Sommerhuse i Klegod

Gæsterne siger
4.5 af 5
icon
icon
Roligt feriehus område
Elise Dalgaard, Århus C
Se flere vurderinger

Placeringen midt mellem Hvide Sande og Søndervig og mellem strand og fjord, gør Klegod til et attraktiv område for familieferien. Der er god mulighed for fred og ro i de fantastiske naturomgivelser og kort afstand til både Søndervig og Hvide Sande, hvor mange aktiviteter og butikker venter på dit besøg. Her kan du læse mere om Klegod – og finde vores mange feriehuse til leje i dette område.

Odde og klæg

Betegnelsen Klegod stamme fra to centrale begreber om området fra før i tiden. Klæg er betegnelsen af et fugtigt og lerblandet sandjord, som Klegods enge før i tiden var fyldt af. Engene førte ud til en lille halvø eller spids ude i Ringkøbing Fjord, der også kaldes en odde. Odden var tydeligere før i tiden, men i dag kan den stadigt ses fra luften. Så med lidt fantasi – eller måske mangel på samme, sammensatte man disse begreber og kalder det nu Klegod. Og i Klegod i dag er en lækker feriedestination med egen købmand, put and take sø og cykeludlejning.

Lækkert sommerhusområde

Med masser af idyl, feriehuse med stråtag, lyng der blomstre i sensommeren, drager på himlen, smilende folk på cykeltur eller spadserende og med god tid til netop at nyde den skønne idylliske fred og underskønne natur. Ja, så må Klegod siges at være den oplagte feriedestination, hvis familie og naturoplevelser er centrale fokusområder for din næste ferie i Vestjylland.

Den korte cykelafstand til både Søndervig og Hvide Sande gør feriehusene, du kan leje i området, utrolig attraktive. Ikke nok med at du har aktiviteter, butikkerne og restauranterne inden for kort afstand, men du har også en enestående ro og idyl omkring familieferiens base, der er sommerhuset. Mange af Esmarks feriehuse ligger på afgrænsede grunde, så du ligger ikke klods op af naboen. Med sommerhusudlejning fra Esmark er der således god mulighed for privatliv, når solen eller en grillaften skal nydes på terrassen.

Klegod: Lækkert feriehusområde

Stranden i Klegod

Yderligere skiller kun en enkelt klitrække Klegods sommerhuse fra Nordens største og smukkeste legeplads – stranden. Her vil en stor del af ferien med garanti foregå, hvad enten solen skinner eller havet er i opbrud og vinden blæser kraftigt fra vest. Ved stranden er hele familien underholdt og aktiveret, uanset om du er til badning, boldspil, drageflyvning, rav- og strandingssøgning, lange gåture eller en medbragt picnickurv, der nydes mens solen går ned over Vesterhavet, og skaber de flotteste farver hen over himlen. Og der er med 100% sikkerhed plads til alle.

Ligger dit feriehus en smule væk fra Klegod stranden, eller er bagagerummet fyldt op med spande, skovle, parasol, tæpper og madkurv, så kan bilen parkeres på den anlagte parkeringsplads oppe ved sidste klitrække.

Klegod-cykeludlejning

Cyklen er det bedste transportmiddel

Med både naturstien og en asfalteret cykelsti, som løber hele vejen gennem Klegod til både Hvide Sande og Søndervig, kan det varmt anbefales at medbringe egen cykel eller leje en cykel. Cykelturen via naturstien, hvad enten destinationen hedder Søndervig eller Hvide Sande, foregår helt uforstyrret af trafik og støj og særligt med mindre børn er turen dejlig afstressende i flotte omgivelser blandt hede, klitter og smukke feriehuse.

Billeder fra Klegod

Video

Klegod Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Klegod

Dejligt afvekslende naturområde med skov, strand, klitter og hede, og der er rigtigt gode stisystemer at bevæge sig rundt i både til fods og på cykel.

Dejlig natur såvel som i regnvejr/blæsevejr som i solskin

Omgivelserne er gode tæt på strand og tæt på indkøbsmuligheder. Dejlig natur at færdes i. Tak for en dejlig ferie.

Hyggeligt område med kort køretur til Ringkøbing som er en dejlig lille købstadsby med fine butikker og flere gode restauranter. Området er især dejligt pga dets små hyggelige stier og tæt på en dejlig strand. Så hyggeligt at besøge gårdbutikken lidt udenfor Søndervig. Alt i alt et anbefalelsesværdigt sted at holde ferie om sommeren.

