Sommerhuse i Klegod

Gæsterne siger
4.5 af 5
icon
icon
Roligt feriehus område
Elise Dalgaard, Århus C
Se flere vurderinger

Placeringen midt mellem Hvide Sande og Søndervig og mellem strand og fjord, gør Klegod til et attraktiv område for familieferien. Der er god mulighed for fred og ro i de fantastiske naturomgivelser og kort afstand til både Søndervig og Hvide Sande, hvor mange aktiviteter og butikker venter på dit besøg. Her kan du læse mere om Klegod – og finde vores mange feriehuse til leje i dette område.

Odde og klæg

Betegnelsen Klegod stamme fra to centrale begreber om området fra før i tiden. Klæg er betegnelsen af et fugtigt og lerblandet sandjord, som Klegods enge før i tiden var fyldt af. Engene førte ud til en lille halvø eller spids ude i Ringkøbing Fjord, der også kaldes en odde. Odden var tydeligere før i tiden, men i dag kan den stadigt ses fra luften. Så med lidt fantasi – eller måske mangel på samme, sammensatte man disse begreber og kalder det nu Klegod. Og i Klegod i dag er en lækker feriedestination med egen købmand, put and take sø og cykeludlejning.

Lækkert sommerhusområde

Med masser af idyl, feriehuse med stråtag, lyng der blomstre i sensommeren, drager på himlen, smilende folk på cykeltur eller spadserende og med god tid til netop at nyde den skønne idylliske fred og underskønne natur. Ja, så må Klegod siges at være den oplagte feriedestination, hvis familie og naturoplevelser er centrale fokusområder for din næste ferie i Vestjylland.

Den korte cykelafstand til både Søndervig og Hvide Sande gør feriehusene, du kan leje i området, utrolig attraktive. Ikke nok med at du har aktiviteter, butikkerne og restauranterne inden for kort afstand, men du har også en enestående ro og idyl omkring familieferiens base, der er sommerhuset. Mange af Esmarks feriehuse ligger på afgrænsede grunde, så du ligger ikke klods op af naboen. Med sommerhusudlejning fra Esmark er der således god mulighed for privatliv, når solen eller en grillaften skal nydes på terrassen.

Klegod: Lækkert feriehusområde

Stranden i Klegod

Yderligere skiller kun en enkelt klitrække Klegods sommerhuse fra Nordens største og smukkeste legeplads – stranden. Her vil en stor del af ferien med garanti foregå, hvad enten solen skinner eller havet er i opbrud og vinden blæser kraftigt fra vest. Ved stranden er hele familien underholdt og aktiveret, uanset om du er til badning, boldspil, drageflyvning, rav- og strandingssøgning, lange gåture eller en medbragt picnickurv, der nydes mens solen går ned over Vesterhavet, og skaber de flotteste farver hen over himlen. Og der er med 100% sikkerhed plads til alle.

Ligger dit feriehus en smule væk fra Klegod stranden, eller er bagagerummet fyldt op med spande, skovle, parasol, tæpper og madkurv, så kan bilen parkeres på den anlagte parkeringsplads oppe ved sidste klitrække.

Klegod-cykeludlejning

Cyklen er det bedste transportmiddel

Med både naturstien og en asfalteret cykelsti, som løber hele vejen gennem Klegod til både Hvide Sande og Søndervig, kan det varmt anbefales at medbringe egen cykel eller leje en cykel. Cykelturen via naturstien, hvad enten destinationen hedder Søndervig eller Hvide Sande, foregår helt uforstyrret af trafik og støj og særligt med mindre børn er turen dejlig afstressende i flotte omgivelser blandt hede, klitter og smukke feriehuse.

Billeder fra Klegod

Video

Klegod Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Klegod

Dejligt afvekslende naturområde med skov, strand, klitter og hede, og der er rigtigt gode stisystemer at bevæge sig rundt i både til fods og på cykel.

Dejlig natur såvel som i regnvejr/blæsevejr som i solskin

Hyggeligt område med kort køretur til Ringkøbing som er en dejlig lille købstadsby med fine butikker og flere gode restauranter. Området er især dejligt pga dets små hyggelige stier og tæt på en dejlig strand. Så hyggeligt at besøge gårdbutikken lidt udenfor Søndervig. Alt i alt et anbefalelsesværdigt sted at holde ferie om sommeren.

Dejlig natur med hedeområder, klitter og strand samt gåafstand til fjorden. Super egnet til lange ture med hunden.

Smuk natur, som kun Vesterhavet kan frembyde. Hyggeligt bymiljø. Rigtig fine muligheder og at være aktiv…også gratis muligheder som løb, cykling og gymnastik på stranden. I år var vi også til solnedgangsgudstjeneste…hyggeligt.

Fint område med kun 10 minutters gang til Vesterhavet.

Man befinder sig i hjertet at det vesterhavsmiljø, som man kender og elsker.

Dejlig natur med rige muligheder for skønne oplevelser tæt på vand og by

Omgivelserne er helt i top. Roligt område.

Dejligt fredeligt

Omgivelserne er dejlige. Gode og rimelige gåture på stranden, på cykelsti 1 og langs vejen. Man kan også gå til Ringkøbing langs fjorden.

Bare skønt

Dejligt stille

De er lidt barske men det er det vi kan lide

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Vejrudsigt Klegod
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
[email protected]

Schultz på facebook
Persondata- og cookiepolitik
Søger...