Esmark Kontor Søndervig

Kontakt Esmark Feriehusudlejning – Søndervig

Ved spørgsmål, problemer eller udenfor vores åbningstider kan du også henvende dig hos vores andre servicekontorer.
Åbningstider & 24-timers-beredskab (nødnummer).

Adresse

Lodbergsvej 18, Søndervig
6950 Ringkøbing

Kontakt

Telefon: +45 69 15 96 11
E-mail: [email protected]

Nøgleudlevering

Nøglen kan afhentes fra kl. 14.00, men vi udleverer den også gerne tidligere på dagen, hvis feriehuset er klar til indflytning før tid.

Ankomst udenfor åbningstid

Ved ankomst udenfor kontorets åbningstid finder du en kuvert med information, kørselsvejledning og nøglerne til dit feriehus i vores nøglerum. Du finder nøglerummet bag på bygningen. Koden til døren står på dit lejebevis.

Åbningstider

Påske til og med oktober
Man - fre 9.00 - 16.00
Lørdag 8.00 - 17.00
Søndag 9.00 - 15.00
November til påske
Man - fre 9.00 - 16.00
Lørdag 9.00 - 16.00
Søndag 9.00 - 15.00

Ferierådgivere

Picture of Thomas Sørensen

Thomas Sørensen
Feriehusudlejer

[email protected]

I 2000 startede jeg hos Elite Sommerhusudlejning, som mine forældre ejede og jeg senere overtog. I 2015 fusionerede vi med Esmark, hvilket jeg glæder mig meget over at være blevet en del af. Privat bor jeg på en nedlagt landbrugsejendom i Ringkøbing, med mine børn. Jeg værdsætter mest tiden jeg bruger sammen med mine børn og med min kæreste, som også har to børn. De holder os alle godt beskæftiget, men ellers spiller jeg også gerne lidt fodbold, når tiden er til det.

Picture of Erland Nørgaard

Erland Nørgaard
Feriehusudlejer

69 15 96 26
[email protected]

Jeg er opvokset i Stadil og i 2001 startede jeg Westerland Feriehusudlejning. Efter mange dejlige år på Badevej i Søndervig valgte jeg i februar 2021 at skifte min røde trøje ud med den fine blå esmakker-trøje og jeg glæder mig over at arbejde sammen med en masse dygtige esmakkere i Søndervig. Privat bor jeg i Ringkøbing med Mette og vores 2 børn. Fritiden bruger jeg på vandet og på et par årlige skiture.

Picture of Mette Frost Jensen

Mette Frost Jensen
Ferierådgiver

69 15 96 38
[email protected]

Pr. 1. februar 2018 blev det den store dag, hvor jeg kunne iføre mig den blå ”Esmakker-trøje”. Jeg er opvokset i Hvide Sande og kender derfor hver en krog i vores dejlige område. Jeg har over 20 års erfaring indenfor sommerhusudlejning, inden jeg kom til Esmark. Den daglige kontakt med en masse nye feriegæster er noget, jeg nyder, og jeg er altid klar til at hjælpe dem på bedste vis. I min fritid finder man mig tit i hallen, hvor jeg træner de lokale drenge i håndbold. Ellers går fritiden med familien, venner, spinning, en tur langs Vesterhavet eller på mountainbike gennem heden i og omkring Hvide Sande. Jeg er altid frisk på en udfordring og tager gerne en dukkert som vinterbader.

Picture of Julie Nielsen

Julie Nielsen
Ferierådgiver

69 16 95 80
[email protected]

Jeg hedder Julie og bor sammen med mine 2 børn i Ulfborg. Min fritid bruger jeg sammen med mine børn, min bedre halvdel, gode naboer og venner. Jeg har været flere år i sommerhus udlejnings branchen og nyder den kontakt og det samarbejde man har, både med husejere og med gæster. For mig er det vigtigt at man gør sig umage i sit arbejde og er nærværende. Vi sælger ikke 'bare' ferier - vi sælger gode minder.

Picture of Connie Jacobsen

Connie Jacobsen
Ferierådgiver

69 15 96 27
[email protected]

Jeg blev ansat hos Esmark 1. marts 2008. Her beskæftiger jeg mig først og fremmest med kundebetjening i telefonen og ved skranken. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, men flyttede som ganske ung til Bremen, hvor jeg boede i 17 år og bl.a. arbejdede som socialvejleder for ældre og handicappede. I min fritid elsker jeg at hygge mig med familie og venner, det var bl.a. en af grundene til jeg vendte hjem til Hvide Sande. Når jeg har ferie går turen som regel til sydens sol og varme, men også til Tyskland, hvor min datter og mange af mine venner bor, eller til København hvor min søn er bosat.

