Sommerhuse i Jegum

Jegum Ferieland er et sommerhusområde beliggende cirka 15 minutters kørsel fra strandene i Blåvand, Henne Strand, Vejers, Børsmose og Grærup. Omgivelserne i Jegum er rigtig børne- og familievenlige, og sommerhusene ligger i fredelige og naturskønne områder. En fascinerende natur med skov, eng og hede kendetegner sommerhusområdet og sørger for en helt speciel ferieatmosfære. Med sommerhusudlejningen i Jegum Ferieland er der noget for alle.

Sommerhus Jegum Ferieland

Jegum Ferieland er et attraktivt sommerhusområde for hele familien. Størstedelen af grundstykkerne består af græsplæne og randbeplantning, og I kan nyde ferien i ro, ganske ugeneret. Også i Jegum er der masser af forskellige feriemuligheder året rundt, hvad enten det er foran brændeovnen eller solbadning på terrassen. Lige meget om man søger det klassiske, stilfulde eller eksklusive – i Jegum finder er der et sommerhus for enhver smag.

Ferie i Jegum Ferieland

I området rundt om Jegum ligger 11 kilometer lange vandre- og cykelstier. Mange feriegæster med børn og/eller hunde foretrækker Jegum, fordi omgivelserne er så fredelige med meget lidt trafik. Cirka 3 kilometer væk ligger Vrøgum, et lille landligt sted, hvor der blandt andet er et lille supermarked og en fiskesø i nærheden. Blandt lystfiskere er Jegum et specielt populært feriemål, fordi der ligger mange lystfiskermuligheder i nærheden.

Sommerhusudlejning Jegum Ferieland

Vores feriehuse i Jegum Ferieland hører under vores kontor i Houstrup. Herfra finder nøgleudvekslingen sted, og her bliver alle spørgsmål omkring sommerhusene, bookinger eller andet besvaret. Du kan træffe os hver dag i Houstrup.

Jegum Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
[email protected]

Schultz på facebook
Persondata- og cookiepolitik
Søger...