Hyggeligt feriehus med ugeneret beliggenhed og vildmarksbad

3
icon
icon
icon

Hedevej 35, Ho

- Sommerhusnr.: 61027
4 pers.
Antal personer
2900 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I det idylliske ferieområde Ho ligger dette hyggelige feriehus på Hedevej 35. Her er plads til 2 voksne eller 2 voksne og 2 børn (og 1 hund), og der er lagt op til en enkel og afslappende ferie i helt ugenerede omgivelser. Her kan I tanke ny energi langt væk fra den travle hverdag.

Charmerende og enkel sommerhusferie i hyggelige omgivelser

Det nyligt renoverede (2016) feriehus på Hedevej er en charmerende lille sag, og rammerne er sat for en idyllisk og enkel sommerhusferie med masser af tid til at slappe af og nyde hinandens selskab.

Afdæmpede træfarver og fine små detaljer præger indretningen, og der er skabt en hyggelig atmosfære i hele huset. Det åbne opholdsrum med stue og køkken er husets hjerte, og her er der lagt op til mange timers hyggeligt samvær.

Den klassiske sommerhuscharme med mange skråvægge bliver fuldendt af brændeovnen, som med sine knitrende flammer vil sprede varme og god feriestemning hele året rundt – på regnfulde dage med varm kakao, og på sene forårsaftener, mens mørket falder på, og I nyder et sidste glas rødvin inden sengetid.

Ugeneret beliggenhed – træterrasse og vildmarksbad

Fra opholdsrummet kommer I ud på den delvist overdækkede terrasse, hvor I året rundt kan nyde den friske luft og skovduft i ly og læ. Høje grantræer indrammer den store grund og giver en helt ugeneret beliggenhed blandt hede og lyng.

Find liggestolene frem på de varme dage, og nyd solen i ro og fred, mens fuglene synger i trætoppene, og børn og hund leger på den vilde naturgrund. Og slut en lun sommerdag af med en grillaften under åben himmel, mens solen går ned bag træerne.

Tag en tur i vildmarksbadet og slap af i det varme vand mens i kigger op mod stjernehimlen.

På grunden er der etableret et lille cykelskur til jeres afbenyttelse.

Ho er et virkelig idyllisk og fredeligt ferieområde, der i den grad sætter afslapningen i fokus. Vesterhavet ligger dog kun en lille køretur væk – og det samme gør den nærmeste indkøbsmulighed.  

Det siger vores gæster om sommerhuset 61027

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus eignet sich hervorragend für 2 Personen. Das Grundstück ist bis auf die direkten Nachbarn nicht einsehbar und man hat Ruhe. Die Badetonne auf der Terrasse ist sehr zu empfehlen. Hier hätten wir uns allerdings vorrätiges Holz gewünscht, welches wir natürlich auch bezahlt hätten.

DK
D.
sagde , Danmark

Gode omgivelser med skøn natur.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:68 / 3.400
Renoveret / Byggeår:2016 / 1969

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...