Picture of Grit Hildebrandt

Grit Hildebrandt
Ferierådgiver

69 15 96 97
[email protected]

Jeg er oprindelig fra Tyskland og kom til Videbæk i 2008, hvor jeg i dag bor sammen med min mand og vores 2 drenge. Jeg er uddannet kontorassistent, men har prøvet lidt forskelligt, for at få fodfæste og finde min rette plads. I jobbet som museumsvært/butiksassistent og fra 2017 som butiksansvarlig hos Ringkøbing-Skjern Museum, blev jeg klar over, at jeg rigtig godt kan lide den daglige kontakt til gæsterne samt de frivillige, der gjorde museet levende. Det gør mig glad at servicere dem og kunne gøre både gæsternes og de frivilliges ophold til en god oplevelse. I august 2019 blev jeg ansat hos Esmark i Søndervig og har igen fået mulighed for at arbejde i turistbranchen, møde mange feriegæster og samtidig være tæt på havet. Jeg elsker samspillet mellem sand, vind og vand, der giver en dejlig atmosfære. Min fritid tilbringer jeg meget med min familie. Jeg sidder gerne med en god bog i hånden og elsker lange gåture med vores 2 hunde. Ellers er jeg altid frisk på at prøve noget forskelligt, bl.a. at stå på vandski, surfe og stand-up-paddle.

Picture of Gitte Imhof

Gitte Imhof
Ferierådgiver

69 15 96 43
[email protected]

Jeg er født i Midtjylland og som barn var jeg ofte i Søndervig, hvor jeg også senere hen har tilbragt mange ferier. I 1983 flyttede jeg til de schweiziske bjerge og efter 35 år vendte jeg så tilbage til mit hjemland og begyndte at arbejde hos Esmark. Min søn bor og arbejder i Zürich, min datter har de sidste 10 år boet i Danmark med sin mand og mine to børnebørn. Jeg har altid arbejdet med turisme. Det er bare skønt at få lov at være med, når folk oplever nogle af de skønneste øjeblikke. Vi startede med at have bageri og café på Bettmeralp i 2000 meters højde i 30 år. Herefter sadlede jeg om og begyndte at arbejde som sportsmassør og hotelreceptionist. Jeg er altid aktiv og ved siden af bjergvandring og skiløb har jeg også undervist i yoga, aerobics og vandgymnastik. Her ved den danske Vestkyst har jeg det hele, både sportsforeninger, vandreture, cykelture rundt om fjorden eller vandsport på fjorden.

Picture of Charlotte le Févre

Charlotte le Févre
Ferierådgiver

69 15 96 38
[email protected]

I juli 2020 startede jeg hos Esmark i Søndervig. Som person er jeg en glad og udadvendt person, der elsker at tale tysk, og som min familie siger, måske er jeg mere tysk end dansk. Efter en uddannelse på Den Danske Eksportskole, Herning, fik jeg job i Cuxhaven/Tyskland, hvor jeg boede fra 1990-2000 og arbejdede med salg i forskellige tyske fødevarevirksomheder. Den store kærlighed trak mig tilbage til Danmark, hvor jeg blev beriget med en søn og to bonusbørn. Heldigvis kunne jeg blive ved med at arbejde i tyskejede virksomheder, dog med en 3-årig afstikker til Thyborøn Erhvervskontor + Fiskeauktionen. I min fritid laver jeg mange d-i-y opgaver på vores nedlagte landbrugsejendom, dyrker yoga/meditation og er hobbyfotograf til MTB-løb, landevejscykelløb og andre action-sportsgrene.

Picture of Patricia Burda

Patricia Burda
Ferierådgiver

69 16 95 50
[email protected]

Jeg begyndte mit job hos Esmark i oktober 2020, hvor jeg blev en del af vores ferierådgiver-team, der er med til at sikre, at vores gæster får et dejligt ferieophold. Oprindeligt kommer jeg fra Tyskland og jeg har boet i Danmark siden 2014. Jeg elsker sprog og samarbejde med forskellige kulturer og glæder mig over at kunne bruge min passion i min hverdag hos Esmark. I min fritid elsker jeg at udforske verden og rejse rundt, hygge med en god bog eller nyde den friske vind fra Vesterhavet.

Picture of Pia Nygaard

Pia Nygaard
Ferierådgiver

69 15 96 52
[email protected]

Jeg blev en del af Esmark familien sammen med Westerland den 1. februar 2021. Jeg har arbejdet som ferierådgiver hos Westerland siden marts 2020 og jeg nyder feriestemningen, de skønne kolleger hos Esmark og det afvekslende arbejde. Jeg er oprindeligt fra Vojens i Sønderjylland. Jeg blev uddannet som lærer i 1992, efterfølgende fik jeg job på Vedersø Idrætsefterskole, og flyttede derfor til det dejlige, vindblæste Vestjylland. Jeg har arbejdet som lærer på forskellige skoler i 27 år. Men i 2020 var det tid til et skifte, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Jeg bor på en gård i nærheden af Højmark sammen med min mand og de to yngste af vores 3 døtre. Min store fritidsinteresse er gymnastik, jeg har dyrket gymnastik hele livet, både på almindelige foreningshold og på Rep-hold. Det er en interesse hele min familie dyrker, nogle mere aktivt end andre. Sidste år begyndte jeg at spille golf, og jeg nyder at gå en god lang tur på Dejbjerg Golfbane i den skønne natur. Jeg elsker aktiv ferie og fritid. Som familie har vi også stået på ski i mange år.

