Sommerhuse i Houvig

Gæsterne siger
4.5 af 5
icon
icon
Fint område med relativ kort afstand til vandet og den hyggelige købmandsforretning.
Henrik Aamand, Hvalsø
Se flere vurderinger

Houvig ligger i et fredeligt og naturskønt område få kilometer nord for Holmsland Klit. Herfra er der ikke langt til fx en 27-hullers golfbane, den skønne badeby Søndervig med restauranter og gode muligheder for shopping eller til den smukke og gamle købstad, Ringkøbing. Dette er den helt rette måde for, at du sætter rammerne om en fantastisk ferie ved at leje et feriehus i Houvig.

Smuk natur og store naturgrunde ved husene

Området i Houvig er kendetegnet ved et smukt klitlandskab, der strækker sig helt fra hovedvejen og helt ud til havet. Her ligger feriehusene på store flotte naturgrunde og dermed i god afstand fra hinanden. Fra flere af feriehusene er der desuden en smuk udsigt over de smukke enge omkring Veststadil Fjord, hvor I kan opleve masser af fugle- og dyreliv. Esmarks feriehusudlejning i Houvig giver således gode muligheder for at nyde den smukke vestjyske natur helt tæt på.

Komfort og kvalitet

I Houvig finder du et bredt udvalg af nybyggede sommerhuse, hvor både komforten og kvaliteten er helt i top. Så du kan blot læne dig tilbage og nyde ferien i fulde drag – både indenfor og ude i naturen. Kig efter antallet af stjerner og angiv alle dine ønsker og behov i den blå søgeboks ude til venstre, så vil du hurtigt få en liste over feriehuse, der lever op til dine drømme om den perfekte ferie. Læs mere om stjerner og kvalitet her.

Houvig: Smuk natur

Lokal købmand og Økologisk gårdbutik

I Houvig er der både en økologisk gårdbutik, med masser af skønne specialiteter og en lokal købmand, der har åbent fra påske til oktober.

Hos den lokale købmand kan du gøre dine daglige indkøb og hente frisk morgenbrød om morgenen. Den økologiske gårdbutik sælger bl.a. oste, pølser og kød fra egen økologiske kvægdrift.

Ikke langt fra Søndervig

På kun 5 minutters kørsel syd for Houvig, kommer du til badebyen Søndervig. Her finder du masser af aktiviteter, restauranter og gode meget gode muligheder for at shoppe. I Søndervig afholdes bl.a. den årlige Sandskulpturfestival, hvor nogle af verdens bedste sandskulptører samles og bygger de op til 7 meter høje og 200 meter lange kunstværker af sand. Her kan hele din familie hente inspiration og forsøge at gøre de professionelle kunsten efter nede på stranden. Læs mere om Søndervig og sandskulpturfestivalen her.

Houvig: Strand

Houvig badestrand

Stranden ud for Houvig er bred og stor. Her på stranden er der masser af plads og stranden bliver aldrig overrendt. Flere af vores sommerhuse i Houvig ligger meget nær stranden og derved kun få minutters gang væk. Ønsker du en mere livlig strandtur, kan du tage til Søndervig Strand. I sommerugerne er der bemandede livreddertårne, masser af mennesker og forskellige aktiviteter.

Aktiv ferie i Houvig

Er du til en aktiv ferie, ligger Holmsland Klit Golfklub næsten lige i baghaven kun ca. 3-4 km fra Houvig. På denne golfbane finder du en velanlagt 27-hullers bane, så her er muligheden for at kombinere sommerhusferien med en runde golf eller to meget god. Golfbanen henvender sig både til øvede og nye golfspillere. Golfbanen kan være ret udfordrende pga. den til tider stærke vestenvind. Læs mere om golfferie i sommerhus her.

Ønsker du at holde ferie i rolige og smukke omgivelser og samtidig have aktiviteter og liv inden for rækkevidde, er Houvig et rigtig godt valg. tryk på den orange knap for at se en oversigt med alle vores sommerhuse i Houvig.

Billeder fra Houvig

Video

Houvig Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Houvig

Smukke og rolige omgivelser.

Ingen støj fra hovedvejen. Kort vej til stranden. Ligger tæt ved klitter der går ned til stranden. Dejlig ugeneret grund. Man kan opholde sig forskellige steder på grunden alt efter om man ønsker sol, skygge, læ mod vinden. Grunden er super udnyttet.

Naturlig klitområde og meget tæt på strand. Let adgang til gang og cykelruter

Naturskøn omrøde

Super skønne

Rigtig gode omgivelser. Tæt på stranden og et meget roligt område.

