Dejligt sommerhus i naturskønne Ho

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nørballevej 1, Ho

- Sommerhusnr.: 61144
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette smukke i 2019 nybyggede feriehus ligger på Nørballevej 1 i det stille og naturskønne Ho ikke langt fra Blåvand. Det er det perfekte sted at holde ferie for jer som familie, måske med større børn, eller for ferie med venneparrene. Her kan I slappe af i naturskønne omgivelser eller hygge med spil og leg. Med både billard, bordfodbold og bordtennnis er mulighederne mange.

Med 3 soveværelser og 2 badeværelser er her rigtig god plads til at 6 personer bekvemt kan holde ferie – den fine sauna giver især om vinteren et ekstra element til afslapning.

Saunahygge og plads til aktiviteter

Køkkenet, som er forbundet med stue-alrummet, er husets kommandocentral – her kan I være fælles om madlavningen og snakke om dagens oplevelser. I stuen er der plads til at lægge fødderne op og nyde varmen og hyggen ved brændeovnen og se en film. Med en energibesparende varmepumpe er Nørballevej 1 også på den kolde årstid et rigtigt godt og fornuftigt valg.

Rummelige soverum, gode moderne badeværelser og et stort område, hvor der kan spilles billard, dart og bordfodbold er kendetegnene for dette nye smukke hus. En ekstra lækker detalje er den fine hems, hvor de store børn kan trække sig tilbage, surfe lidt på nettet, spille lidt kort eller måske få læst en bog.

Skønne omgivelser, natur pur

Ho er et fantastisk område beliggende direkte ved Vadehavet og stadig med kort afstand til de skønne hvide Vesterhavsstrande. Her kan I nyde naturen i fulde drag, tage på cykel- og vandreture i skov, hede og til havet. Nyd nærheden til et fantastisk dyreliv, – på grunden er det ikke usædvanligt, at hare, ræv og krondyr kigger forbi – på stranden kan I møde hvilende sæler og ved bugten kan I se de mange fuglearter, der besøger vadehavet. – Et “must” er en tur ud på Skallingen, et fantastisk naturreservat, hvor hunden ikke må medtages.

Når der så skal ske noget andet, så er Blåvand stedet. Her finder I mange spisesteder og indkøbsmuligheder, der er minigolf, zoo, fyrtårn og det fantastiske priskronede Tirpitz museum.

 

* Katte er ikke tilladt

 

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 61144

DE
D.
sagde , Deutschland

-gemütlich; – tolle Aufteilung; – gute Ausstattung; – sauber; – große Terrasse ( überdachte und offene Terrasse); -offen und hell gestaltet( große Fensterfronten —> top)

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, geräumiges, lichtdurchflutetes Haus, welches eigentlich keine Wünsche offen lässt. Mit Billard, Tischtennis und Tischfußball ist auch bei schlechtem Wetter für Abwechslung gesorgt.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt sommerhus.
Tror det er det første sommerhus vi har været i, hvor der er skabe og skuffer i køkkenet der er fri,så man har noget at stille sine ting i.
Og dejligt at der ens service.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:130 / 2.700
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (94 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, Bordtennis, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...