Picture of Tanja Steiner

Tanja Steiner
Ferierådgiver

69 15 96 79
[email protected]

I februar 2021 begyndte jeg som ferierådgiver hos Esmark. Jeg er født og opvokset i Schweiz og flyttede til Danmark i sommeren 2020. Jeg har taget en kontoruddannelse i Schweiz og arbejdede derefter i 2 år på kontor i en HR- og marketingafdeling. Efterfølgende boede jeg i Norge i næsten to år, hvor jeg mødte min store kærlighed, som er dansker. Jeg bor i en lejlighed i Holstebro sammen med min kæreste. Vi elsker at hygge os sammen med familien og venner og at rejse verden rundt. Vi er også meget glade for sport, lige meget om det er fodbold, volleyball eller at stå på ski i de schweiziske alper.

Picture of Malene Brændgaard Ryttersgaard

Malene Brændgaard Ryttersgaard
Ferierådgiver

69 15 96 98
[email protected]

I februar måned 2021, var jeg så heldig at blive tilbudt at være med i Esmark familien, og jeg har siden da glædet mig meget til at blive en del af teamet i Søndervig. Jeg er læreruddannet i 2008, og har sidenhen arbejdet med mange forskellige målgrupper inden for lærerbranchen. Inden jeg kom til Esmark, arbejdede jeg som efterskolelærer på Bøvling Idrætsefterskole. Jeg har altid gerne villet gøre en forskel for andre, sørge for at de har det godt og hjælpe dem på bedst mulig vis. Jeg har før overvejet, om jeg skulle prøve noget helt andet end lærergerningen, så da muligheden bød sig, tog jeg chancen. Det er jeg glad for, og jeg vil glæde mig til at kunne gøre mit allerbedste for at give gæsterne hos Esmark i Søndervig en rigtig god oplevelse. Til daglig bor jeg i Linde imellem Struer og Holstebro sammen med min mand Karsten og vores to drenge. Jeg er meget social, og elsker at have folk omkring mig, og jeg er vild med at møde nye mennesker. I min fritid dyrker jeg gymnastik, og er gymnastikinstruktør på hold i lokalområdet – Noget jeg brænder rigtig meget for. Derudover nyder jeg at være ude i naturen, at strikke og være kreativ, at være sammen med familien og vennerne og generelt bare at være i gang.

Picture of Nana Dencker Theilade

Nana Dencker Theilade
Ferierådgiver

69 15 96 78
[email protected]

Jeg er opvokset i Nordsjælland, Rågeleje, i nogenlunde samme naturområde som her i Søndervig, med grantræer og sandklitter. Herefter flyttede min familie og jeg til Fyn. Efter at have afsluttet gymnasiet på Fyn, tog jeg til København for at tage min uddannelse som can.ling.merc i engelsk og kommunikation på Copenhagen Business College. Igennem min erhvervskarriere har jeg primært arbejdet med salg og kundeservice, bl. a. som turistguide i 9 år på havnerundfarten, hvor jeg guidede på engelsk, tysk, dansk og italiensk. Senere som salgsassistent i en båd-udstyrsbutik. Og senest 5 år i Københavns Lufthavne A/S i kundeservice, hvor jeg besvarede mail og telefonopkald fra alle lufthavnens kunder omkring parkering, flytider, bagage, klagesager og hittegods. Så løb jeg ind i Espen på en skiferie, hvor han greb mig ud af skiliften. Og da han driver og ejer virksomhed indenfor biogasbranchen her i Ringkøbing, var det naturligt at rykke teltpælene op og flytte ud på landet igen. Stadig med det fokus for øje at beskæftige mig med med turisme og det at skabe gode oplevelser.

Picture of Ole Pörksen

Ole Pörksen
Ferierådgiver

69 15 96 11
[email protected]

Jeg startede med at arbejde som spatekniker hos Esmark i Søndervig i sommeren 2022. I juli 2022 flyttede min familie og jeg fra Scharbeutz i Tyskland til Danmark og vi bor nu mellem Søndervig og Ringkøbing på en lille gård. I Tyskland havde vi vores egen gårdcafé og gårdbutik, og nu er jeg glad for at kunne arbejde her i Søndervig. Jeg føler mig meget godt tilpas her ved Ringkøbing Fjord og håber, at du kan nyde dette smukke område lige så meget som vi gør.

