Sommerhuse i Vejers Strand

Vejers Strand

Vejers Strand er en godt holdt hemmelighed blandt fans af Vesterhavet. Det er et af Danmarks og Vestkystens mange skønne naturoaser og elsket af områdets mange stamgæster, der sætter stor pris på klitlandskabet og heden, som strækker sig langs hele kyststrækningen. Samtidig er Vejers Strand unik, fordi stranden her, i modsætning til mange andre steder, giver mulighed for at køre helt ned på stranden, hvilket er en fordel for både familier med små børn og gangbesværede.
I Vejers Strand ligger sommerhusene tæt på stranden og centralt i forhold til den lille landsby ved Vesterhavet. Vil du også opleve Vejers Strand helt særlige charme, så finder du hos Schultz by Esmark Feriehusudlejning et bredt udvalg af kvalitetssommerhuse til den perfekte strandferie ved Vesterhavet.

Ferielejlighed eller sommerhus i Vejers Strand

Det er mange år siden, at de første feriegæster fandt frem til Vejers Strand. Og derfor finder du også nogle helt unikke sommerhuse i området, som har den dér helt specielle sommerhusstemning og -stil over sig. De fleste af sommerhusene ligger samtidig på en afskærmet naturgrund, hvilket ikke gør området mindre tillokkende for naturelskere. Men udbuddet af sommerhuse i Vejers er varieret og du finder derfor også helt moderne huse med for eksempel swimmingpool, spa og sauna.
Og hvis du er til hele udstyrspakken, så er Vejers Feriecenter, som ligger helt ude i første klitrække bare et stenkast fra Vesterhavet, måske det helt rigtige til dig. Her får du nemlig både swimmingpool, bordtennis, og legeplads med mere, så der er noget for alle aldre og interesser.

Familievenlige Vejers Strand

Vejers Strand er et rigtig godt udgangspunkt for en vellykket familieferie. Området byder på oplevelser for enhver smag, lige meget, om vejret er til shorts eller skibukser. I den omkringliggende plantage kan I få nogle fantastiske naturoplevelser, da det ikke er nogen sjældenhed at få et glimt af hjortene, der har hjemme der. Og på stranden kan I bruge timer på at lede efter rav, og besøger I Vejers i september måned har I mulighed for at opleve den populære ravfestival. I Vejers’ hyggelige centrum kan I nyde en is, få stillet sulten og få shoppet lækre specialiteter til aftensmaden eller lidt nyt interiør til den hjemlige hygge.

Feriehusudlejning i Vejers Strand

Schultz by Esmark kontor finder du lige i hjertet af Vejers og har du spørgsmål til os, området eller vores sommerhuse, er du altid velkommen til at kigge forbi eller ringe til os. På gensyn i Vejers Strand!

Vejers Strand Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
[email protected]

Schultz på facebook
Persondata- og cookiepolitik
Søger...