Luksusferiehus i fredelige omgivelser med sauna, udespa og mere

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Søndertoften 10, Ho

- Sommerhusnr.: 61949
8 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
4 pers.
Udendørs spa
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I udkanten af det smukke og fredfyldte Ho ligger denne femstjernede feriedrøm. Omgivet af idyllisk natur og med en indretning, der afkrydser alle bokse; her får I ikke kun underholdning i form af et aktivitetsrum med bordfodbold, airhockey og bordtennis, men også masser af dejlig wellness med indendørs og udendørs spa og en skøn sauna!

Topdesign og lækre faciliteter med spa, sauna og aktivitetsrum

På Søndertoften 10 er der ikke overladt meget til fantasien, og det femstjernede feriehus udstråler design og stil fra ende til anden. Indretningen er både moderne og kvalitetsbevidst, og her kommer I bestemt ikke til at mangle noget. Her er god plads til 8 personer (og hunden).

De lyse og flotte omgivelser vil hurtigt få jer til at føle jer godt tilpas, og indretningen rummer flere lækre highlights. I det ene af to badeværelser finder I jeres egen private wellnessafdeling med både sauna og spabad, hvor I kan forkæle jer selv og hinanden lidt ekstra på de sene aftener.

Mens nogle nyder varmen i sauna og spa, kan de konkurrenceglade gæster samles i aktivitetsrummet, hvor den står på bordtennis, airhockey og bordfodbold i massevis. Her står også et ekstra TV!

Nyd den idylliske natur og tank ny energi i udespaen

Med en beliggenhed i udkanten af Hos idylliske landskab er der lagt op til en ferie med god fred og ro og flot natur så langt, øjet rækker. På den åbne terrasse kan I dagen lang nyde udsigten fra liggestolene, mens solen varmer godt, og fuglene synger i træer og buskadser.

En ekstra fed facilitet er udespaen, hvor I året rundt kan nyde kombinationen af frisk luft og det varme boblebad – tank ny energi og kobl af i den smukke natur, langt væk fra hverdagens stress og jag.

Huset ligger tæt på golfklubben i Ho med fine golffaciliteter og en god restaurant. Og på de lune sommeraftener kan I lave middagen hjemme på grillen på ægte feriemanér.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61949

DE
D.
sagde , Deutschland

Geräumiges Ferienhaus mit allem, was man zum Erholen braucht. Bei gutem Wetter läd der große Außenbereich zum Verweilen ein, bei schlechtem Wetter geht es vor den Kamin oder man wärmt sich in der Sauna auf. Die Kids können sich derweil beim Tischtennis, Airhockey oder Tischfußball austoben.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gut ausgestattet, bietet alles was man braucht, lässt keine Wünsche offen. Die Lage ist fantastisch. Sehr ruhig und das Damwild schaut regelmäßig vorbei. Abends noch unterm Sternenhimmel im Whirlpool sitzen, ein Traum!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Haus ist groß und geräumig. Gute Raumaufteilung. Großer Außenbereich mit tollen Outdoorwhirpool.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 3.300
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...