Picture of Petra Eifler

Petra Eifler
Ferierådgiver

69 15 96 66
[email protected]

Jeg hedder Petra, er født og opvokset i Tyskland i Dresden. Efter min uddannelse som kontorassistent, flyttede jeg nordpå til området i nærheden af Hamborg og arbejdede med kundeservice. Efter mine børn flyttede hjemmefra, skulle der ske noget nyt og hvorfor skulle jeg ikke flytte endnu længere nordpå? Efter vi havde tilbragt næsten alt vores ferie som familie sammen med venner og søskende i Danmark var det nærliggende at prøve noget nyt og samtidig nyde den jyske vestkyst som jeg har været forelsket i gennem flere år. I 2011 flyttede jeg til Danmark og startede som rengøringsmedarbejder i feriehusbranchen. Siden 2013 arbejder jeg som ferierådgiver hos Esmark og har været rundt i forskellige afdelinger. Jeg kan godt lide, at yde en god service både ovenfor vores gæster og husejere, hjælper ved behov og giver gerne gode tips om området. I min fritid er jeg meget ude i naturen, elsker gå-, cykel- og rideture i skoven og langs stranden, udforske området og nyde at være sammen med mine hunde, katte, heste og høns.

Picture of Anette Nørsøller Doktor

Anette Nørsøller Doktor
Ferierådgiver

69 16 95 84
[email protected]

Jeg blev ansat hos Esmark i oktober 2022. Jeg tager turen til kontoret og det smukke klitlandskab fra Holstebro, hvor jeg bor med familien. Turistbranchen er ny for mig, idet jeg er uddannet folkeskolelærer og har arbejdet som sådan i omkring 20 år, senest på en specialskole. Jeg har tysk-erfaring fra bl.a. et halvt års ophold i det sydligste Bayern. Jeg glæder mig til at skulle betjene vores mange gæster, så deres ferieoplevelse bliver så god som mulig.

Picture of Mette S. Majgaard

Mette S. Majgaard
Rengøringskoordinator

69 15 96 87
[email protected]

Picture of Hildigunn Graakjær

Hildigunn Graakjær
Rengøringskoordinator

69 16 95 56
[email protected]

April 2021 blev jeg ansat som rengørings koordinator, efter at have været selvstændig i hotel branchen i 24 år, hvor jeg primært stod for al planlægning og derfor er jeg meget glad for at fortsætte med lignende opgaver hos Esmark. Jeg er født og opvokset på Færøerne og flyttede til Vestjylland i 1992. Jeg bor i Skjern sammen med min mand og et hjemmeboende barn. Min fritid bliver brugt i vores store have, hvor hele familien har samme interesse.

Picture of Frederik Stenstrup Petersen

Frederik Stenstrup Petersen
Rengøringskoordinator

69 16 95 36
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Holstebro, og bor her i dag med min bedre halvdel. Jeg har tidligere beskæftiget mig med professionel afrensning af graffiti og facader, og jeg brænder for kontakten til folk samt at levere service af høj kvalitet. Under min uddannelse på HTX i Holstebro var jeg bilanmelder, og biler bruger jeg generelt meget af min fritid på sammen med min kæreste og kammerater.

Ejerrådgivere

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
[email protected]

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
[email protected]

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
[email protected]

Efter i 8 år at have været selvstændig tømrer blev jeg i juli 2015 ansat som servicemedarbejder hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor jeg har god brug af den erfaring, jeg har samlet ude i marken som servicemedarbejder. Jeg kommer fra Ringkøbing, hvor jeg også bor i dag med mine to børn. Jeg holder meget af den vestjyske natur og elsker at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Intern ejerrådgiver

69 15 96 67
[email protected]

August 2019 blev jeg en del af Esmark-teamet efter 11 år i vikar- og rekrutteringsbranchen. Hos Esmark startede jeg i en helt ny og spændende branche. Jeg er født og opvokset i Midtjylland, men i 2008 bragte elitehåndbolden mig til Ringkøbing, hvor jeg fortsat er bosat. Privat bor jeg med min mand og vores to børn. Vi elsker alle sport og fysisk aktivitet, samt en cykel- eller gåtur ved vandet, hvor den vestjyske natur nydes.

Serviceteknikere

Picture of Pauli Brodde

Pauli Brodde
Servicetekniker/pooltekniker

[email protected]

Den 1. oktober 2011 startede jeg som servicemand og pooltekniker hos Esmark. Oprindeligt er jeg uddannet smed og maskinarbejder på havnen i Esbjerg. Jeg har haft adskillige jobs gennem årene, bl.a. som rejsemontør på tank- og containerskibe. De seneste snart 12 år har jeg været ansat i turistbranchen og arbejdet som servicemand. Jeg har certifikat på servicering af spa og pool, og har gjort det til mit speciale. Jeg er født og opvokset i Esbjerg, men bor i dag i Kvong. I min fritid holder jeg meget af at tage på jagt og gå lange ture i naturen.

