Sommerhuse i Lodbjerg Hede

Gæsterne siger
5.0 af 5
icon
icon
Husets beliggenhed byder på mange store ture såvel som små hyggelige aftenture til fods, på cykel eller i bil ved bl.a. Stadil fjord. Ligeledes er der mange små perler af havne på Ringkøbing Fjords østside. Ønskes natur i store mængder, kan Kronheden/Klosterheden anbefales. Kør turen ad de små veje, der er der mest at se undervejs, ellers bliver det let en køretur fra A til B. Området har utrolig...
Læs mere
Jens Frishøj, Horsens
Se flere vurderinger

Lodbjerg Hede ligger øst for Houvig og er et smukt plantageområde og hedeområde med store og hyggelige sommerhusgrunde, der er naturligt omkranset af fyrtræer og kuperede, lyngbeklædte arealer. Nyd en dejlig ferie i fred og ro – og finde læ for den til tider kraftige og blæsende vestenvind. Fra Lodbjerg Hede er der kun ca. 1 km til Houvig Strand – og ganske få kilometer til den livlige og hyggelige badeby Søndervig.

Hold aktiv ferie på Lodbjerg Hede

Er du til golf, er et feriehus på Lodbjerg Hede det helt rigtige valg. Holmsland Klit Golf store 27 hullers bane ligger næsten lige uden for døren. Golfbanen egner sig til både øvede og nybegyndere og råder desuden over en Par 3-bane. Læs mere om golfferie i sommerhus her.

På Lodbjerg Hede finder du også en 15.000 m² stor Put & Take-sø. Så er du den fødte lystfisker, er dette stedet, hvor du skal holde din ferie. Flere af vores sommerhuse har store fryserkapaciteter – og dermed er der rigelig plads til den store fangst.

Meget inden for rækkevidde

Lodbjerg Hede ligger kun få kilomenter fra badebyen, Søndervig. I Søndervig er der masser af gode muligheder for at shoppe, hyggelige restauranter og skønne iscaféer. Her finder du også en række spændende aktivitetsmuligheder. I kan fx bowle, dyrke fitness og yoga, køre på segways, spille mini- og adventuregolf og meget mere. Den lange hvide sandstrand i Søndervig er bestemt også et besøg værd. På stranden er der i sommersæsonen, bemandede livreddertårne og masser af liv. Læs mere om Søndervig her.

Golfferie i sommerhus

I Søndervig finder I desuden et Esmark kontor, hvor I altid kan komme forbi og få gode ferietips, låne en grill eller andet udstyr, hvis det skulle mangle i sommerhuset. Se vores åbningstider her.

Den gamle og smukke købstad Ringkøbing, er også inden for rækkevidde, når du holder ferie i feriehuset på Lodbjerg Hede. I Ringkøbing finder du en lang række skønne butikker, gallerier og gode indkøbsmuligheder. I Ringkøbing er desuden et stort udvalg af restauranter i de hyggelige brostensbelagte gader. Ringkøbing er absolut et besøg værd, når du holder ferie på Lodbjerg Hede.

Fiskeri

Fuld valuta for pengene på Lodbjerg Hede

På Lodbjerg Hede er sommerhusene som regel lidt billigere end i fx Søndervig. Feriehusene på Lodbjerg Hede er af samme gode kvalitet og høje standard som i de øvrige områder, men pga. afstanden til Vesterhavet (maks. 1,7 km) er feriehusene en anelse billigere.

Altså på Lodbjerg Hede får du mere for pengene, hvis du er frisk på en lidt længere gåtur for at komme til den smukke strand.

Billeder fra Lodbjerg Hede

Video

Lodbjerg Hede Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Lodbjerg Hede

Dejlige omgivelser, dejlig natur

Centralt beliggende i byen - tæt på forretninger og restauranter.

Hurtig adgang til såvel skov og strand.

Ligger så man kan se mange seværdigheder i nærheden. Ro og fred. God parkering og dejlige have med terrasse. Dejligt i Søndervig at man kan køre med kørestol ned til strandene

Vi har været her i november, men på trods af efterårsvejret kunne vi sagtens bruge den fantastiske Adventure golf bane…. Stor succes

Dejlig natur Gode fiskemuligheder Ikke længere end en frisk gåtur fra Søndervig hvor der er gode shopping muligheder og gode spisesteder m.m.

