Sommerhuse i Houvig

Gæsterne siger
4.5 af 5
icon
icon
Dejligt klitområde - super med der var cykelsti lige ved huset. Kort afstand til vandet og en god udsigt over fjorden. Selvom husene lå tæt, så kunne man ikke se / høre hinanden.
Gæst, Danmark
Se flere vurderinger

Houvig ligger i et fredeligt og naturskønt område få kilometer nord for Holmsland Klit. Herfra er der ikke langt til fx en 27-hullers golfbane, den skønne badeby Søndervig med restauranter og gode muligheder for shopping eller til den smukke og gamle købstad, Ringkøbing. Dette er den helt rette måde for, at du sætter rammerne om en fantastisk ferie ved at leje et feriehus i Houvig.

Smuk natur og store naturgrunde ved husene

Området i Houvig er kendetegnet ved et smukt klitlandskab, der strækker sig helt fra hovedvejen og helt ud til havet. Her ligger feriehusene på store flotte naturgrunde og dermed i god afstand fra hinanden. Fra flere af feriehusene er der desuden en smuk udsigt over de smukke enge omkring Veststadil Fjord, hvor I kan opleve masser af fugle- og dyreliv. Esmarks feriehusudlejning i Houvig giver således gode muligheder for at nyde den smukke vestjyske natur helt tæt på.

Komfort og kvalitet

I Houvig finder du et bredt udvalg af nybyggede sommerhuse, hvor både komforten og kvaliteten er helt i top. Så du kan blot læne dig tilbage og nyde ferien i fulde drag – både indenfor og ude i naturen. Kig efter antallet af stjerner og angiv alle dine ønsker og behov i den blå søgeboks ude til venstre, så vil du hurtigt få en liste over feriehuse, der lever op til dine drømme om den perfekte ferie. Læs mere om stjerner og kvalitet her.

Houvig: Smuk natur

Lokal købmand og Økologisk gårdbutik

I Houvig er der både en økologisk gårdbutik, med masser af skønne specialiteter og en lokal købmand, der har åbent fra påske til oktober.

Hos den lokale købmand kan du gøre dine daglige indkøb og hente frisk morgenbrød om morgenen. Den økologiske gårdbutik sælger bl.a. oste, pølser og kød fra egen økologiske kvægdrift.

Ikke langt fra Søndervig

På kun 5 minutters kørsel syd for Houvig, kommer du til badebyen Søndervig. Her finder du masser af aktiviteter, restauranter og gode meget gode muligheder for at shoppe. I Søndervig afholdes bl.a. den årlige Sandskulpturfestival, hvor nogle af verdens bedste sandskulptører samles og bygger de op til 7 meter høje og 200 meter lange kunstværker af sand. Her kan hele din familie hente inspiration og forsøge at gøre de professionelle kunsten efter nede på stranden. Læs mere om Søndervig og sandskulpturfestivalen her.

Houvig: Strand

Houvig badestrand

Stranden ud for Houvig er bred og stor. Her på stranden er der masser af plads og stranden bliver aldrig overrendt. Flere af vores sommerhuse i Houvig ligger meget nær stranden og derved kun få minutters gang væk. Ønsker du en mere livlig strandtur, kan du tage til Søndervig Strand. I sommerugerne er der bemandede livreddertårne, masser af mennesker og forskellige aktiviteter.

Aktiv ferie i Houvig

Er du til en aktiv ferie, ligger Holmsland Klit Golfklub næsten lige i baghaven kun ca. 3-4 km fra Houvig. På denne golfbane finder du en velanlagt 27-hullers bane, så her er muligheden for at kombinere sommerhusferien med en runde golf eller to meget god. Golfbanen henvender sig både til øvede og nye golfspillere. Golfbanen kan være ret udfordrende pga. den til tider stærke vestenvind. Læs mere om golfferie i sommerhus her.

Ønsker du at holde ferie i rolige og smukke omgivelser og samtidig have aktiviteter og liv inden for rækkevidde, er Houvig et rigtig godt valg. tryk på den orange knap for at se en oversigt med alle vores sommerhuse i Houvig.

Billeder fra Houvig

Video

Houvig Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
icon
Vejrudsigt Houvig
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
post@schultz-feriehuse.dk

Schultz på facebook

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...