Picture of Morten Ditlevsen

Morten Ditlevsen
Servicetekniker

[email protected]

Den 1. marts startede jeg ved Esmark som servicetekniker. Jeg er rigtig glad for at være en del af Team Esmark, hvor jeg er med til at give vores gæster den bedste ferie og vores husejere den bedste service. Jeg er en vaskeægte synnejysk bondrøv på 33 friske år, der for 13 år siden blev udlært landmand på Gråsten landbrugsskole. Efterfølgende flyttede jeg fra Padborg efter kærligheden og bor nu i skønne Ølstrup sammen med min kone og to drenge på 10 og 11 år samt en pige på 5. I min fritid elsker jeg den skønne natur, vi er omgivet af, enten ved en gåtur langs kysten, en tur på jernhesten i Hoverdal, eller bare en tur ud i det blå og se hvad det bringer. Ellers et spil CS:GO med familien er hyggen på gråvejrsdage. Og udover det har jeg altid et eller andet gør det selv projekt i gang derhjemme. Før jeg kom til Esmark var jeg ansat i en lignende stilling med 5,5 års erfaring og da muligheden bød sig for at blive en 'esmakker', var jeg ikke i tvivl, det blev et ja tak herfra.

Picture of Mohamad Sharif Bin Rafiq

Mohamad Sharif Bin Rafiq
Servicetekniker

[email protected]

Jeg stammer fra Myanmar og er opvokset i Malaysia. Jeg kom til Danmark i 2010, da jeg var 14 år. Jeg er udlært automontør i 2016 og har arbejdet med biler i 3 år. 2017 startede jeg på Beach Bowl som altmuligmand, køkken, service og pedel. Jeg har mit eget hus i Ringkøbing, hvor jeg bor sammen med mine forældre. I min fritid går jeg til fitness og er sammen med venner.

Picture of Allan Højhus

Allan Højhus
Servicetekniker

[email protected]

Jeg startede som servicetekniker hos Esmark i Juni 2022. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også bor i dag, sammen med min kone og vores 3 børn. Jeg har arbejdet indenfor byggebranchen som teknisk isolatør og inden for færdigbeton i mange år. Fritiden bliver brugt sammen med familie og gerne nogle gør det selv projekter.

Picture of Kaj Bjerg

Kaj Bjerg
Servicetekniker

[email protected]

Jeg er udlært tømrer i Ringkøbing og arbejdede nogle få år som tømrersvend. Jeg blev jeg ansat hos VELFAC som driftsassistent, men fra midt 80´ne og til 2011 arbejde jeg med projektsalg, først internt og fra 1994 som eksternt projektsælger. I 2011 startede jeg mit eget tømrerfirma i Ringkøbing og drev det med et par svende, firmaet har jeg afhændet inden jeg startede at arbejde hos Esmark som servicetekniker. Jeg er gift med Jette, vi har børn og børnebørn som vi nyder i fulde drag. Fritiden foregår meget udendørs, jeg/vi ser meget fodbold og håndbold, både børnebørn og ligabold på TV og stadion. Jeg nyder meget at høre og ”opleve” musik.

Marketing

Picture of Mette Møller

Mette Møller
Email marketer & content manager

69 15 96 34
[email protected]

Jeg afsluttede i 2009 min bachelor i kommunikation, engelsk og tysk ved HandelsHøjskolen i Herning og arbejdede efterfølgende to år hos arbejdstøjsproducenten Mascot International i Silkeborg i den interne salgsafdeling, hvor jeg sideløbende med jobbet påbegyndte en HD i Marketing Management, som jeg afsluttede i 2014. Da jeg mødte min mand, flyttede jeg imidlertid hjem til min fødeby Hvide Sande, hvor vi bor tæt på Ringkøbing Fjord sammen med vores berner sennen hund. Jeg startede hos Esmark i februar 2012. Jeg sætter stor pris på, at jobbet hos Esmark byder på så mange forskelligartede opgaver. Her keder man sig aldrig og det er fedt! I min fritid er jeg glad for at løbe og læser også gerne en god krimi i ny og næ.

Picture of Oliver Schell

Oliver Schell
E-commerce manager

69 15 96 74
[email protected]

Jeg blev i august 2016 en del af Esmark. Oprindelig kommer jeg fra Nordtyskland og har holdt sommerhusferie i Danmark i mange år. Inden jeg startede hos Esmark har jeg været ansat hos et andet udlejningsbureau og har samlet en del erfaringer indenfor sommerhusbranchen og i markedsføring af sommerhusferie. I Tyskland tog jeg en uddannelse indenfor sundhedsvæsnet, men allerede dengang startede min interesse for Online Medier, Online marketing, fotografering og for udvikling af turisme i Danmark. Jeg tilbringer min fritid sammen med familien, gerne i naturen, hvor vi går lange ture og nyder de smukke landskab og vores brusende Vesterhav.

