Lyst og indbydende feriehus med sauna og ugeneret beliggenhed

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Hedevej 27, Ho - Søg på husnr. 61915

Helt uforstyrret, for enden af en blind vej, ligger dette skønne feriehus i Hos naturskønne ferieomgivelser. I det lyse og indbydende hus er der lagt op til en ferie med fokus på afslapning og velvære, og i saunaen kan I koble helt af og få en pause fra hverdagen.

Rummeligt og indbydende indretning med ekstra wellness-highlight

Det lyse og indbydende hus på Hedevej 27 rummer med sine 96 m² god plads til 6 personer – og hunden er desuden også velkommen. Det rummelige hus kommer med sine lyse trævægge og troltekte lofter til at virke endnu større, og indretningen bliver endnu mere imødekommende.

Husets hjerte er det store opholdsrum med det veludstyrede køkken og spisebordet i den ene ende, og det hyggelige sofahjørne sammen med brændeovnen i den anden. Her er der lagt op til bunkevis af nye ferieminder, og når vejret er trist og gråt, findes der intet bedre end at slå sig ned på sofaen med en varm kop kakao og med den knitrende brændeovn i baggrunden.

Badeværelset gemmer på sin egen lille wellness-hemmelighed: Her har I nemlig adgang til jeres helt egen sauna. Her bliver ferien bare ekstra skøn – og I er sikre på at vende hjem helt friske og veludhvilede, klar til at påbegynde den travle hverdag igen.

Bo helt alene og uforstyrret med naturen som nærmeste nabo

Fra stuen kommer I ud på den åbne terrasse, hvor I alle finder en plads i solen. Indtag havestolene eller liggestolene og nyd de varme solskinsdage med en kold drink, mens fuglene synger og børnene leger på gyngestativet eller er kreative i sandkassen.

De mange træer, der omgiver grunden, giver følelsen af at bo helt alene og fuldstændig uforstyrret med naturen som nærmeste nabo. Tag kaffen og de nybagte rundstykker med ud på terrassen på en lun sommermorgen, eller tænd op i grillen som afslutning på en vellykket dovnedag i havemøblerne.

Har I lyst til en udflugt, ligger Blåvands hyggelige ferieby og den hvide sandstrand kun en lille køretur væk.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 2.500
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (85 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser
Søger...