Velindrettet feriehus med spa og sauna i fredfyldte omgivelser

3.5
icon
icon
icon
icon

Juulsvej 8E, Ho

- Sommerhusnr.: 61977
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I det naturskønne Ho, på en smuk og fredfyldt naturgrund, står dette skønne feriehus og venter på jer. Her kan I holde ferie med op til 6 personer i et lyst og indbydende hus, der både er udstyret med Smart TV, Chromecast, brændeovn, spabad og sauna!

Rummeligt og moderne fra top til tå

Hvidmalede trævægge og høje trælofter, lyse gulve og masser af store vinduespartier. På Juulsvej 8 E er der lagt stor vægt på rummeligheden, og de 95 velindrettede kvadratmeter kommer til at virke endnu større med de mange lyse elementer.

Den moderne indretning gør sig gældende i hele huset, og selv på badeværelset er der sørget for det nyeste nye – her står en lækker sauna og et dejligt spabad klar til at gøre ferien endnu mere afslappende og forfriskende.

Huset til 6 personer rummer tre fine soveværelser, det ene sågar med eget fjernsyn. Rent praktisk er huset også godt udstyret til familieferien, og opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren sørger for at aflaste jer fra de huslige pligter.

Uforstyrret beliggenhed omgivet af smuk natur

Ferieområdet i Ho er fyldt med smuk natur, og grunden på Juulsvej er ingen undtagelse. Her bor I helt uforstyrret for enden af en blind grusvej, på en stor og velholdt grund, der er godt afskærmet af skovens høje træer.

På den åbne terrasse står havemøbler og liggestole klar fra start til at give jer nogle afslappende dage udenfor i de flotte omgivelser, og på de lune sommeraftener kan I runde af med at tænde op i grillen og nyde et godt glas rødvin, mens aftensolen går ned bag træerne.

Selv om I bor roligt og fredeligt, har I også et godt udgangspunkt for udflugter og oplevelser. Både Blåvand by og den rene badestrand ligger kun en køretur væk, og der ligger også en fiskesø og en golfbane tæt på feriehjemmet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61977

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön.Es ist sehr hell und wohnlich. Man fühlt sich sehr wohl.Die Einrichtung ist gemütlich.Die innere Dachkonstruktion ist schon sehenswert.Die Schlafräume sind ausreichend groß und die Betten bequem. Die Größe des Badezimmers ist komfortabel.

DE
D.
sagde , Deutschland

Toll geschnittenes Haus mit großen Fensterflächen, in ruhiger Lage. Der Zustand ist dem Alter angemessen und gepflegt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Helles, gepflegtes und sehr gut gelegenes Ferienhaus.
Die Einrichtung ist gemütlich und es ist alles ausreichender Menge vorhanden.
Hier fängt der Urlaub

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 2.031
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum, carport, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...