Sommerhuse i Søndervig

Gæsterne siger
4.5 af 5
icon
icon
Omgivelserne omkring sommerhuset var fuldstændig i orden - desuden var der mange muligheder for at besøge forskellige aktiviteter i nærheden af huset - dejligt sted/område.
Ole Jessen, Brande
Se flere vurderinger

Den populære badeby Søndervig ligger i den nordlige ende af Holmsland Klit og er elsket af mange turister, der årligt vender tilbage til badebyen for at opleve shoppingmulighederne, aktiviteterne og den helt vidunderlige sandstrand, der benyttes af mange glade feriegæster henover sommerhalvåret. Stranden er blevet kåret som Danmarks bedste strand i 2014, 2016 og 2018. Du finder vores store udvalg af skønne sommerhuse til leje i Søndervig.

Søndervig  – en attraktiv ferielokation

Siden 1800-tallet har Søndervig lokket feriegæsterne til klitterne, den friske luft og den fantastiske sandstand og netop derfor er Søndervig stranden kendt som en af Danmarks ældste badebyer. De første gæster tog ferieophold på de tidligere strandfogedgårde, der ligger langs den jyske vestkyst. Strandfogedgårdene havde før i tiden råderet over al strandingsgods, som drev i land fra blandt andet forliste handels- og fragtskibe i Nordsøen. I dag er det naturligvis primært Søndervig områdets feriehusudlejning, som giver gode muligheder for at holde ferie på egnen.

Esmark i Søndervig

På Lodbergsvej 18 finder du Esmark kontoret og her servicerer alle vores gæster i Søndervig området. Her er vores faste medarbejdere klar til at hjælpe, svare på spørgsmål og komme med forslag til alt lige fra aktiviteter og til feriehuset til jeres næste ferie i Søndervig.

Søndervig: Strand

Stranden er bland Danmarks bedste

Ved Søndervig ligger en af Danmarks bedste og mest besøgte strande i Danmark. Søndervig er også kendt under sloganet: “Porten til Vesterhavet”. Og den korte og smukke vej ud mod Vesterhavet og stranden virker næsten også som en rød løber, der henviser til hovedbegivenheden – Vesterhavet. Stien er asfalteret og giver derfor muligheder for gangbesværede til også at få et glimt at et pragt eksemplar på et stykke fantastisk natur,- både når Vesterhavet viser sig fra sin hårde side med masser af vind, sandfygning, havskum og brusende bølger til et mere afdæmpet, men lige så smukt og betagende syn, når solens stråler giver et sølvlignende genskær henover Nordsøens blanke overflade.

Det fine hvide sand bredder sig som et smukt tæppe op og ned langs vestkysten og giver anledning til mange timers gåture, solbadning, afslapning, boldspil, drageflyvning og leg i vandkanten. Stranden er bare et af de bedste steder at opholde sig for hele familien og der er med garanti plads til alle. Med sol fra en skyfri himmel, havets brusen, sand mellem tæerne og den letsaltede vind i ansigtet, fremkaldes en euforisk oplevelse af at være ét med naturen. Denne følelse er ikke til at forklare, men må erfares! Find sommerhuse tæt på stranden.

Aktiviteter for alle

Søndervig rummer alt hvad en dejlig turistby bør indeholde og der findes mange muligheder for alle aldersgrupper. Museer, loppemarkeder, vandland, bowlingcenter, restauranter, put and take, ponyridning, legepladser og masser af butikker, – der er alt hvad du ønsker på en ferie – og det er for hele familien.

Søndervig og børn

Selvom mange gæster vælger en sommerhusferie ud fra naturen, stranden og 100% afslapning, så findes der i dag masser af spændende aktiviteter og oplevelser, som også vil give børnene en uforglemmelig og oplevelsesrig ferie.

Beach Bowl startede i 90’erne som et traditionelt bowlingcenter, men i dag er der aktiviteter og oplevelser på højde med forlystelsesparker. Her er der bowling, indendørs legeland, adventure golf, fitness, seg ways, trampoliner, spillehal, internetcafe og meget meget mere. Se mere her.

Vil du og børnene prøve en tur på hesteryg, kan dette også erfares ved Søndervig Heste. Se mere om rideskoler og ponyridning i ferien.

