Feriehus med spabad og udestue i smukke, ugenerede omgivelser

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Vestervænget 16, Ho - Søg på husnr. 61133

Er I på udkig efter et sommerhus til den næste familieferie? Så er dette hyggelige feriehus til 8 personer et oplagt valg. Huset ligger på en smuk og helt ugeneret naturgrund for enden af en blind stikvej, og den flotte indretning omfatter blandt andet et spabad og en skøn udestue. Hunden er også hjerteligt velkommen.

Unikt feriehus med spa, udestue og masser af plads

Det rummelige feriehus på Vestervænget 16 råder over i alt 134 kvadratmeter – god plads til 8 personer (og den firbenede feriegæst). Indretningen er præget af lyse farver og kvalitetsbevidste valg, og I vil hurtigt falde til i den hyggelige ferieatmosfære.

Det flotte indre byder på masser af highlights. Huset er udstyret med 2 badeværelser og 1 gæstetoilet, og på det største badeværelse står også det lækre spabad, som sørger for ekstra wellness og afslapning på ferien.

Helt unikt ved huset er den skønne opvarmede/åbne udestue, hvor I kan nyde den smukke udsigt og den friske luft i alt slags vejr. Både på en herlig solskinsdag med et koldt glas rosé og på en grå efterårsdag med en friskbrygget kop kaffe og regnen, der trommer på ruden.

Fantastisk, ugeneret beliggenhed i den flotte natur

I får en helt fantastisk, ugeneret beliggenhed på en stor grund med udsigt til uspoleret natur. Ferieidyllen er helt i top, og I kan uden forstyrrelser slænge jer i liggestolene de dejlige sommerdage eller holde en hyggelig grillaften med familien på den gode terrasse.

På den store græsplæne kan børnene og hunden lege løs, og mor og far kan blive udfordret til en fodboldturnering.

Ho er et smukt og roligt ferieområde, og med feriebyen Blåvand som nabo er der kun en lille køretur til både strand, shopping, lækre restauranter og et hav af forskellige aktivitetsmuligheder for både store og små.

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:134 / 2.597
Renoveret / Byggeår:2015 / 1996

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, trægulv og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...