Hyggelig sommerhus med gyngestativ og en skøn udestue

4
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 235, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5921
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Charmerende, hyggeligt og velholdt sommerhus, som er renoveret i 2013. Det fremstår særdeles indbydende med en smagfuld indretning. Der er en dejlig udestue, som kan bruges i mange af årets måneder, og der er gode terrasser omkring huset, der ligger på en fredelig naturgrund tæt på Nr. Lyngvig Fyr.

Et hyggeligt sommerhus med udestue

Et godt sommerhus beliggende på Fyrmarken i Nr. Lyngvig. Der er 3 soveværelser i huset, alle har gulvtæppe og er med dobbeltseng. Badeværelset har en bruseniche. Køkkenet er fra 2013. Og her er der mikroovn, opvaskemaskine og en fryser på 48 L. til rådighed. I både køkken og i stuen er der et flot klinkegulv, også fra 2013. Stuen er charmerende indrettet med en flot brændeovn med glaslåge, et TV, DVD-afspiller, parabol, radio, gratis trådløst internet og en energibesparende varmepumpe. Til huset er der også en hyggelig udestue.

Dejlige omgivelser

Sommerhuset er placeret med en skøn sydlig terrasse, som, sammen med den vestligt beliggende klit, giver både dejlig læ og privatliv. Terrassen mod syd er delvist afskærmet ligesom terrassen mod vest. Der er mange muligheder for skønne vandreture i det smukke landskab omkring Nr. Lyngvig Fyr, ligesom der kun er 750 m til Vesterhavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5921

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war sehr komfortabel und liebevoll eingerichtet. Es hat an nichts gefehlt. Die Lage ist sehr schön. Wir würden es immer wieder buchen.Das Haus liegt geschützt in den Dünen und bietet Sichtschutz auf der Terrasse. Der Fußweg zum Strand ist zwar etwas lang, aber führt durch die schöne Heidelandschaft, so dass sich der Weg lohnt.

DK
D.
sagde , Aalborg

Lækkert velholdt og ikke mindst velrengjort sommerhus. Huset er fornuftigt indrettet med værelser og køkkenalrum og især husets store entre / forstue med alkove er virkelig en af husets fordele – Vores børn elskede at opholde sig i dette rum hvor de kunne lege. Veludstyret og flot køkken. To gode uforstyrret terrasser omkring huset og man overhovedet ikke mærker at der ligger et stort sommerhus lige ved siden af!Soverum:3
Bolig-/Grundareal:75 / 1.422
Renoveret / Byggeår:2013 / 1981

Køkken:

Køleskab, fryser (48 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, klinker i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...