Byen og havnen - virkelig hyggelig

Rå men dejlig beskyttende

Dejlige omgivelser.

Et meget stille og roligt område med masser af muligheder for både gå og cykelture.

Et dejligt, hyggeligt område.

Super dejligt at det ligger så centralt i Adventure Park, hvor der er masser af underholdning for alle aldre også de helt små.

Området er rigtig fint med naturstier der følger det meste af lodbjerghede feriehuseområdet. Der er også en lille sø hvor der kan fiskes. Vesterhavet ligger kun Ca. 1 km. Fra klevevej. Der er 3 km. Ind til et hav af butikker og cafeer/restauranter. Det er et fantastisk område at holde ferie både med og uden børn.

Roligt og naturskønt område.

Meget dejligt ,skønt område og stille .Og tæt på Søndervig og Hvide Sande .To skønne byer at gå rundt i men også at kunne købe Fiske med hjem

Smuk natur område.

Der er roligt, meget grønt og med gode muligheder for gåture.

Dejlige rolige omgivelser

Søndervig by emmer af venlighed og hygge. Der var alt hvad vi havde brug for lige i nærheden. Men vi vil klart anbefale man har egen bil til at komme rundt i landet.

Flotte strande og flot natur.

Dejlige og rolige omgivelser

Meget dejlig grund fredelige omgivelser ikke Meget trafik.

Stille og rolige naturlige omgivelser.

Dejlig strande og hyggelig ferieby

Dejlige omgivelser .Måske bedre steder til gå ture .Mange af vejene til sommerhusene gør at man ikke som gående ikke kan komme rundt.Dejlige strande

Hyggeligt område med et godt stisystem

Dejlige omgivelser , lige det vi søger da vi er kommet i området i 20 år

Skøn natur

Dejligt med mulighed for aktiviteter i Søndervig Kunne være hyggeligt med en gå eller cykelsti derind

Dejlig område, hvor feriehusene ikke ligger lige op af hinanden men i rolig og ugeneret plantagen/skoven alligevel i rimelig gåafstand (km 3) til by og strand.

Hvis man kan lide den frie natur har huset en fantastisk beliggenhed.

Dejligt naturområde. Gode spisesteder og mangfoldig seværdigheder i området

Huset ligger meget ugenert fra støj fra trafikken, der er en smuk udsigt til Rinkøbing Fjord fra, gode vandrestier langs fjorden ud til dæmningen

Dejlige og rolige omgivelser. Tæt på byen og stranden

Dejlig stor grund, hvor man føler sig ‘alene’ og ikke tæt på naboerne. Dejligt roligt område.

Dejlige områder , især vores Vesterhav

Udeområdet dejligt. Især da vi har haft små børn med.0

Sommerhusets beliggenhed er ideel. Trods der kun er 5 min. kørsel til Søndervig, ligger den i et stille og roligt område. Stor have. Lidt dyrliv opleves også, især fugle, men der var også besøg af et rådyr og hare. Søndervig er en hyggelig by med strand, restauranter, isboder og en del aktiviter for både børn og voksne (minigolf, bowling, segway, bare for at nævne nogle) Ringkøbing og Hvide Sande er tæt på og helt sikkert et besøg værd.

Dejlig beliggenhed. Nemt både på cykel og i bil.

Stor plæne ved huset, så der er plads til boldspil ovs. Dejlig natur Et stille og roligt område

Super omgivelser. Fred og ro.

Dejligt naturområde.

Rigtig mange godt markerede gå stier i området. Dejlig sandstrand

Smukke omgivelser, dejlig natur og meget let afgang til Søndervig og stranden. Vi havde også glæde af afgangen til fitness, padel tennis, tennis og bowling. God mulighed for en aktiv ferie :-)

Hyggeligt område med skøn natur

Huset ligger super lækkert og ugenert i lukket have

Dejlig fredeligt område med nogle gode stier til mindre Vandreture.

Dejlig natur lige uden for døren, super godt stisystem rundt i kvarteret, som var perfekt til gåture med hundene.

Dejlige omgivelser, som har det hele: vand, klitter og skov.

Skøn indhegnet og ugeneret have. Perfekt til hundeejere.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Vester Husby
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
icon
Vejrudsigt Lodbjerg Hede
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
post@schultz-feriehuse.dk

Schultz på facebook

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...