Sommerhuse i Søndervig

Sommerhuse i Søndervig
Gæsterne siger
4.5 af 5
Skønt
Gæst, Danmark
Se flere vurderinger

Den populære badeby Søndervig ligger i den nordlige ende af Holmsland Klit og er elsket af mange turister, der årligt vender tilbage til badebyen for at opleve shoppingmulighederne, aktiviteterne og den helt vidunderlige sandstrand, der benyttes af mange glade feriegæster henover sommerhalvåret. Stranden er blevet kåret som Danmarks bedste strand i 2014, 2016 og 2018. Du finder vores store udvalg af skønne sommerhuse til leje i Søndervig.

Søndervig  – en attraktiv ferielokation

Siden 1800-tallet har Søndervig lokket feriegæsterne til klitterne, den friske luft og den fantastiske sandstand og netop derfor er Søndervig stranden kendt som en af Danmarks ældste badebyer. De første gæster tog ferieophold på de tidligere strandfogedgårde, der ligger langs den jyske vestkyst. Strandfogedgårdene havde før i tiden råderet over al strandingsgods, som drev i land fra blandt andet forliste handels- og fragtskibe i Nordsøen. I dag er det naturligvis primært Søndervig områdets feriehusudlejning, som giver gode muligheder for at holde ferie på egnen.

Esmark i Søndervig

På Lodbergsvej 18 finder du Esmark kontoret og her servicerer alle vores gæster i Søndervig området. Her er vores faste medarbejdere klar til at hjælpe, svare på spørgsmål og komme med forslag til alt lige fra aktiviteter og til feriehuset til jeres næste ferie i Søndervig.

Søndervig: Strand

Stranden er bland Danmarks bedste

Ved Søndervig ligger en af Danmarks bedste og mest besøgte strande i Danmark. Søndervig er også kendt under sloganet: “Porten til Vesterhavet”. Og den korte og smukke vej ud mod Vesterhavet og stranden virker næsten også som en rød løber, der henviser til hovedbegivenheden – Vesterhavet. Stien er asfalteret og giver derfor muligheder for gangbesværede til også at få et glimt at et pragt eksemplar på et stykke fantastisk natur,- både når Vesterhavet viser sig fra sin hårde side med masser af vind, sandfygning, havskum og brusende bølger til et mere afdæmpet, men lige så smukt og betagende syn, når solens stråler giver et sølvlignende genskær henover Nordsøens blanke overflade.

Det fine hvide sand bredder sig som et smukt tæppe op og ned langs vestkysten og giver anledning til mange timers gåture, solbadning, afslapning, boldspil, drageflyvning og leg i vandkanten. Stranden er bare et af de bedste steder at opholde sig for hele familien og der er med garanti plads til alle. Med sol fra en skyfri himmel, havets brusen, sand mellem tæerne og den letsaltede vind i ansigtet, fremkaldes en euforisk oplevelse af at være ét med naturen. Denne følelse er ikke til at forklare, men må erfares! Find sommerhuse tæt på stranden.

Aktiviteter for alle

Søndervig rummer alt hvad en dejlig turistby bør indeholde og der findes mange muligheder for alle aldersgrupper. Museer, loppemarkeder, vandland, bowlingcenter, restauranter, put and take, ponyridning, legepladser og masser af butikker, – der er alt hvad du ønsker på en ferie – og det er for hele familien.

Søndervig og børn

Selvom mange gæster vælger en sommerhusferie ud fra naturen, stranden og 100% afslapning, så findes der i dag masser af spændende aktiviteter og oplevelser, som også vil give børnene en uforglemmelig og oplevelsesrig ferie.

Beach Bowl startede i 90’erne som et traditionelt bowlingcenter, men i dag er der aktiviteter og oplevelser på højde med forlystelsesparker. Her er der bowling, indendørs legeland, adventure golf, fitness, seg ways, trampoliner, spillehal, internetcafe og meget meget mere. Se mere her.

Vil du og børnene prøve en tur på hesteryg, kan dette også erfares ved Søndervig Heste. Se mere om rideskoler og ponyridning i ferien.

