Sommerhuse i Lodbjerg Hede

Gæsterne siger
5.0 af 5
icon
icon
Husets beliggenhed byder på mange store ture såvel som små hyggelige aftenture til fods, på cykel eller i bil ved bl.a. Stadil fjord. Ligeledes er der mange små perler af havne på Ringkøbing Fjords østside. Ønskes natur i store mængder, kan Kronheden/Klosterheden anbefales. Kør turen ad de små veje, der er der mest at se undervejs, ellers bliver det let en køretur fra A til B. Området har utrolig...
Læs mere
Jens Frishøj, Horsens
Se flere vurderinger

Lodbjerg Hede ligger øst for Houvig og er et smukt plantageområde og hedeområde med store og hyggelige sommerhusgrunde, der er naturligt omkranset af fyrtræer og kuperede, lyngbeklædte arealer. Nyd en dejlig ferie i fred og ro – og finde læ for den til tider kraftige og blæsende vestenvind. Fra Lodbjerg Hede er der kun ca. 1 km til Houvig Strand – og ganske få kilometer til den livlige og hyggelige badeby Søndervig.

Hold aktiv ferie på Lodbjerg Hede

Er du til golf, er et feriehus på Lodbjerg Hede det helt rigtige valg. Holmsland Klit Golf store 27 hullers bane ligger næsten lige uden for døren. Golfbanen egner sig til både øvede og nybegyndere og råder desuden over en Par 3-bane. Læs mere om golfferie i sommerhus her.

På Lodbjerg Hede finder du også en 15.000 m² stor Put & Take-sø. Så er du den fødte lystfisker, er dette stedet, hvor du skal holde din ferie. Flere af vores sommerhuse har store fryserkapaciteter – og dermed er der rigelig plads til den store fangst.

Meget inden for rækkevidde

Lodbjerg Hede ligger kun få kilomenter fra badebyen, Søndervig. I Søndervig er der masser af gode muligheder for at shoppe, hyggelige restauranter og skønne iscaféer. Her finder du også en række spændende aktivitetsmuligheder. I kan fx bowle, dyrke fitness og yoga, køre på segways, spille mini- og adventuregolf og meget mere. Den lange hvide sandstrand i Søndervig er bestemt også et besøg værd. På stranden er der i sommersæsonen, bemandede livreddertårne og masser af liv. Læs mere om Søndervig her.

Golfferie i sommerhus

I Søndervig finder I desuden et Esmark kontor, hvor I altid kan komme forbi og få gode ferietips, låne en grill eller andet udstyr, hvis det skulle mangle i sommerhuset. Se vores åbningstider her.

Den gamle og smukke købstad Ringkøbing, er også inden for rækkevidde, når du holder ferie i feriehuset på Lodbjerg Hede. I Ringkøbing finder du en lang række skønne butikker, gallerier og gode indkøbsmuligheder. I Ringkøbing er desuden et stort udvalg af restauranter i de hyggelige brostensbelagte gader. Ringkøbing er absolut et besøg værd, når du holder ferie på Lodbjerg Hede.

Fiskeri

Fuld valuta for pengene på Lodbjerg Hede

På Lodbjerg Hede er sommerhusene som regel lidt billigere end i fx Søndervig. Feriehusene på Lodbjerg Hede er af samme gode kvalitet og høje standard som i de øvrige områder, men pga. afstanden til Vesterhavet (maks. 1,7 km) er feriehusene en anelse billigere.

Altså på Lodbjerg Hede får du mere for pengene, hvis du er frisk på en lidt længere gåtur for at komme til den smukke strand.

Billeder fra Lodbjerg Hede

Video

Lodbjerg Hede Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Lodbjerg Hede

Super omgivelserne

Dejligt område med masser af små stier at gå ture i samt en hyggelig sø lige udenfor.

Skønne omgivelser med masser af høje træer og dejlig natur.

Dejlige omgivelser, kommer absolut igen.

Dejlig ugenert grund

Dejlig natur med masser af fuglefløjt. Nemt at cykle til søndervig og tæt på fiskesø og golf

Hyggelig

Dejlig stille og rolige,

Fint omgivelse til gåture. Strudsefarmen og legepladsen i gåafstand, det blev især børnene meget glad for.

Dejligt område er ikke første og bestemt ikke sidste gang vi kommer til Søndervig. Gar allerede bestilt til påsken 2023

Dejlig natur med gode muligheder for gåture.

Gode cykelstier - adgang til Ringkøbing og Søndervig. Dejlig cykeltur over Bakkes dæmning.

Lille ferieby med mange feriehuse. Tydeligt sommerhusområde. Fantastisk smuk strand

Huset ligger dejligt i naturskønne omgivelser. Stor grund med mulighed for boldspil

Omgivelserne var super, gå afstand til strand og med mulighed for gode gå tur i en dejlig natur både ved stranden men bestemt også i området omkring sommerhuset.

Ønsker en ordentlig kuperet mountainbike-bane på 5-8 km til motionister. Ønsker flere skilte med km-afmærkninger til cykelister, der cykler rundt om fjorden. Ønsker flere afmærkede små cykelruter (25-50 km) Området kunne godt blive til et cykel-paradis med disse ovenstående tiltag. I forvejen er det ret godt, men ikke helt godt nok endnu til at få cykelparadis stemplet. Og så mangler der en ordentlig moutainbike-bane i eller nær Ringkøbing. Ho ved Blåvand har en rigtig god rute. Måske har området ikke de helt samme muligheder som i Ho?Området er skabt til udendørsaktiviter. Vi holder meget af at cykle i området, men vi savnede en ordentlig kuperet moutainbike-bane nær Ringkøbing eller Søndervig. Ringkøbing er en lille hyggelig by, hvor man også kan shoppe lidt.

God natur med fin afstand til Søndervig

Flot natur og tæt på stranden og Søndervig

Gode muligheder for gåture med hunden. Byerne ligger tæt og er hyggelige

Der er gode muligheder for lange gåture i området. Både i skovområder og åbne steder. Der er ikke længere end man også kan gå ned til stranden.

Dejlige omgivelser, dejlig natur

Centralt beliggende i byen - tæt på forretninger og restauranter.

Hurtig adgang til såvel skov og strand.

Ligger så man kan se mange seværdigheder i nærheden. Ro og fred. God parkering og dejlige have med terrasse. Dejligt i Søndervig at man kan køre med kørestol ned til strandene

Vi har været her i november, men på trods af efterårsvejret kunne vi sagtens bruge den fantastiske Adventure golf bane…. Stor succes

Dejlig natur Gode fiskemuligheder Ikke længere end en frisk gåtur fra Søndervig hvor der er gode shopping muligheder og gode spisesteder m.m.

Byen og havnen - virkelig hyggelig

Rå men dejlig beskyttende

Dejlige omgivelser.

Et meget stille og roligt område med masser af muligheder for både gå og cykelture.

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Vejrudsigt Lodbjerg Hede
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
[email protected]

Schultz på facebook
Persondata- og cookiepolitik
Søger...