sin hårde side med masser af vind, sandfygning, havskum og brusende bølger til et mere afdæmpet, men lige så smukt og betagende syn, når solens stråler giver et sølvlignende genskær henover Nordsøens blanke overflade.

Det fine hvide sand bredder sig som et smukt tæppe op og ned langs vestkysten og giver anledning til mange timers gåture, solbadning, afslapning, boldspil, drageflyvning og leg i vandkanten. Stranden er bare et af de bedste steder at opholde sig for hele familien og der er med garanti plads til alle. Med sol fra en skyfri himmel, havets brusen, sand mellem tæerne og den letsaltede vind i ansigtet, fremkaldes en euforisk oplevelse af at være ét med naturen. Denne følelse er ikke til at forklare, men må erfares! Find sommerhuse tæt på stranden.

Aktiviteter for alle

Søndervig rummer alt hvad en dejlig turistby bør indeholde og der findes mange muligheder for alle aldersgrupper. Museer, loppemarkeder, vandland, bowlingcenter, restauranter, put and take, ponyridning, legepladser og masser af butikker, – der er alt hvad du ønsker på en ferie – og det er for hele familien.

Søndervig og børn

Selvom mange gæster vælger en sommerhusferie ud fra naturen, stranden og 100% afslapning, så findes der i dag masser af spændende aktiviteter og oplevelser, som også vil give børnene en uforglemmelig og oplevelsesrig ferie.

Beach Bowl startede i 90’erne som et traditionelt bowlingcenter, men i dag er der aktiviteter og oplevelser på højde med forlystelsesparker. Her er der bowling, indendørs legeland, adventure golf, fitness, seg ways, trampoliner, spillehal, internetcafe og meget meget mere. Se mere her.

Vil du og børnene prøve en tur på hesteryg, kan dette også erfares ved Søndervig Heste. Se mere om rideskoler og ponyridning i ferien.

Vandland i Søndervig

Er vejret ikke lige passende til en dukkert i Vesterhavet, kan I benytte de lækre badefaciliteter i Søndervig Badeland, som ligger centralt placeret på Lodbergsvej. Søndervig Badeland tilbyder sjov og spas til børn og voksne i form af badedyr og vandrutsjebane og det lidt ældre klientel kan også forkæle sig selv med sauna, spa og tyrkisk dampbad.

Legepladser i Søndervig

En tur gennem Søndervig bliver aldrig kedelig for hverken børn eller forældre. Mens de voksne kigger i tøj- og skobutikkerne, kan børnene frit og gratis boltre sig på de centralt placerede legepladser, der findes rundt om i byen.

Søndervig: Sandskulpturfestival

Oplev fantastiske sandskulpturer

Sandskulptufestivalen er et tilbagevendende event og det har eksisteret i knap 20 år, hvor festivalen inviterer nogle af verdens mest anerkendte sandskulpturkunstnere til Vestjylland for at forme monumenter under nye temaer hvert får. Festivalen er en oplevelse for hele familien, og mange turister besøger hvert år attraktionen med forventning om en kulturel oplevelse udover det sædvanlige. Blot i 2012 havde attraktionen et besøgstal på over 140.000 gæster, hvilket også indikerer at skulpturerne er et besøg værd.

Giver skulpturerne inspiration til selv at udfolde de kreative evner i sand har børn og voksne mulighed for selv at bygge sandslotte og andre skulpturer i en kæmpe sandkasse placeret i det sydvestlige hjørne af festivalspladsen.

Besøg sandskulpturens officielle hjemmeside.

Bagagerumsmarked i Søndervig

Over sommeren afholder Søndervig hver tirsdag bagagerumsmarked på den store parkeringsplads lige bagved Esmark kontoret. Her er der mulighed for at gøre mange gode køb og alt kan erhverves lige fra smykker, tøj, legetøj, antikviteter og meget meget mere. Konceptet går i alt sin enkelthed ud på at privatpersoner parkerer bilen og åbner bagagerummet for alle forbipasserende – klar til at gøre en god handel. Bagagerumsmarkedet er altid godt besøgt og mange turister går derfra med spændende fund under armene.

Butikker i Søndervig

Især fra april til september, emmer Søndervig af glade mennesker og liv. Turister bruger Søndervigs butikker som et pit stop eller afbræk for feriens yndlingsdestination, stranden. Søndervig butikkerne adskiller sig særligt fra andre byer, ved at have alsidige åbningstider. O højsæsonen er der åbent på søndage og helligdage, hvor mange andre holder fri og derved har tid til at nyde en shoppingtur uden stress og jag. Og i Søndervig findes der butikker til alle aldre og køn.

Søndervig: Spisesteder

Spisesteder

– Græsk, gourmet, pizzarier, fiskerestaurant, grill, steakhouse. – I Søndervig er der restauranter efter enhver smag og pris. Bliver du ramt af sulten, vil du med garanti blive mæt, hvad enten det er de yderst populære spise som hotdog eller en lækker gastronomisk anretning, hvor smagsoplevelsen ikke sådan lige går i glemmebogen.

Golf

– Søndervig har tilhørende golfbaner, som ligger få minutter fra centrum. Ligeledes har Esmark sommerhuse, der kun ligger et golfslag fra klubhuset. Se mere om Golf i ferien her.

Fiskeri

Du har også rig mulighed for at få luftet fiskestangen og måske endda selv fange aftensmaden i Søndervig Put and Take Sø. Læs mere om fiskeri i ferien her.

Prøv en ferie i Søndervig og lej et af vores mange attraktive sommerhuse i området. Med én af Esmarks skønne ferieboliger vil det med stor sikkerhed ikke blive din sidste ferie i Søndervig.

Billeder fra Søndervig

Video

Søndervig Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Søndervig

Søndervig og Vesterhavet er bare noget særligt. Er vendt tilbage i mange år

Hovedgaden ind gennem Søndervig er blevet rigtig fin og hyggelig

På trods af mange turister er der meget roligt i Søndervig. Ingen larm og “ kulørte lamper “ om aftenen, hvilket vi nyder rigtig meget.

For oss finnes ikke bedre plass å feriere enn Søndervig på grunn av Badevej og den fantastiske stranden med vakthold. Dette er stedet der vi senker skuldrene. Et paradis for hele familien.

Et rigtig dejligt og godt område. Rigtig god strand. Gode cykelstier.

Søndervig har en fantastisk strand og skøn skøn natur❤️

Dejlig strand og nemt til indkøb.

Elsker Vesterhavet og søndervig hvor vi er kommet gennem de sidste 50 år. Vi var i sommerhus i søndervig fra vi var helt små med vores forældre og er blevet ved at komme her fordi vi elsker stedet.

Skøn strand og dejlig natur

Vi nød de fantastiske omgivelser og at vandet var så tæt på. En helt igennem vidunderlig strand. Et virkeligt dejligt område hvor der var ro og fred.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Vejrudsigt Søndervig
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
[email protected]

Schultz på facebook
Persondata- og cookiepolitik
Søger...