Sommerhuse i Lodbjerg Hede

Gæsterne siger
4.0 af 5
icon
icon
Super skønt område, med skov og hav, i kort afstand.
Britta Nielsen, Nørre Nebel
Se flere vurderinger

Lodbjerg Hede ligger øst for Houvig og er et smukt plantageområde og hedeområde med store og hyggelige sommerhusgrunde, der er naturligt omkranset af fyrtræer og kuperede, lyngbeklædte arealer. Nyd en dejlig ferie i fred og ro – og finde læ for den til tider kraftige og blæsende vestenvind. Fra Lodbjerg Hede er der kun ca. 1 km til Houvig Strand – og ganske få kilometer til den livlige og hyggelige badeby Søndervig.

Hold aktiv ferie på Lodbjerg Hede

Er du til golf, er et feriehus på Lodbjerg Hede det helt rigtige valg. Holmsland Klit Golf store 27 hullers bane ligger næsten lige uden for døren. Golfbanen egner sig til både øvede og nybegyndere og råder desuden over en Par 3-bane. Læs mere om golfferie i sommerhus her.

På Lodbjerg Hede finder du også en 15.000 m² stor Put & Take-sø. Så er du den fødte lystfisker, er dette stedet, hvor du skal holde din ferie. Flere af vores sommerhuse har store fryserkapaciteter – og dermed er der rigelig plads til den store fangst.

Meget inden for rækkevidde

Lodbjerg Hede ligger kun få kilomenter fra badebyen, Søndervig. I Søndervig er der masser af gode muligheder for at shoppe, hyggelige restauranter og skønne iscaféer. Her finder du også en række spændende aktivitetsmuligheder. I kan fx bowle, dyrke fitness og yoga, køre på segways, spille mini- og adventuregolf og meget mere. Den lange hvide sandstrand i Søndervig er bestemt også et besøg værd. På stranden er der i sommersæsonen, bemandede livreddertårne og masser af liv. Læs mere om Søndervig her.

Golfferie i sommerhus

I Søndervig finder I desuden et Esmark kontor, hvor I altid kan komme forbi og få gode ferietips, låne en grill eller andet udstyr, hvis det skulle mangle i sommerhuset. Se vores åbningstider her.

Den gamle og smukke købstad Ringkøbing, er også inden for rækkevidde, når du holder ferie i feriehuset på Lodbjerg Hede. I Ringkøbing finder du en lang række skønne butikker, gallerier og gode indkøbsmuligheder. I Ringkøbing er desuden et stort udvalg af restauranter i de hyggelige brostensbelagte gader. Ringkøbing er absolut et besøg værd, når du holder ferie på Lodbjerg Hede.

Fiskeri

Fuld valuta for pengene på Lodbjerg Hede

På Lodbjerg Hede er sommerhusene som regel lidt billigere end i fx Søndervig. Feriehusene på Lodbjerg Hede er af samme gode kvalitet og høje standard som i de øvrige områder, men pga. afstanden til Vesterhavet (maks. 1,7 km) er feriehusene en anelse billigere.

Altså på Lodbjerg Hede får du mere for pengene, hvis du er frisk på en lidt længere gåtur for at komme til den smukke strand.

Billeder fra Lodbjerg Hede

Video

Lodbjerg Hede Kort

Henter data...

Du kan zoome ind og ud ved at bruge +/- funktionen til venstre på kortet eller ved at dobbeltklikke på selve kortet. Ønsker du at se satellitfoto, klik på ’satellit’ i øverste højre hjørne af kortet.

Klik på husikonerne for at se fotos og få mere information om de enkelte feriehuse. Huse markeret med gult ikon, kan bookes med Last Minute-rabat inden for en eller flere af de kommende 4 uger.

Vores gæsters anmeldelser af Lodbjerg Hede

Super omgivelserne

Dejligt område med masser af små stier at gå ture i samt en hyggelig sø lige udenfor.

Skønne omgivelser med masser af høje træer og dejlig natur.

Dejlige omgivelser, kommer absolut igen.

Dejlig ugenert grund

Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon
Vejrudsigt Lodbjerg Hede
Spørgsmål til din sommerhusferie?

75 28 84 55
70 21 40 21
[email protected]

Schultz på facebook
Persondata- og cookiepolitik
Søger...