Lækkert feriehus med sauna og spa midt i den idylliske natur

4
icon
icon
icon
icon

Juulsvej 8D, Ho

- Sommerhusnr.: 61948

De rødmalede brædder og den smukke baggrund med grøn natur og blå himmel leder straks tankerne hen på en helt klassisk og enkel sommerhusferie – men huset på Juulsvej 8 D byder på meget mere end det. Her får I nemlig en lækker wellnessafdeling, hvor I kan sætte lidt ekstra fokus på afslapning og velvære.

Indbydende og imødekommende – med egen wellnessafdeling

Træd indenfor og mærk straks den imødekommende og indbydende atmosfære, som er et resultat af de varme træelementer og de rødbrune loftsbjælker. Med sine i alt 118 m² er der god plads til 8 personer – og det er ikke kun hele familien, der kan være her. Familiens hund er selvfølgelig også velkommen.

Familiens mødested bliver det store opholdsrum med både køkken, spisebord og sofahjørne forbundet i ét, med den klassiske brændeovn som midtpunkt. Her kan alle følge med i madlavningen, mens nogle hjælpes ad i køkkenet, og andre sørger for, bordet bliver dækket. Og efter maden kan I sætte jer godt til rette foran tv’et til en god film og en gang popcorn.

Har I brug for at geare ekstra ned, og er brændeovnens flammer ikke nok til at varme jer, finder I jeres helt egen wellnessafdeling på det største badeværelse. Her står den varme sauna og det store standvandsspa for en afslappende wellness-session, og her kan I tanke kræfter og energi til endnu en dejlig feriedag.

Stor terrasse og smukke omgivelser med plads til leg

Det røde træhus ligger på en stor og velholdt græsgrund, og bare terrassen alene er 100 m² stor og omgiver stort set hele huset. Her er der ingen undskyldning for ikke at blive lidt solbrændt i den varme sommersol, og der er havemøbler og plads nok til alle.

Mens I soler jer og nyder den smukke udsigt, er der masser af underholdning til børnene og hunden. På den store græsplæne er der rig mulighed for leg og boldspil, og blandt de mindste feriegæster vil legehjørnet med gyngestativ, sandkasse og legehus blive et sikkert hit.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:118 / 1.622
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...