Skjul filtre

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier »
Søg
esmark-dk-map-visuel
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
  • - Thorsminde
  • - Søndervig
  • - Hvide Sande
  • - Henne Strand
  • - Vejers Strand
  • - Blåvand
  • - Fanø
  • - Rømø
icon

Sommerhuse ved Vesterhavet

Group

Elsker du din hund? Det gør vi også!

I team Esmark er der mange hundeejere – og derfor er dine firbenede venner naturligvis også velkomne gæster hos os. Og for at I rigtig kan nyde ferien, har vi samlet lidt informationer omkring ferie med hund i sommerhus ved Vesterhavet.
» Mere om ferie med hund i sommerhus ved Vesterhavet.

Surfing ved Vesterhavet?

Er du surfer? Lige meget om du wind- eller kitesurfer; Her i regionen har du mulighed for begge dele. Som vandhund og sportsnørd har du ideelle muligheder for at surfe både på havet og på fjorden. For børn og nybegyndere er der mulighed for at tage kurser – eller at fornøje sig med en tur på vandski eller wakeboard hos Kabelpark i Hvide Sande. Hvis du vil vide mere om mulighederne for vandsport, har vi samlet lidt information til dig her:
» Surferens eldorado i Hvide Sande.
» Vandski for hele familien.

Om vores område

Holmsland Klit ligger ved Ringkøbing Fjord ved den danske vestkyst. Området byder på et væld af fritidsaktiviteter, lige meget om du er til sport, kultur eller naturoplevelser – på Holmsland Klit er der noget for enhver smag og interesse. Alle vores sommerhuse ligger i umiddelbar nærhed til stranden og er moderne indrettet.

Sommerhuse ved Vesterhavet til grupper eller familier med 8 eller flere personer

Til grupper eller større selskaber har vi nogle sommerhuse, som har plads til 8 eller flere personer. Mange af disse huse er desuden klassiske stråtækte huse, som mange af vores gæster kender og elsker. Så hvis I er et større selskab eller en gruppe, som vil holde ferie sammen ved Vesterhavet, så angiv blot personantallet i søgefunktion øverst til venstre og find det perfekte hus til jeres ophold!

Vores Last Minute-tilbud

Søger du et sommerhus ved Vesterhavet i sidste øjeblik, så har vi altid et par huse klar til dig. Find dit Last Minute-hus med det samme under:
» Last Minute-sommerhuse ved Vesterhavet.

Vores serviceløfte

Vi har mere end 50 års erfaring med feriehusudlejning. Derfor ved vi, at vores gæster lægger stor vægt på høj kvalitet til fornuftige priser. Derfor glæder vi os til at gøre din ferie ved Vesterhavet til en ferie i verdensklasse. Vores passionerede og erfarne Team glæder sig allerede til dit besøg! Book dit sommerhus ved Vesterhavet nu!

Persondata- og cookiepolitik
Søger...