Sommerhuse i Skodbjerge

Gæsterne siger
4.5 af 5
icon
icon
Skønne omgivelser.
Erik Kristensen, Nakskov
Se flere vurderinger

Skodbjerge området ligger på den sydlige halvdel af Holmsland Klit mellem Bjerregård og Haurvig. I Skodbjerge er der ikke langt til det brusende Vesterhav eller det stille Ringkøbing Fjord.

Uspoleret, smuk natur

I Skodbjerge finder du de meget fredelige og enormt naturskønne områder. I Skodbjerge kan du gå gennem de kæmpestore og fredede naturarealer. Og her vil du opleve det vilde dyre- og fugleliv på helt tæt hold. Ved at besøge Skodbjerge får du får et godt indtryk af, hvordan Holmsland Klit så ud ‘i gamle dage’. Natur- og fuglereservatet Tipperne ligger også kun ca. 15 minutters kørsel fra Skodbjerge og på en klar dag, kan du se Tipperne i bunden af fjorden.

100 % afslapning

Skodbjerge er et perfekt ferieområde til dig, der gerne vil have afslapning, fred og ro. Og sætter pris på smuk, uspoleret natur, er det blot endnu et kæmpe plus for området. I Skodbjerge finder du et bredt udvalg af skønne feriehuse med flot udsigt over Ringkøbing Fjord – og mange dejlige feriehuse på store, kuperede naturgrunde, hvor du kan koble af og være helt dig selv. Den brede og smukke sandstrand ved Skodbjerge indbyder til alle former for strandaktiviteter; som f.eks. strandfiskeri, lange traveture, drageflyvning, søgning efter rav og naturligvis en afkølende dukkert på en dejlig varm sommerdag. På stranden ved Skodbjerge er masser af plads til alle. Læs mere om ferie tæt på stranden her.

Skodbjerge: Perfekt til cykel- og gåture

Skodbjerge – Perfekt til cykel- og vandreture

Skodbjerge området er perfekt, hvis du kan lide at cykle eller at du har hunden med på din ferie. Den lange og smukke natursti, der strækker sig helt fra Søndervig i nord til Bjerregård i syd, smyger sig smukt gennem landskabet i Skodbjerge og er helt oplagt til lange cykel-, trave- eller løbeture.

Hvis du ikke selv har en cyklen med, kan du leje en hos de mange cykeludlejere i Skodbjerge området.

Læs mere om cykling og mountain biking langs Vesterhavet her.

Gode udflugtsmuligheder nær Skodbjerge

At finde en feriehus er Skodbjerge også et rigtig godt udgangspunkt til at tage på udflugter i området. Både til nærområdet ved Skodbjerge, hvor fiskerbyen Hvide Sande og badebyen Søndervig helt klart er et besøg værd. Byerne der er lidt længere væk, som fx den gamle, smukke købstad Ringkøbing og Esbjerg, er også steder der er oplagte, hvis det er står shopping og kulturelle oplevelser der er med på programmet.

LEGOLAND® er selvfølgelig også et oplagt udflugtsmål, når du holder ferie i Skjodbjerge området. Den populære forlystelsespark ligger kun ca. 1 times kørsel væk fra Skodbjerge. Hos Esmark kan du med købe Lego entrébilletterne med rabat. Vi giver alle vores gæster 20 % rabat på billetterne – både børn og voksne – igennem hele sæsonen. Læs mere om LEGOLAND® med rabat her.

Find sommerhuse i Skodbjerge

Billeder fra Skodbjerge

Video

Skodbjerge Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Skodbjerge

Elsker området. Det er vildt, smukt og attraktivt til lange gåture med og uden hunden.

Tæt på Vesterhavet og med en bunker i gåafstand. Dejligt langt fra by, støj og turister. Rigtig god strand til både badning og ture. Flere spændende attraktioner indenfor køreafstand.

Skønt at opleve havets evige skiften i farve og kraft. De smukkeste solnedgange.

Lækkert område med kort vej til stranden og dejlig natur til gåture.

Dejlig område med klitter

Rolige omgivelser men alligevel kun 10 km til Hvide Sande hvis man vil have lidt byliv. Dejlig strand og nogle rigtig fine stier mellem klitterne som er perfekte til cykel eller gåture.

Skøn natur

SMUKT

Vidunderlig Strand og natur

Super hyggeligt område. Vi bliver ved med at vende tilbage til området.

Boede i hus nr.: C3546, C3546

Få renset sjælen og genopladet batterierne med en ferie i dette område..... Fred, ro og tid til afslapning kombineret med smuk og vild natur, Vesterhavet når det er bedst....

Vil du have ro, strand og natur, så er det stedet.

Naturen er meget betagende.

Rigtig dejlig vild natur

Simpelthen fantastisk natur, som gør godt for sjælen.

Skønne naturomgivelser nær strand og med gode muligeder for løb og cykelture

Skodbjerge er et mindre ferieområdet så der skal køres til oplevelser, indkøb og restauranter. Naturen er fantastisk og der er dejlig stille

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Vejrudsigt Skodbjerge
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
[email protected]

Schultz på facebook

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...