Vandland i Søndervig

Er vejret ikke lige passende til en dukkert i Vesterhavet, kan I benytte de lækre badefaciliteter i Søndervig Badeland, som ligger centralt placeret på Lodbergsvej. Søndervig Badeland tilbyder sjov og spas til børn og voksne i form af badedyr og vandrutsjebane og det lidt ældre klientel kan også forkæle sig selv med sauna, spa og tyrkisk dampbad.

Legepladser i Søndervig

En tur gennem Søndervig bliver aldrig kedelig for hverken børn eller forældre. Mens de voksne kigger i tøj- og skobutikkerne, kan børnene frit og gratis boltre sig på de centralt placerede legepladser, der findes rundt om i byen.

Søndervig: Sandskulpturfestival

Oplev fantastiske sandskulpturer

Sandskulptufestivalen er et tilbagevendende event og det har eksisteret i knap 20 år, hvor festivalen inviterer nogle af verdens mest anerkendte sandskulpturkunstnere til Vestjylland for at forme monumenter under nye temaer hvert får. Festivalen er en oplevelse for hele familien, og mange turister besøger hvert år attraktionen med forventning om en kulturel oplevelse udover det sædvanlige. Blot i 2012 havde attraktionen et besøgstal på over 140.000 gæster, hvilket også indikerer at skulpturerne er et besøg værd.

Giver skulpturerne inspiration til selv at udfolde de kreative evner i sand har børn og voksne mulighed for selv at bygge sandslotte og andre skulpturer i en kæmpe sandkasse placeret i det sydvestlige hjørne af festivalspladsen.

Besøg sandskulpturens officielle hjemmeside.

Bagagerumsmarked i Søndervig

Over sommeren afholder Søndervig hver tirsdag bagagerumsmarked på den store parkeringsplads lige bagved Esmark kontoret. Her er der mulighed for at gøre mange gode køb og alt kan erhverves lige fra smykker, tøj, legetøj, antikviteter og meget meget mere. Konceptet går i alt sin enkelthed ud på at privatpersoner parkerer bilen og åbner bagagerummet for alle forbipasserende – klar til at gøre en god handel. Bagagerumsmarkedet er altid godt besøgt og mange turister går derfra med spændende fund under armene.

Butikker i Søndervig

Især fra april til september, emmer Søndervig af glade mennesker og liv. Turister bruger Søndervigs butikker som et pit stop eller afbræk for feriens yndlingsdestination, stranden. Søndervig butikkerne adskiller sig særligt fra andre byer, ved at have alsidige åbningstider. O højsæsonen er der åbent på søndage og helligdage, hvor mange andre holder fri og derved har tid til at nyde en shoppingtur uden stress og jag. Og i Søndervig findes der butikker til alle aldre og køn.

Søndervig: Spisesteder

Spisesteder

– Græsk, gourmet, pizzarier, fiskerestaurant, grill, steakhouse. – I Søndervig er der restauranter efter enhver smag og pris. Bliver du ramt af sulten, vil du med garanti blive mæt, hvad enten det er de yderst populære spise som hotdog eller en lækker gastronomisk anretning, hvor smagsoplevelsen ikke sådan lige går i glemmebogen.

Golf

– Søndervig har tilhørende golfbaner, som ligger få minutter fra centrum. Ligeledes har Esmark sommerhuse, der kun ligger et golfslag fra klubhuset. Se mere om Golf i ferien her.

Fiskeri

Du har også rig mulighed for at få luftet fiskestangen og måske endda selv fange aftensmaden i Søndervig Put and Take Sø. Læs mere om fiskeri i ferien her.

Prøv en ferie i Søndervig og lej et af vores mange attraktive sommerhuse i området. Med én af Esmarks skønne ferieboliger vil det med stor sikkerhed ikke blive din sidste ferie i Søndervig.

Billeder fra Søndervig

Video

Søndervig Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Søndervig

Tæt ved strand muligheder for lange gå turer. tæt til byen og med muligheder for indkøb, eller at gå og ose.

Dejligt tæt på strand. Fantastisk udsigt

Omgivelserne er pragtfulde - meget tæt på Vesterhavet og tæt på golfmuligheder. Der er heller ikke langt til Hvide Sande, hvor der ligger rigtigt gode fiskebutikker.

Ægte vesterhavs natur.

Intet - holder meget af området

Når man kommer ned på stranden ved havet er man solgt.

Kort gåtur til shopping og strand

Søndervig er det perfekte sted at holde ferie.

