Sommerhuse i Ho

Ho er et charmerende lille ferieområde direkte ved Vesterhavet, omgivet af fantastisk kystlandskab. Med en beliggenhed kun få kilometer fra Blåvand, kan man i Ho nyde en helt speciel og dejlig ferie. Ho ligger direkte ved bugten af samme navn, som samtidig er enden på vadehavet. Herfra har man udsigt til den ubeboede ø Langli, og i klart vejr kan man endda skimte Fanø i horisonten.

I Ho findes der masser af sommerhuse, som alle ligger midt i den herlige natur. Mange af sommerhusene råder over et naturgrundstykke indrammet af træer. Til mange af husene hører også en græsplæne med plads til masser af aktiviteter og underholdning, især til stor glæde for bl.a. familier med børn.

Det lille landsbycentrum har en hyggelig, landlig og idyllisk stemning over sig, og der er samtidig masser at opleve. Midt i Ho ligger den ansete Ho Kro, et spisested med retter fra området. Derudover hører flere små gårdbutikker og et årligt fåremarked i august til nogle af stedet highlights. Feriecenteret sørger for indendørs underholdning i form af badeland, bowling, golf og en restaurant.

De, der interesserer sig for golf og lystfiskeri, bør helt sikkert udforske Ho. Golfklubben er et velanset sted med en fantastisk atmosfære. Med udsigt direkte til Vesterhavet, kan en dag på golfpladsen ikke blive meget bedre. Lige i nærheden ligger ørredsøen i Ho, et 8.500m2 stort lystfiskerparadis, som har åbent hele året rundt fra solopgang til solnedgang. Sommerhusene i Ho giver dig således et godt udgangspunkt for en aktiv ferie i den friske natur.

Sommerhusudlejningen i Ho giver dig et vidunderligt feriemål for en afvekslingsrig og afslappende ferie.

Ho Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
[email protected]

Schultz på facebook
Persondata- og cookiepolitik
Søger...