Hyggeligt sommerhus i Nr. Lyngvig med spa og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 283, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5091
7 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis du og din familie drømmer om at holde ferie på den jyske vestkyst, bør I tage et kig på dette klassiske sommerhus. Tæt på Nr. Lyngvig Fyr finder I dette hyggelige sommerhus, hvor du og din familie kan opleve en skøn ferie ved det brusende Vesterhav. Sommerhuset på Fyrmarken 283 rummer plads til 7 personer og 1 hund og ligger i gåafstand til havet. Sommerhuset indeholder både spa og sauna, som giver en følelse af wellness på ferien.

Hyggelig indretning med trælofter og brændeovn

Sommerhuset på Fyrmarken 283 er blevet renoveret i 2021 og har en hyggelig indretning med trælofter og vægge, der sammen med brændeovnen er med til at skabe den helt rigtige sommerhusstemning. De store vinduespartier i hele feriehuset slipper en masse lys og sol ind, samtidig med at man har udsigt udover det skønne klitlandskab. Her kan man sidde og nyde udsigten, mens maden tilberedes. Der er gratis fibernet, som sikrer en hurtig internetforbindelse på ferien. Sommerhuset er udstyret med alle de praktiske moderne nødvendigheder, så som opvaskemaskine og vaskemaskine, som er med til at lette gøremålene på ferien, så I rigtig kan få slappet af.

Beliggende på naturgrund med gode terrasser

Sommerhuset på Fyrmarken 283 ligger på en naturgrund, godt 900 m fra Vesterhavet og har nogle skønne, delvist afskærmede terrasser, hvor I kan sætte jer med en god bog og lidt koldt at drikke og suge solens stråler til jer. Om aftenen kan I tænde op i grillen og tilberede en lækker middag i aftensolen, mens de yngste i familien leger i sandkassen eller på gyngestativet i haven.  

Tæt på Nr. Lyngvig Fyr – Vestkystens Vartegn

Sommerhuset Fyrmarken 283 ligger midt mellem Hvide Sande og Klegod, og Nr. Lyngvig udgør de smukke lyngbevoksede områder mellem landevejen og de imponerende klitter mod havet. Her kan I bl.a. opleve Lyngvig Fyr som er det højest beliggende fyrtårn i Danmark, og stadig bruges som navigationspunkt. Lyngvig Havn er bestemt også et besøg værd. I kan også tage cykelstien til Fiskerbyen Hvide Sande og opleve fiskeauktioner eller videre nordpå til Badebyen Søndervig, der byder på restauranter og shopping muligheder. Fra maj til november kan I betragte de imponerende sandskulpturer, når den årlige Sandskulpturfestival afholdes.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset G5091

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus ist echt der Hammer für Familien . Es ist mit dem Kamin Mega schön

DE
D.
sagde , Deutschland

Nett und geschmackvoll eingerichtetes Ferienhaus. Bad etwas klein, ebenso das Waschbecken.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus entsprach genau der Beschreibung.
Alles prima. Würden wir wieder buchen .

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:93 / 1.210
Renoveret / Byggeår:2021 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...