Picture of Chalotte Agerbo Knudsen

Chalotte Agerbo Knudsen
Kommunikationsmedarbejder

69 16 95 47
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Jeg har den jyske vestkyst meget kær og nyder til dagligt synet af de smukke klitter og lyden fra Vesterhavet. Fritiden bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg finder energi ved at være i naturen. Jeg holder meget af at lave gammeldags mad, hjemmebag og kreative sysler. Udover kommunikation, branding og markedsføring interesserer jeg mig for bæredygtighed, den digitale udvikling samt kulturforståelse. Jeg er en positiv og udadvendt person – elsker humor og et godt grin.

Picture of Mette Marie Mose Sørensen

Mette Marie Mose Sørensen
Social Media

[email protected]

Jeg er opvokset på den jyske vestkyst i Hvide Sande og har arbejdet hos Esmark i 10 år. Jeg startede tilbage i 2011, hvor jeg var ”sommerfugl” i Bjerregård og primært hjalp til med at servicere vores kære gæster og husejere. I dag har jeg fået en anden kasket på, nemlig marketingmedarbejder, og jeg er ansvarlig for vores facebooksider, Instagram og ugentlige nyhedsbreve – hvilket går rigtig fint hånd i hånd med min kandidatuddannelse i Medievidenskab på Aarhus Universitet, som jeg tager sideløbende med arbejdet. Jeg har derfor lige nu base i Aarhus, og i min fritid elsker jeg at være aktiv og bruge tid med mine nærmeste. Og så holder jeg meget af at tage på udflugt med mit kamera i hånden og fange vestkystens mange facetter på billeder, når jeg er hjemme på besøg i Hvide Sande i weekender og ferier.

Picture of Andreas Maciej Pedersen

Andreas Maciej Pedersen
Fotograf

69 15 96 93
[email protected]

Jeg har arbejdet hos Esmark siden februar 2020, hvor jeg i første omgang var på kontoret i Søndervig. I mit tidligere job i samme branche, fik jeg lidt erfaring inden for ejendomsfotografering ud over, at jeg gennem de senere år har taget en del surf og naturbilleder. Der gik derfor ikke mange måneder, inden jeg begyndte at køre mere som fotograf hos Esmark. Jeg kommer oprindeligt fra Slagelse. I min fritid har jeg i mange år windsurfet og surfet. Jeg valgte derfor efter mit første år på HHX i Slagelse at flytte, et par år til Klitmøller og afslutte min HHX uddannelse i Thisted. Efterfølgende er jeg flyttet til Ringkøbing, hvor jeg bor med min kæreste. Jeg er kommet i området omkring Hvide Sande i mange år med min familie. Jeg kender derfor området relativt godt og føler mig rigtig godt tilpas her.

Picture of Sebastian Linding

Sebastian Linding
Fotograf

69 16 95 46
[email protected]

Jeg bor i Oksbøl og blev ’Esmakker’ i 2020. Som fotograf i Esmark kunne jeg ikke bede om flottere arbejdsbetingelser end den danske vestkyst. I jobbet lægger jeg ære i at levere optimalt fotomateriale til alle, i tæt samarbejde med husejere og kolleger for de bedste resultater. Jeg sætter stor pris på naturen og føler mig privilegeret af at få lov at arbejde så tæt sammen med den i min hverdag. Jeg kom selv meget herude som barn på familieferie, og at Blåvand nu er min hjemmebane kunne ikke være bedre. Min fritid bruger jeg primært med min kone, vores datter og vores hund, gerne ude i det fri.

Picture of Steffen Lohmann Lagoni

Steffen Lohmann Lagoni
Fotograf

69 16 95 43
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande. Efter skole og gymnasium flyttede jeg til Århus for at studere film. De evner og kompetencer jeg har erhvervet mig under mit studie, og senere professionelle karriere, skal jeg nu bruge hos Esmark. Min primære opgave er sommerhus fotografering, men jeg kommer også til at lave masser af fedt video materiale!

Picture of Nicolai Clausen

Nicolai Clausen
Fotograf

69 16 95 57
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Videbæk. Jeg har taget en HTX i Skjern og er derefter uddannet speditør, og har arbejdet med det i 2,5 år. Jeg har altid brændt for at lave foto/video.

Direktion

Picture of John Brügmann

John Brügmann
Administrerende direktør

69 16 95 59
[email protected]

Jeg startede den 1.9.2020 hos Esmark, men jeg har kendt og fulgt virksomheden i mere end 10 år, og har bl.a. fra 2017-2020 været bestyrelsesformand for selskabet. Jeg har i næsten 30 år arbejdet indenfor turisme i både ind- og udland, og jeg ser en stor glæde i at levere et kvalitetsprodukt til gavn for både gæster og husejere, samt lokalområderne. Privat bor jeg i Risskov nord for Aarhus sammen med min kone og vores to børn. Jeg holder meget af naturen, og synes, at et feriehus er den perfekte måde at opleve den på. I min fritid sætter jeg stor pris på en runde golf.