Vestkysten og Søndervig er som altid et fantastisk område.

Hyggelige omgivelser. Fred og ro og ugenert.

Behagelige, og selvfølgelig domineret af Vesterhavet, med Ringkøbing by som hyggeligt.

Dejligt område skøn strand område

Fine omgivelser. Ligger med nogen afstand til stranden, dog ikke muligt at have hverken barnevogn eller lign med, da man skal passere en stejl klit.

Vi kommer for naturen -og her er dejligt og som gravel cyklist helt fantastik

Et område der indbyder til afslapning, cykel/ gåture i naturen, hvis du er til☀️

Fine omgivelserne mange sti systemer med mulighed for gode gåture.

Kort afstand til strand og natur. Cyklede fra Søndervig og til Hvide sande, forbi Lyngvig fyr, dejlig tur. Indkøb ligger et vesterhavs-stenkast væk.

Perfekt

Huset ligger dejligt. Det ser ud til at ligge åbent men der er fred og ro på den store terrasse. Vi fik et fantastisk vejr i påsken så nå dagens gåtur var overstået om formiddagen så nød vi at ligge på terrassen og nyde solen om eftermiddagen.

Søndervig er naturmæssig et skønt sted som vi har nydt ved mange ferier,der er muligheder for stort set alt på kort afstand,der er dejligt både sommer og vinter.

Dejligt område med masser af gode stier - ideelt til gå- og cykelture. Stort supermarked med stort og godt udvalg

Smukt, stille og roligt

Vesterhavet med strand og klitter er altid en oplevelse uanset årstid og uanset om det blæser, stormer, regner, sner eller der er solskinsvejr.

Dejligt område med natur og havet indenfor gåafstand.

Dejligt område lidt udenfor byen og kort gåafstand til stranden

Byen og området er helt perfekt til byture og naturområder i kort afstand.

Dejlig natur med huset næsten beliggende i klitterne og i tilpas afstand til, at man er ugeneret af barer og butikker i Søndervig - men også tæt nok herpå, hvis det har ens interesse.

Rolige og fredelige omgivelser. Huset er perfekt placeret i forhold til naboer, strand, indkøb, restaurant osv. Der er bunker tæt ved, mange sti systemer hvis man kan lide at vandre eller cykle, små special forretninger i og omkring Søndervig. Der er ikke mindst højt til himlen, skøn natur og fantastisk mad.

Et dejligt område med gode muligheder for både at gå ture og cykle. Dejlig strand.

Fantastisk skøn beliggenhed på rolig vej. Dog tæt på hovedvejen som man ikke kan undgåe at høre.

Dejligt tæt på strand og lidt by

Hyggeligt, med en del liv omkring, som vi godt kan lide

Dejligt tæt på strand og by.

Dejlige, rolige omgivelser.

Smuk beliggenhed i klitterne

Dejlig med de mange cykelstier og rigtig mange butikker så man kan gå på shopping

Super. Vestkysten et fantastisk sted.

En tur til stranden eller Baggers Dæmning er absolut et besøg værdig. Jeg bor i Ringkøbing, hvor der er skønne små gader i centrum med brosten og en masse historie. Ydermere er der rig mulighed for at kunne nyde sin frokost ell., på en af restauranterne, gå en tur på havnen og spise en is, eller en tur rundt i Ringkøbing K kan også anbefales

Rigtig fine

Søndervig som helhed er et pragtfuld ferieområde, selve sommerhuset lå tæt med naboer men stadigvæk fin ugeneret terrasse.

Et åbent og tæt bebygget sommerhusområde.

Fantastisk natur og masser af frisk luft

Gode. Afstand perfekt til gåture med hund - og stadig privat liv

Centralt beliggende med kort afstand til stranden, badeland og Søndervigs butikker, cafeer og restauranter

Søndervig er et dejligt område, med en hyggelig atmosfære. Strand og by ligger tæt på, og du kan komme til alt på gåben.

Naturen og stranden er super skøn i Søndervig. Mega gode cykelruter til både Hvide Sande og Ringkøbing.

Ok

Fås ikke bedre.

Foretrækker at komme udenfor højsæson hvor der ikke er mange feriegæster.

Dejlige omgivelser og skøn natur.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Vejrudsigt Søndervig
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
[email protected]

Schultz på facebook

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...