Sommerhuse i Bork Havn

Når du booker et feriehus i Bork Havn, vil du opleve en helt unik stemning. Det lille område ved Ringkøbing Fjord er fuld af maritim stemning, hvor du både kan nyde en is ved havnen, surfe eller bade ved stranden.

Bork Havn indeholder en lystbådehavn, en havn for husbåde og en lille fiskerihavn. Så der er masser af kigge på og opleve, når du går en tur rundt på Bork Havn.

Bork Havn og surfing

Der er mange muligheder for surf på og ved Bork Havn. Bork Havn er mærket som en surf-strand og det bedste sted, at surfe, er inderst i bugten ved Bork Havn. Inderst i bugten er der meget lavvandet og derfor bedst til kitesurfing. Udover det inderste sted i bugten, breder området sig ud over en større strækning, hvor der er gode muligheder for at lege i vandet og windsurfe.

Westwind Bork ligger på Bork Havn og her kan du leje eller købe alt dit surf udstyr til en dejlig dag på vandet. Udover tilbyder Westwind også windsurfskole og SUP-ture. Når du er færdig med at lege i og på vandet, kan du vende tilbage til dit feriehus i Bork Havn og varme dig ved brændeovnen og efterfølgende tage et ophold i en dejlig varm sauna.

Bork Havn og live musik

Når du nu er i et feriehus ved Bork Havn, skal du næsten planlægge det således, så du også kommer til at opleve den dejlige stemning, der kommer til byen, når Bork Havn Musikfestival starter op. Her oplever du en masse musikere, der vil gøre sit for at underholde de mange gæster med deres gode musik og humør. Læs mere om Bork Havn Musikfestival.

Bork Vikingehavn

Bork Vikingehavn ligger lige i nærheden af Bork Havn og derved også tæt på dit feriehus i Bork. Oplev den ægte vikingekultur og se og prøv en masse viking aktiviteter for både voksne og børn. Bork Vikingehavn fungerer som et udendørs oplevelsescenter, hvor du kan se og opleve hverdagen i vikingetiden. En stor del af vikingernes dagligdag udspillede sig omkring de store robuste og smukke vikingeskibe. Og sådan et vikingeskib finder du naturligvis også i Bork Vikingehavn! Du har god mulighed for at studere vikingeskibet på nært hold, så du får et indblik og kendskab til, hvordan de flotte vikingeskibe blev bygget for mange år siden.

I Bork Vikingehavn har du derudover også god chancer for at udfolde dine kreative sider. Du kan fx støbe et tinsmykke, skyde med bue og pil eller bage et fladbrød over den åbne ild. Aktiviteterne spænder bredt og de ændrer sig i løbet af årstiden, men du kan holde dig opdateret ved at læse mere på hjemmesiden for Bork Vikingehavn.

Kom ud i naturen ved Bork Havn

Trænger du til at lufte dig på 2 hjul, når du er i feriehuset i Bork Havn, kan du tage en cykeltur på en cykelsti, der løber langs Ringkøbing Fjord fra Bork Havn til Skjern Å. På denne cykeltur oplever du en afvekslende og smuk natur og du vil næsten hele tiden se den rolige smukke Skjern Å på din ene side. Er du vild med at fiskeri, er Skjern Å et smukt og perfekt sted til at fange dagens aftensmad – læs mere om fiskeri i Skjern Å.

Bork Havn – naturreservatet

Går du rundt på Bork Havn vil du også kunne se over til Tipperne – dette er en af de vigtigste hvilepladser for trækfugle i Danmark og er et populært og smukt naturreservat. Hvert år kommer der 100vis af forskellige fuglearter til området og det er især svømme- og vadefugle fra Skandinavien og Sibirien. Spurve, snepper, hjejler og ryler er blandt de mange slags fugle og året rundt kan du nyde svanen, der er jo også er Danmarks nationalfugl.

Området, der hedder Tipperne, blev fredet for nogle år siden – netop for at tiltrække de mange slags fugle. Og det er i høj grad lykkes. Området bliver passet godt på og det betyder, at du ikke må bevæge dig rundt på gåben eller på cykel. Færdsel er kun tilladt i bil.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
[email protected]

Schultz på facebook
Persondata- og cookiepolitik
Søger...