Picture of Thomas Christiansen

Thomas Christiansen
Salgs- og marketingdirektør

69 15 96 33
[email protected]

I november 2019 blev jeg en del af Esmark fællesskabet. Jeg er opvokset på Vestkysten, og har altid elsket naturen, stranden og havet. Jeg er gift med Marianne, og vi har sammen pigerne Emma og Laura. I fritiden kan jeg også godt li’ en tur på ’skov-cyklen’ (Mountainbike – men der er ikke så mange mountains i Danmark😊) – og ellers nyder jeg noget godt sport på tv eller ’live’. Gennem de seneste 10 år har jeg arbejdet med gæsteoplevelser, salg samt marketing indenfor turisme og service i forskellige firmaer både indenfor og udenfor feriehusbranchen. Jeg brænder for hele tiden at have fingeren på pulsen i forhold til hvad markedet, gæsten og husejeren forventer, så vi alle i Esmark kan skabe inspiration til alle, som overvejer at komme ud og opleve hvad et Esmark feriehus på den jyske vestkyst byder på af natur og oplevelser. Ferien er simpelthen noget af det vigtigste og dyrebareste vi mennesker har, og derfor er vi forpligtet til at give alle en så dejlig ferie og oplevelser som overhovedet muligt. Samtidig skal vi via tæt og positivt samarbejde med ejeren af feriehuset hele tiden optimere det enkelte feriehus til alles bedste. Det er da en fed og spændende udfordring at stå op til hver morgen.

Picture of Lars Hornshøj Vestergaard

Lars Hornshøj Vestergaard
Økonomi- og HR-direktør

69 15 96 23
[email protected]

Jeg blev esmakker i juli 2018. Jeg startede i sin tid som revisorelev i Holstebro, der fortsatte jeg efter jeg var blevet udlært. Sidenhen har jeg arbejdet i forskellige økonomifunktioner på den anden side af bordet, og også prøvet at have ansvar for HR. Uddannelsesmæssigt har jeg samtidigt med mit arbejde læst HD i regnskabsvæsen og derefter taget en cand.merc.aud hos Syddansk Universitet i Kolding. Privat bor jeg i Holstebro sammen med min kone og vores 3 drenge. En god del af fritiden går med at støtte op omkring børnenes fritidsinteresser, hvor især håndbold fylder en del. Jeg nyder selv at løbe en tur eller cykle en tur på mountainbiken.

Ejerkreds

Picture of Janni Thygesen

Janni Thygesen
Feriehusudlejer

[email protected]

I 2007 overtog min mand og jeg Esmark. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande og oprindelig udlært på kontoret ved Hvide Sande Fiskeauktion, hvor jeg arbejdede i 23 år. Jeg bor i Hvide Sande sammen med min mand og 2 børn, og derudover har vi 2 børn, der er fløjet fra reden. Jeg holder meget af naturen, - ikke mindst stranden og Vesterhavet. Fritiden bliver brugt med familie og venner og motion, når tiden er til det.

Picture of Anders Thygesen

Anders Thygesen
Feriehusudlejer

[email protected]

I 2007 fik min kone og jeg fornøjelsen af, at blive Esmark's 3. værtsfamilie siden opstarten i 1965. Udover et par år med titlen af auktionsmester i Hvide Sande, har jeg altid beskæftiget mig med folks ferier. Først som medindehaver af et skirejsebureau og senere som medindehaver af et konkurrerende sommerhusudlejningsbureau. Jeg er gift med Janni, og bortset fra et økonomistudie, så har jeg altid boet i Hvide Sande, hvorfra vi har opfostret vores fire børn. Fritiden bruges gerne ude i naturen, og udover gå- og løbeture så tilbringer jeg gerne tiden med en fiskestang i hånden.

Picture of Thomas Sørensen

Thomas Sørensen
Feriehusudlejer

[email protected]

I 2000 startede jeg hos Elite Sommerhusudlejning, som mine forældre ejede og jeg senere overtog. I 2015 fusionerede vi med Esmark, hvilket jeg glæder mig meget over at være blevet en del af. Privat bor jeg på en nedlagt landbrugsejendom i Ringkøbing, med mine børn. Jeg værdsætter mest tiden jeg bruger sammen med mine børn og med min kæreste, som også har to børn. De holder os alle godt beskæftiget, men ellers spiller jeg også gerne lidt fodbold, når tiden er til det.