Vandland i Søndervig

Er vejret ikke lige passende til en dukkert i Vesterhavet, kan I benytte de lækre badefaciliteter i Søndervig Badeland, som ligger centralt placeret på Lodbergsvej. Søndervig Badeland tilbyder sjov og spas til børn og voksne i form af badedyr og vandrutsjebane og det lidt ældre klientel kan også forkæle sig selv med sauna, spa og tyrkisk dampbad.

Legepladser i Søndervig

En tur gennem Søndervig bliver aldrig kedelig for hverken børn eller forældre. Mens de voksne kigger i tøj- og skobutikkerne, kan børnene frit og gratis boltre sig på de centralt placerede legepladser, der findes rundt om i byen.

Søndervig: Sandskulpturfestival

Oplev fantastiske sandskulpturer

Sandskulptufestivalen er et tilbagevendende event og det har eksisteret i knap 20 år, hvor festivalen inviterer nogle af verdens mest anerkendte sandskulpturkunstnere til Vestjylland for at forme monumenter under nye temaer hvert får. Festivalen er en oplevelse for hele familien, og mange turister besøger hvert år attraktionen med forventning om en kulturel oplevelse udover det sædvanlige. Blot i 2012 havde attraktionen et besøgstal på over 140.000 gæster, hvilket også indikerer at skulpturerne er et besøg værd.

Giver skulpturerne inspiration til selv at udfolde de kreative evner i sand har børn og voksne mulighed for selv at bygge sandslotte og andre skulpturer i en kæmpe sandkasse placeret i det sydvestlige hjørne af festivalspladsen.

Besøg sandskulpturens officielle hjemmeside.

Bagagerumsmarked i Søndervig

Over sommeren afholder Søndervig hver tirsdag bagagerumsmarked på den store parkeringsplads lige bagved Esmark kontoret. Her er der mulighed for at gøre mange gode køb og alt kan erhverves lige fra smykker, tøj, legetøj, antikviteter og meget meget mere. Konceptet går i alt sin enkelthed ud på at privatpersoner parkerer bilen og åbner bagagerummet for alle forbipasserende – klar til at gøre en god handel. Bagagerumsmarkedet er altid godt besøgt og mange turister går derfra med spændende fund under armene.

Butikker i Søndervig

Især fra april til september, emmer Søndervig af glade mennesker og liv. Turister bruger Søndervigs butikker som et pit stop eller afbræk for feriens yndlingsdestination, stranden. Søndervig butikkerne adskiller sig særligt fra andre byer, ved at have alsidige åbningstider. O højsæsonen er der åbent på søndage og helligdage, hvor mange andre holder fri og derved har tid til at nyde en shoppingtur uden stress og jag. Og i Søndervig findes der butikker til alle aldre og køn.

Søndervig: Spisesteder

Spisesteder

– Græsk, gourmet, pizzarier, fiskerestaurant, grill, steakhouse. – I Søndervig er der restauranter efter enhver smag og pris. Bliver du ramt af sulten, vil du med garanti blive mæt, hvad enten det er de yderst populære spise som hotdog eller en lækker gastronomisk anretning, hvor smagsoplevelsen ikke sådan lige går i glemmebogen.

Golf

– Søndervig har tilhørende golfbaner, som ligger få minutter fra centrum. Ligeledes har Esmark sommerhuse, der kun ligger et golfslag fra klubhuset. Se mere om Golf i ferien her.

Fiskeri

Du har også rig mulighed for at få luftet fiskestangen og måske endda selv fange aftensmaden i Søndervig Put and Take Sø. Læs mere om fiskeri i ferien her.

Prøv en ferie i Søndervig og lej et af vores mange attraktive sommerhuse i området. Med én af Esmarks skønne ferieboliger vil det med stor sikkerhed ikke blive din sidste ferie i Søndervig.

Billeder fra Søndervig

Video

Søndervig Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Søndervig

Gode og rolige omgivelser. Dejlig natur. Tæt ved Søndervig.