Dejlig natur med hedeområder, klitter og strand samt gåafstand til fjorden. Super egnet til lange ture med hunden.

Smuk natur, som kun Vesterhavet kan frembyde. Hyggeligt bymiljø. Rigtig fine muligheder og at være aktiv…også gratis muligheder som løb, cykling og gymnastik på stranden. I år var vi også til solnedgangsgudstjeneste…hyggeligt.

Fint område med kun 10 minutters gang til Vesterhavet.

Man befinder sig i hjertet at det vesterhavsmiljø, som man kender og elsker.

Dejlig natur med rige muligheder for skønne oplevelser tæt på vand og by

Omgivelserne er helt i top. Roligt område.

Dejligt fredeligt

Dejlige naturområder.

Omgivelserne er dejlige. Gode og rimelige gåture på stranden, på cykelsti 1 og langs vejen. Man kan også gå til Ringkøbing langs fjorden.

Bare skønt

Dejligt stille

De er lidt barske men det er det vi kan lide

Smukke naturskønne omgivelser. Skøn strand og masser af mulighed for at gå, cykle, løbe m.m.

Dejligt område, smukt med alle de stråtækte huse.

Fantastiske omgivelser

Flot landskab med høje klitter og mange harer

Tæt på stranden. En dejlig tur igennem marehalm og den smukke lyng b

Beliggende i et roligt feriehus område på Holmslands klit med kort afstand til strand og natur, aktiviteter og attraktioner, indkøb og shopping samt restauranter og caféer.

Roligt sommerhusområde med flot natur.

Fantastisk dejlig natur - lige hvad jeg forbinder med Vesterhav, hede og Vestjylland.

Omgivelserne er gode tæt på natur og strand

Skøn dejlig natur og stilhed

Naturen kann naesten ikke beskrives i ord! Det er et af Vesterhavets skoenneste omraader, hver dag, ja naesten hver time, kan vejret aendre sig. Spaennende!

Super dejligt område

Super

Dejlig naturområde

Fantastisk natur og smukke stisystemer i klitplantagerne

Dejligt tæt på stier og klitterne. Smuk tur ned til vandet.

Smukt omgivelser,dejlige strande men også fine muligheder få at gå ture tæt ved fjorden

Mange stier. Man behøver bestemt ikke gå samme vej, hver gang man går tur.

Vesterhavet når det er bedst!

Super godt område også om vi vinter

Super lækre

Der er et godt stisystem for gående og cyklister gennem naturområdet. Adgang til stranden vil nok være lidt hård for dårligt gående, da man skal over en høj klit, for at komme ned på stranden som er bred med fint sand.

Dejligt klitlandskab og gode muligheder for gåture i området og ved stranden

Dejlige omgivelser, nemt til havet.

Smuk natur og ro og fred.

Helt i top

Grunden var så fint indrammet af træer og holdt helt autentisk i forhold til at vi var tæt på klitterne, grunden var ugeneret. Selve Søndervig er som så mange andre badebyer og dog med små overraskelser bla. Som cafen på toppen af badevej, skøn kaffe og skøn is. Vesterhavet kan noget og gør noget ved en, det i sig selv er helt fantastisk.. Der er masser af fine oplevelser på ens vej i dette område

Fantastisk hus med natur og dyreliv bogstavelig “uden for vinduerne”. Kan anbefales

Dejligt område med fin adgang til stranden.

Rolige. Gode stier til havet /strand. Dog længere gåtur.

Det er nærmest perfekte omgivelser, et typisk sommerhusområde, men med store grunde, så der er godt med luft. Ligger i gå afstand til klitterne og til den fantastiske strand. Klitterne starter 500 m fra sommerhuset og der er yderligere kun 500 m til vandkanten. Der er en cykelsti, der fører til hhv. Hvide Sande og Søndervig - denne er trukket tilbage fra hovedvejen.

Rige muligheder for cykelture og vandreture, kort vej til stranden. Stille og roligt område med god afstand mellem husene.

Skøn strand og dejligt område med flotte huse

Huset lå dejlig ugeneret og der var mulighed for mange gåture i området

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Vejrudsigt Klegod
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
[email protected]

Schultz på facebook
Persondata- og cookiepolitik
Søger...