Sommerhuse i Klegod

Gæsterne siger
4.5 af 5
icon
icon
Trevligt område med bra promenad och cyckelvägar och en fantastisk strand.
Annmarie Svanteson, Danmark
Se flere vurderinger

Placeringen midt mellem Hvide Sande og Søndervig og mellem strand og fjord, gør Klegod til et attraktiv område for familieferien. Der er god mulighed for fred og ro i de fantastiske naturomgivelser og kort afstand til både Søndervig og Hvide Sande, hvor mange aktiviteter og butikker venter på dit besøg. Her kan du læse mere om Klegod – og finde vores mange feriehuse til leje i dette område.

Odde og klæg

Betegnelsen Klegod stamme fra to centrale begreber om området fra før i tiden. Klæg er betegnelsen af et fugtigt og lerblandet sandjord, som Klegods enge før i tiden var fyldt af. Engene førte ud til en lille halvø eller spids ude i Ringkøbing Fjord, der også kaldes en odde. Odden var tydeligere før i tiden, men i dag kan den stadigt ses fra luften. Så med lidt fantasi – eller måske mangel på samme, sammensatte man disse begreber og kalder det nu Klegod. Og i Klegod i dag er en lækker feriedestination med egen købmand, put and take sø og cykeludlejning.

Lækkert sommerhusområde

Med masser af idyl, feriehuse med stråtag, lyng der blomstre i sensommeren, drager på himlen, smilende folk på cykeltur eller spadserende og med god tid til netop at nyde den skønne idylliske fred og underskønne natur. Ja, så må Klegod siges at være den oplagte feriedestination, hvis familie og naturoplevelser er centrale fokusområder for din næste ferie i Vestjylland.

Den korte cykelafstand til både Søndervig og Hvide Sande gør feriehusene, du kan leje i området, utrolig attraktive. Ikke nok med at du har aktiviteter, butikkerne og restauranterne inden for kort afstand, men du har også en enestående ro og idyl omkring familieferiens base, der er sommerhuset. Mange af Esmarks feriehuse ligger på afgrænsede grunde, så du ligger ikke klods op af naboen. Med sommerhusudlejning fra Esmark er der således god mulighed for privatliv, når solen eller en grillaften skal nydes på terrassen.

Klegod: Lækkert feriehusområde

Stranden i Klegod

Yderligere skiller kun en enkelt klitrække Klegods sommerhuse fra Nordens største og smukkeste legeplads – stranden. Her vil en stor del af ferien med garanti foregå, hvad enten solen skinner eller havet er i opbrud og vinden blæser kraftigt fra vest. Ved stranden er hele familien underholdt og aktiveret, uanset om du er til badning, boldspil, drageflyvning, rav- og strandingssøgning, lange gåture eller en medbragt picnickurv, der nydes mens solen går ned over Vesterhavet, og skaber de flotteste farver hen over himlen. Og der er med 100% sikkerhed plads til alle.

Ligger dit feriehus en smule væk fra Klegod stranden, eller er bagagerummet fyldt op med spande, skovle, parasol, tæpper og madkurv, så kan bilen parkeres på den anlagte parkeringsplads oppe ved sidste klitrække.

Klegod-cykeludlejning

Cyklen er det bedste transportmiddel

Med både naturstien og en asfalteret cykelsti, som løber hele vejen gennem Klegod til både Hvide Sande og Søndervig, kan det varmt anbefales at medbringe egen cykel eller leje en cykel. Cykelturen via naturstien, hvad enten destinationen hedder Søndervig eller Hvide Sande, foregår helt uforstyrret af trafik og støj og særligt med mindre børn er turen dejlig afstressende i flotte omgivelser blandt hede, klitter og smukke feriehuse.

Billeder fra Klegod

Video

Klegod Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Klegod

Super godt område også om vi vinter

Super lækre

Der er et godt stisystem for gående og cyklister gennem naturområdet. Adgang til stranden vil nok være lidt hård for dårligt gående, da man skal over en høj klit, for at komme ned på stranden som er bred med fint sand.

Dejligt klitlandskab og gode muligheder for gåture i området og ved stranden

Dejlige omgivelser, nemt til havet.

Smuk natur og ro og fred.

Helt i top

Meget smuk natur i al slags vejr.

Grunden var så fint indrammet af træer og holdt helt autentisk i forhold til at vi var tæt på klitterne, grunden var ugeneret. Selve Søndervig er som så mange andre badebyer og dog med små overraskelser bla. Som cafen på toppen af badevej, skøn kaffe og skøn is. Vesterhavet kan noget og gør noget ved en, det i sig selv er helt fantastisk.. Der er masser af fine oplevelser på ens vej i dette område

Fantastisk hus med natur og dyreliv bogstavelig “uden for vinduerne”. Kan anbefales

Dejligt område med fin adgang til stranden.