Ren natur.

Søndervig er et dejligt sted at holde ferie, bare der ikke er for meget havgus !!!

Dejligt område med ro og stilhed, men i gåafstand til havet og indkøb...

Søndervig er en fantastisk badeby med alt du trenger i nærheten.

Tæt på vesterhavet med gode adgangsforhold

De er meget fine.

Huset ligger perfekt i dejlige omgivelser og gå afstand til havet og by.

Dejlige omgivelser med fantastiske muligheder for naturoplevelser

Lækkert og tæt på strand

Skønne omgivelser

Rent og pænt.

Rolig og avslappende oråder. Fin og spennende strand. Gode handlemuligheter for dagligvarer og annen shopping.

Fantastisk natur med en skøn strand som giver mulighed for lange gåture og mulighed for at slappe af.

Søndervig, Ringkøbing og Hvide Sande er alle perler med hver sin charme. Naturen og havet er et kapitel for sig selv og man bliver så afslappet ved at være tæt på denne natur.

Omgivelserne er dejlige og omgængelige, gode stier og En dejlig strand . Meget imponerede og tog hjem med fornyet energi.

Super.

Søndervig er fantastisk i alt slags vejr

Søndervig er en dejlig område og der sker meget.

Søndervig er dejlig - både ifht. tæt på strand men også atmosfæren i byen - dog især fra april til oktober. Derudover tæt på andre mulige oplevelser - byer, underholdning, shopping og spisesteder.

Dejlige omgivelser,gå afstand til vand og by. Legeplads ved Meny og bowling center kan anbefales. Lege landet i bowlingcenter er god aktivitet for børn,når armbånd er købt, gælder det til der lukkes. Besøg gårdbutikken der ligger lidt nord for Søndervig, lækrer ting og sager, utrolig sød og venlig betjening. Har kun oplevet venligt personale uanset hvad forretning vi har benyttet i Søndervig.

Dejlig strand, gode indkøbsmuligheder, gode muligheder for fritidsaktiviteter.

Dejlige super dejlige

Vores valg af feriehus var meget heldigt. Efter snak med andre, som har lejet et poolhus, var dette absolut helt i top.

Pragtfuldt

Det ligger i et dejligt område, med mulighed for gode gåture, Bakkes dæmning, havet og Søndervig. Udsigten i huset er fantastisk til fjord og lyngområde.

Fantastiske - højt til himmelen - ro og fred, men alligevel centralt.

Den er bare skøn ikke langt til vandet og det er dejligt når vi er natur mennesker, og så dejligt når vi har en hund.

Søndervig er en perle af en bade og ferieby. Huset ligger midt i Søndervig, perfekt

Kunne godt bruge en flaskecontainer i områdetHuset er placeret på en rolig vej væk fra " hovedvejen " med sydvendt terresse. Placeret på den rigtige side af vejen og fornuftig afstand til vandet.

Dejlige omgivelse med mulighed for gode ture ved stranden og i klitterne.

Dejlige omgivelser - man skal blot hen over klitterne, og så er man hurtigt nede på en skøn bred strand.

Husets placering i området er rigtig fin, hvis man vil nyde naturen. Afstand til stranden er passende. Og rundturen omkring stranden til Søndervig er en rigtig fin hundelufterunde. Sidst men ikke mindst er Bagges Dæmning også en rigtig dejlig naturoplevelse, der er stor mulighed for at se svaner, og en solopgang med spejl i fjorden er fantastisk.

Super, dejlige og rolige omgivelser - vi blev forelsket i området .-)!

Super

Kort gåafstand til Søndervigs butikker og restauranter, hvilket er perfekt!

Så skønne

Rigtig sommerhus stemning- Skønt.

Dejlig kort gå tur inden du er på stranden. Vi var der i februar måned, kan forestille mig hvor dejlig det ville være om sommeren. Super strand.

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier » Skjul udvidet søgning »
Søg
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
Vejrudsigt Søndervig
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
post@schultz-feriehuse.dk

Schultz på facebook
Søger...