Lækre omgivelser , ikke mindst roligt område , og dejligt kort til strand

Meget skønt område.

Dejlig natur. Imponerende klitlandskab. Bred sandstrand.

Fantastisk flot natur, uberørt og brede sand strande. Svært ikke at blive betaget af omgivelserne.

Dejlig natur til aktiviteter for både voksne og teenager

Super område nord for søndervig. Indbyder til gåture i den dejlige natur/strand

Skøn natur

Dejlige omgivelser

Skønne omgivelser og fantastisk udsigt

Huset ligger ugenert på en grund omkranset af hyben. Der er læ for vinden hele vejen rundt om huset. Og en god overdækket terrasse , så der også er mulighed for at være ude trods regnvejr. Huset ligger i 10 min. Gåafstand fra Vesterhavet

Super skønne omgivelser.

Det er super dejlige omgivelser.

Dejlig roligt sted. Ikke langt fra Vesterhavet og strandende. Vi havde hund med og der var rig mulighed for at gå nogle gode ture. Det er tydeligt at det er et område man passer godt på, der lå intet og flød og stierne blev beskyttet mod fygning.

Helt vidunderligt! Natur omkring ubeskriveligt! Ugenert! Tæt på vandet.

Dejligt at huset ligger i klitterne.

Super

Meget flot natur og fin udsigt fra huset. Å

Man skal til Søndervig (ca. 2,5 km) for shopping- og restaurant muligheder men strand, natur, en fantastisk gårdbutik og loppehal findes i gåafstand fra huset.

Fede omgivelser

Flere parkeringspladser, og pladser til biler med trailer.Dejligt med kort afstand til byen og strand

Skønne omgivelser. Roligt område og dejligt tæt på stranden :-)

Det var dejligt

God beliggenhed, tæt på by og strand.

Kort afstand til strand og kort afstand til byen. Super lækkert. Der er dog lidt køre afstand til andre super markeder end Meny og hvis man F.eks. vil i legeland, Legoland eller andre større aktiviteter. Søndervig er en virkelig hyggelig by, der er dog virkelig mange mennesker.

Fantastisk natur med kun 400meter til det smukke hav. Dejligt ro og fredligt område.

Dejlige omgivelser, ca. 400m til Vesterhavet, mulighed for lange vandreture i nærheden og mulighed for forskellige cykelruter.

Dejligt med den Vesterhavet så tæt på. Samt klitterne og duften af hybenroser m.m.

Dejlige

Jeg ELSKER naturen ved Vesterhavet og klitterne!

En lækker fiske restaurant Et supermarked mere Bedre parkering ved Meny

Tæt på strand.

Vi valgte Houvig for at der ikke skulle være for meget turistland og det passede perfekt, at vi selv kunne opsøge det i Søndervig og Hvide Sande og ellers nyde et roligt områdeHvis du vil have et roligt placeret feriehus er dette det perfekte sted.

Dejligt roligt med gåafstand eller cykelafstand til det hele. Lige god til afslapning.

Naturskønne, smukke og idylliske - som taget ud fra TV-serien Badehotellet !

Rolige omgivelser, fantastisk og ret ugeneret beliggenhed, da huset ligger for enden af lukket sommerhusvej.

Virkelig dejligt område og i gå afstand til vandet. Indkøb indenfor 3,5 km. Roligt og dejligt område.

Omgivelserne er perfekte. Midt i naturen. Med skøn gårdbutik (med verdens bedste nybagte vafler med rigelig mængde is!) som nabo.

Dejligt roligt område med kort afstand til strand, samt indkøb og byen Ringkøbing

Smukke omgivelser ved Vesterhavet.

Dejlig beliggenhed i et natur skønt område tæt på hav og klitter. Der er en fantastisk ro - især når man sidder på terrassen, og kan høre Vesterhavet i det fjerne.

Tæt på stranden.. og dejligt klitområde..

Dejlige omgivelser. Skønt at kunne høre havet og mærke vinden i håret.

Lækre omgivelser som spa på terrassen, stranden tæt på, og ikke ret langt til centrum med lækre restauranter og en lækker Meny

Vi bryder os ikke særlig meget om Søndervig. Der er alt for meget "turisteri" og Menu-supermarkedet er forfærdeligt. Til gengæld er Ringkøbing en hyggelig by med gode butikker. Og Dagligbrugsen i Kloster er noget helt særligt og virkede meget lokal. Primært er det klitterne, havet og at der er højt til himmelen der trækker os så langt vestpå som man kan komme i Danmark.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Vejrudsigt Houvig
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
post@schultz-feriehuse.dk

Schultz på facebook

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...