Lækkert feriehus med sauna og spa midt i den idylliske natur

4
icon
icon
icon
icon

Juulsvej 8D, Ho

- Sommerhusnr.: 61948
8 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

De rødmalede brædder og den smukke baggrund med grøn natur og blå himmel leder straks tankerne hen på en helt klassisk og enkel sommerhusferie – men huset på Juulsvej 8 D byder på meget mere end det. Her får I nemlig en lækker wellnessafdeling, hvor I kan sætte lidt ekstra fokus på afslapning og velvære.

Indbydende og imødekommende – med egen wellnessafdeling

Træd indenfor og mærk straks den imødekommende og indbydende atmosfære, som er et resultat af de varme træelementer og de rødbrune loftsbjælker. Med sine i alt 118 m² er der god plads til 8 personer – og det er ikke kun hele familien, der kan være her. Familiens hund er selvfølgelig også velkommen.

Familiens mødested bliver det store opholdsrum med både køkken, spisebord og sofahjørne forbundet i ét, med den klassiske brændeovn som midtpunkt. Her kan alle følge med i madlavningen, mens nogle hjælpes ad i køkkenet, og andre sørger for, bordet bliver dækket. Og efter maden kan I sætte jer godt til rette foran tv’et til en god film og en gang popcorn.

Har I brug for at geare ekstra ned, og er brændeovnens flammer ikke nok til at varme jer, finder I jeres helt egen wellnessafdeling på det største badeværelse. Her står den varme sauna og det store standvandsspa for en afslappende wellness-session, og her kan I tanke kræfter og energi til endnu en dejlig feriedag.

Stor terrasse og smukke omgivelser med plads til leg

Det røde træhus ligger på en stor og velholdt græsgrund, og bare terrassen alene er 100 m² stor og omgiver stort set hele huset. Her er der ingen undskyldning for ikke at blive lidt solbrændt i den varme sommersol, og der er havemøbler og plads nok til alle.

Mens I soler jer og nyder den smukke udsigt, er der masser af underholdning til børnene og hunden. På den store græsplæne er der rig mulighed for leg og boldspil, og blandt de mindste feriegæster vil legehjørnet med gyngestativ, sandkasse og legehus blive et sikkert hit.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61948

DE
D.
sagde , Deutschland

Zum 3. Mal in diesem Haus gewesen. Wir kommen wieder … der Whirlpool und die ruhige Lage inklusive dem Rehbesuch sind traumhaft.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gemütlich und geräumig. Würden das Haus sofort wieder buchen. Auch das Grundstück ist sehr groß,es ist viel Platz für Aktivitäten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das gemütliche Ferienhaus hat uns von der ersten Minute an begeistert. Es ist sehr liebevoll ausgestattet, wir denken, dass die Eigentümer regelmäßig persönlich vor Ort sind. Die Aufteilung ist perfekt. Am besten gefallen hat uns aber das phantastische Grundstück. Wir haben bereits für die nächsten beiden Jahre gebucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:118 / 1.622
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...