Rolige. Gode stier til havet /strand. Dog længere gåtur.

Det er nærmest perfekte omgivelser, et typisk sommerhusområde, men med store grunde, så der er godt med luft. Ligger i gå afstand til klitterne og til den fantastiske strand. Klitterne starter 500 m fra sommerhuset og der er yderligere kun 500 m til vandkanten. Der er en cykelsti, der fører til hhv. Hvide Sande og Søndervig - denne er trukket tilbage fra hovedvejen.

Rige muligheder for cykelture og vandreture, kort vej til stranden. Stille og roligt område med god afstand mellem husene.

Skøn strand og dejligt område med flotte huse

Huset lå dejlig ugeneret og der var mulighed for mange gåture i området

Dejlig natur tæt på stranden og kunne gå over og købe frisk morgenbrød hver dag. Dejlig tæt på fakta som god indkøbsmulighed. Så forskellige seværdigheder

Super lækkert og dejligt

Smukke omgivelser og godt stisystem til strand og attraktioner

Dejlig strand by

Skøn natur, med mulighed for gåture/ cykelture. Flot sommerhuskvarter med det typiske særpræg af bygningerne, der falder godt ind i landskabet.

Ugenert beliggenhed midt i klitterne med fantastisk solnedgangsudsigt fra privat bord-bænke-sæt oppe i klitten. Man mærker ikke, at der er naboer relativt tæt på

Dejligt og nem at finde

Fint og roligt sommerhus område med passende gåafstand til stranden og cykelafstand til såvel søndervig som hvidesande.

Skønt område som vi har besøgt flere gange.

Super skønt og pænt område.

Rigtig dejlige omgivelser . Der er gode stier - så der er faktisk muligt at gå og cykle til alt.

Skøn natur og et dejligt roligt område.

Dejlige. Og velholdte huse i området.

Skøn og uberørt natur. Stranden er perfekt til lange vandreture, og de mange stier indbyder til motion i smukke omgivelser.

Skøn natur ned til havet. Og mega hyggelig by både i Søndervig og hvid sande.

Lækkert sted fed natur

Flere caféer og restauranter i området med god mad (større udvalg). Lidt kaotisk med biltrafik i gågade miljø. Rigtig fine cykelstier og mange cykel service steder.Skønt natur, tæt på Vesterhavet og dejlige cykelruter i klitterne. Kort afstand til både Søndervig og Hvide Sand med mulighed restaurant, indkøb mv.

Det er et skønt område!

Dejligt område. Anderledes natur end Østjylland.

Dejlig natur Gode stier i området især når man har hund med Tæt ved strand

Der var virkelig kort afstand til stranden. Det var super fedt, og vi var dernede hver dag. Ellers kunne man sidde forholdsvis uforstyrret og spise mad på terrassen, der var ingen naboer, der direkte kunne kigge.

Sol, vand og masser af frisk luft. Hvid strand med masser af plads. Dejlig dansk sommerferie. Selv vores teenage drenge måtte indrømme at Danmark er er flot land.

Rolige omgivelser med gode muligheder for både gå- og cykelture. Et dejligt område med nem adgang til det meste. Dejlig strand, som er mere fredelig end de kendte.

Meget fine

Ligger i den ydre del af Søndervig-området og kræver bil eller i det mindste cykel for at komme rundt. En lille gåtur gennem klitterne tager dig til stranden.

Søndervig er Søndervig!!! Et perfekt sted at holde ferie, og når så vejret er perfekt, ja så er der intet at klage over!

Perfekt beliggenhed, for enden af blind vej, og fri af naboer.Dejlig udsigt.

Dejligt ferieområde for en familie, som gerne både vil vindsurfe i fjorden (Bork) og bølgesurfe i havet (Hvide Sande) - samtidigt med, at området også bare er smukt at gå tur i ved stranden og i sommerhusområdet.

Skønt ferieområde, midt i fantastisk natur. Virkelig lækker strandens rig mulighed for lange gåture, badning, drageflyvning,afslapning og ellers alt det man kan bruge en strand til. Kort afstand til Hvide Sande og Søndervig.

Dejlige omgivelser

Vi kender området, har været har mange gange, vi kører ud fra området, så ved ikke lige om vi savner noget. Jo en ting MENY mangler konkurrence, de er alt for dyre. Vi kører til Ringkøbing for at handle der er udvalget meget større

Super flot natur og en dejlig sandstrand. Gode restauranter i Hvide Sande (foretrækker klar Hvide Sande for Søndervig)

Vi boede lige midt i naturen - klitter lige uden for døren og vi kunne se til stranden fra terassen. Fantastisk strand

Dejlig roligt område.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
icon
Vejrudsigt Klegod
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
post@schultz-feriehuse.dk

Schultz på facebook

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...