Lækkert wellnesshus med udendørs spabad og aktivitetsrum

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Toldervej 17, Ho

- Sommerhusnr.: 61005
8 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
4 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Toldervej 17 i det naturskønne Ho, ligger dette femstjernede feriehus – klar til at give jer en skøn ferie med masser af afslapning og wellness! Den stilfulde indretning bliver fuldtendt af sauna og aktivitetsrum, og udenfor finder I endda jeres helt eget udendørs spabad. Der er selvfølgelig også plads til hunden i feriehuset.

Smagfuldt og kvalitetsbevidst med sauna og aktivitetsrum

Moderne, kvalitetsbevidst og smagfuldt – de 179 m² på Toldervej er mere end tiltalende og lægger op til en ferie med ekstra tid til selvforkælelse. De femstjernede omgivelser gemmer på masser af fede feriehighlights, der gør den dejlige pause fra hverdagen endnu bedre!

Ved spisebordet står den klassiske brændeovn, som helt sikkert vil sprede god varme på de kølige dage, og har I brug for at blive varmet ekstra igennem, kan I tænde op i saunaen og tanke ny energi til de næste oplevelsesrige feriedage.

Aktivitetsrummet med billardbord bliver et sikkert hit blandt de konkurrencemindede gæster, og der kan afholdes en spændende billardturnering, mens I venter på, grillen bliver varm ude på terrassen.

Afskærmet terrasse, udendørs spabad og skøn beliggenhed

Den afskærmede terrasse lægger op til masser af dejlig afslapning, specielt på de solrige dage. Find liggestolene frem og læn jer tilbage i varmen, mens fuglene synger i trækronerne, og børnene leger på den store græsplæne med sandkasse og gyngestativ.

På terrassen finder I også et af de fedeste highlights ved huset; Her står det store udendørs spabad nemlig. Efter grillmiddagen når mørket er faldet på, og stjernerne blinker på himlen, kan I runde dagen godt af i det boblende spabad, inden det er tid til at gå i seng.

Kun en lille køretur skiller jer fra Blåvands livlige bymidte og den skønne badestrand – så der er både mulighed for en aktiv og en afslappende ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61005

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes großzügig geschnittenes Ferienhaus mit guter Ausstattung. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Entspannung pur! Dafür ist dieses Ferienhaus, mit seiner Ausstattung und in der geschützten grünen Lage ein Garant! Selbst bei dem an der Nordsee häufigen kühlen Wind, findet sich immer eine windgeschützte Ecke um die Sonne und die saubere Luft draußen genießen zu können. Bei schlechtem Wetter bietet der Billardtisch eine tolle Möglichkeit sich mit viel Spaß die Zeit zu vertreiben oder man lässt sich in dem einladenden Jacuzzi, auf der Terrasse die Muskulatur entspannen. Das lässt sich nämlich auch schlechtem Wetter gut aushalten, weil der Jacuzzi stets mit angenehmer Wärme auf einen wartet! Wir haben uns in dem Haus super erholt und kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Alles war super

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:179 / 1.900
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, Billard, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...