Økonomi & HR

Picture of Majbrit Enevoldsen

Majbrit Enevoldsen
Økonomiassistent

69 15 96 46
[email protected]

Maj 1992 begyndte jeg min karriere hos Esmark, med en lille afbrydelse på knap 1½ år, hvor jeg prøvede kræfter med et andet erhverv. Men lysten til feriehus branchen forsvandt aldrig og i april 2009 startede jeg igen hos Esmark. Privat bor jeg i Hvide Sande sammen med min mand samt vores 2 børn. I fritiden er jeg sammen med familien og gode venner, og nyder en rask gå- eller cykeltur på den dejlige natursti, som går gennem heden eller en rask ridetur på vores hest ved stranden.

Picture of Gitte Fuglsang

Gitte Fuglsang
Økonomiassistent

69 15 96 24
[email protected]

Jeg blev en af Esmakkerne 1/9-2018. Oprindelig er jeg udlært på et revisionskontor, og har efter min læretid arbejdet i flere virksomheder - altid med tilknytning til økonomiafdelingen. De seneste 5 år hos et andet udlejningsbureau. Privat bor jeg i Nr. Nebel med min mand og søn. Min fritid bruges på vores hund, hus og have samt meget gerne en tur i Blåbjerg på mountainbike eller en løbetur. Er vejret lidt ugæstfri nyder jeg at krybe sammen foran brændeovnen med en god bog.

Picture of Stephanie Dittrich

Stephanie Dittrich
HR assistent

69 15 96 47
[email protected]

Jeg hedder Stephanie og har boet i Danmark siden 2007. Min mand og jeg flyttede fra Berlin til Østjylland, efter jeg afsluttede min kontoruddannelse. Siden marts 2019 har vi boet i Hvide Sande. Jeg har arbejdet mere end 10 år inden for kundeservice, og min passion er at give gæsterne den bedste service. I min fritid er jeg meget ude i naturen, og ellers kan jeg godt lide at være kreativ.

Picture of Simon Arnbjerg

Simon Arnbjerg
Økonomiassistent

69 16 95 71
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Tarm men bor i Esbjerg. Jeg er uddannet Cand. Merc´er indenfor styring og ledelse, og ser frem til at kunne benytte mine erhvervet evner i samarbejde med Esmark. Gennem hele mit liv, har vestkysten spillet en stor rolle for mig, og jeg har brugt mange timer i dens skønne natur.

Picture of Stine Fjord Olesen

Stine Fjord Olesen
Økonomiassistent

69 15 96 51
[email protected]

Jeg dimitterede fra Gymnasiet HHX Ringkøbing i juni 2020 og efter en festlig studentertid blev jeg en del af Esmark, hvor jeg i mit planlagte sabbatår skulle arbejde som sommerfugl. Jeg sidder nu som økonomielev i selvsamme virksomhed, da jeg finder det interessant at arbejde med tal og turister på en og samme tid. Turister har været en del af min hverdag siden år 2014, hvor jeg begyndte som butikspige hos Hvide Sande Bageri. Jeg er opvokset på Vestkysten i Hvide Sande, hvor jeg i dag stadig er bosat. Min fritid bruger jeg gerne sammen med min familie og venner, og i ny og næ triller jeg lidt rundt med en fodbold. Løbeture i vores skønne omgivelser er også noget jeg sætter pris på.

Picture of Anne Sig Bernhard

Anne Sig Bernhard
Økonomielev

69 16 95 81
[email protected]

Mit navn er Anne og jeg blev ansat hos Esmark i august 2022. Jeg færdiggjorde min studentereksamen på Gymnasiet HHX Ringkøbing i juni 2020. Tidligere har jeg arbejdet i ABC Lavpris Ulfborg i 5 år, hvor turister og kundeservice har været en stor del af min hverdag. Jeg er født og opvokset i Torsted og holder meget af at bo i den smukke natur, som findes på Vestkysten. Min fritid bliver brugt på min familie og venner. Derudover holder jeg meget af at være aktiv i form af en løbetur eller ridetur.

Picture of Regina Sørensen

Regina Sørensen
Forretningsudvikling

69 15 96 70
[email protected]

Jeg er udlært i branchen og blev oprindeligt ansat hos Esmark som barselsvikar i 1996. Jeg har været her lige siden! Arbejdsopgaverne, her hos Esmark er meget varierende, og som daglig leder af kontoret har jeg mange forskellige opgaver, jeg står bl.a. primært for kontakten med vores husejere, både nye og eksisterende. Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, hvor jeg i dag bor sammen med min mand og vores 3 piger. Vi bor lige ved fjorden og i fritiden benytter vi meget de anlagte stier i området til gåture med vores hund Molly, ligesom vi, i sommerhalvåret, hygger os ved kabelbanen i Hvide Sande. Udover det dyrker jeg gerne lidt motion og agerer chauffør og tilskuer til sportsarrangementer, hvor mine børn deltager.

Esmark på facebook

Vind kr. 3.650,-

Få gratis tips og ideer og vær med i lodtrækningen om feriegavekort.

Tilmeld nyhedsbrev

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon


75 28 84 55
70 21 40 21
[email protected]

Persondata- og cookiepolitik
Søger...