Sommerhuse i Skodbjerge

Gæsterne siger
5.0 af 5
icon
icon
Et skønt område, super flot og med de bedste strande vi nogensinde har set, store hvide sandstrande. Og klitterne er bare så betagende. Der er gode indkøbsmuligheder og er man interesseret i fiskeri, er der masser af put and take søer. Alt i alt et super område.
Fie Barylak, Nakskov
Se flere vurderinger

Skodbjerge området ligger på den sydlige halvdel af Holmsland Klit mellem Bjerregård og Haurvig. I Skodbjerge er der ikke langt til det brusende Vesterhav eller det stille Ringkøbing Fjord.

Uspoleret, smuk natur

I Skodbjerge finder du de meget fredelige og enormt naturskønne områder. I Skodbjerge kan du gå gennem de kæmpestore og fredede naturarealer. Og her vil du opleve det vilde dyre- og fugleliv på helt tæt hold. Ved at besøge Skodbjerge får du får et godt indtryk af, hvordan Holmsland Klit så ud ‘i gamle dage’. Natur- og fuglereservatet Tipperne ligger også kun ca. 15 minutters kørsel fra Skodbjerge og på en klar dag, kan du se Tipperne i bunden af fjorden.

100 % afslapning

Skodbjerge er et perfekt ferieområde til dig, der gerne vil have afslapning, fred og ro. Og sætter pris på smuk, uspoleret natur, er det blot endnu et kæmpe plus for området. I Skodbjerge finder du et bredt udvalg af skønne feriehuse med flot udsigt over Ringkøbing Fjord – og mange dejlige feriehuse på store, kuperede naturgrunde, hvor du kan koble af og være helt dig selv. Den brede og smukke sandstrand ved Skodbjerge indbyder til alle former for strandaktiviteter; som f.eks. strandfiskeri, lange traveture, drageflyvning, søgning efter rav og naturligvis en afkølende dukkert på en dejlig varm sommerdag. På stranden ved Skodbjerge er masser af plads til alle. Læs mere om ferie tæt på stranden her.

Skodbjerge: Perfekt til cykel- og gåture

Skodbjerge – Perfekt til cykel- og vandreture

Skodbjerge området er perfekt, hvis du kan lide at cykle eller at du har hunden med på din ferie. Den lange og smukke natursti, der strækker sig helt fra Søndervig i nord til Bjerregård i syd, smyger sig smukt gennem landskabet i Skodbjerge og er helt oplagt til lange cykel-, trave- eller løbeture.

Hvis du ikke selv har en cyklen med, kan du leje en hos de mange cykeludlejere i Skodbjerge området.

Læs mere om cykling og mountain biking langs Vesterhavet her.

Gode udflugtsmuligheder nær Skodbjerge

At finde en feriehus er Skodbjerge også et rigtig godt udgangspunkt til at tage på udflugter i området. Både til nærområdet ved Skodbjerge, hvor fiskerbyen Hvide Sande og badebyen Søndervig helt klart er et besøg værd. Byerne der er lidt længere væk, som fx den gamle, smukke købstad Ringkøbing og Esbjerg, er også steder der er oplagte, hvis det er står shopping og kulturelle oplevelser der er med på programmet.

LEGOLAND® er selvfølgelig også et oplagt udflugtsmål, når du holder ferie i Skjodbjerge området. Den populære forlystelsespark ligger kun ca. 1 times kørsel væk fra Skodbjerge. Hos Esmark kan du med købe Lego entrébilletterne med rabat. Vi giver alle vores gæster 20 % rabat på billetterne – både børn og voksne – igennem hele sæsonen. Læs mere om LEGOLAND® med rabat her.

Find sommerhuse i Skodbjerge

Billeder fra Skodbjerge

Video

Skodbjerge Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Skodbjerge

Hvis du elsker at være ved havet, og har ‘gode ben’ til at vandre over hedelyng, klitter og ved havet, så fås ikke bedre sted. Vågner op til udsigt over lynghede og klitter, meget fredfyldt -og i huset og på terrasser plads til både at være sig selv og få besøg af dine kære. Mange muligheder for gå/cykel/bilture i omegnen, ved fjord og hav.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Vejrudsigt Skodbjerge
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
[email protected]

Schultz på facebook
Persondata- og cookiepolitik
Søger...