Lækkert sommerhus med udespa og udesauna til 8 personer i Ho

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Nørballevej 71, Ho

- Sommerhusnr.: 61124
8 pers.
Antal personer
3800 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Nørballevej 71 i Ho ligger dette lækre sommerhus, der rummer plads til op til 8 personer. Her er der virkelig lagt op til en lækker og afslappende ferie ved Vesterhavet i naturskønne omgivelser med en smuk udsigt ud over Ho Bugt. Sommerhuset, der er bygget i 2022, byder nemlig på både udespa og udesauna, hvor afslapning er i centrum. El-bilen kan I lade op ved sommerhusets el-stik, og har I en hund, er den hjertelig velkommen i sommerhuset.

Ferie fyldt med afslapning i udespa og udesauna

Ferietid er lig med afslapningstid. Og afslapning er der masser af i dette sommerhus på Nørballevej 71 i Ho. På sommerhusets udeområde finder I nemlig en lækker udespa, hvor I virkelig kan slappe af i det varme, boblende vand.

Er det ikke nok med en tur i udespaen, kan I efterfølgende hoppe en tur i udesaunaen, hvor I kan få slappet endnu mere af i den dejlige varme. Det er også helt fantastisk med en tur i udesaunaen efter en tur ved Vesterhavet.

På sommerhusets udeområde har I også sommerhusets terrasse, der er delvist overdækket. Her er der både havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan finde jer godt til rette i solen. Om aftenen kan I tænde op i gasgrillen og nyde en lækker middag med gode bøffer og vin.

Lys og moderne indretning med billard

Sommerhuset, der er bygget i 2022, har en moderne og lys indretning, der bliver komplimenteret af det skønne lysindfald fra sommerhusets store vinduer. På de 185 kvadratmeter er der 4 soveværelser, hvoraf 2 er indrettet med dobbeltseng, og 2 er indrettet med hver 2 enkeltsenge. Derudover er der 2 badeværelser med gulvvarme i sommerhuset.

I sommerhusets alrum vil I utvivlsomt komme til at tilbringe mange timer og hyggelige stunder sammen. Her kan I både lave mad, spille spil og se film sammen. Desuden kan I spille billard omkring billardbordet – måske I endda skal have gang i en turnering?

Fra sommerhusets terrasse, spaen og køkkenalrummet har I ligeledes en storslået udsigt ud over Ho Bugt. Her får I ro og kan nyde jeres feriedage i den smukke natur.

Fantastiske ferieoplevelser for familien i Blåvand

I har mange fantastiske ferieoplevelser i vente, når I holder ferie i sommerhuset på Nørballevej 71 i Ho. I Blåvand kan I blandt andet opleve Blåvandshuk Fyr og Blåvand Zoo, som helt sikkert vil være spændende for både store og små.

I skal naturligvis også en tur til Blåvand Strand og Vesterhavet. Om I vil gå en tur langs vandet, bygge sandslotte på stranden eller bade i havet, så er Vesterhavet virkelig et besøg værd på jeres ferie.

Blåvand byder desuden på flere supermarkeder, som I kan klare jeres indkøb hos på ferien, når der skal handles ind til morgenmaden eller aftenens grillmiddag. I kan også besøge byens hyggelige spisesteder de dage, hvor I ikke selv vil stå for madlavningen.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61124

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles großzügiges Ferienhaus mit allen Annehmlichkeiten. Ruhig gelegen mit tollen Blick in die Ho-Bucht. Lichtdurchflutet und gut isoliert, so dass man von Regen und Sturm drinnen nichts mitbekommt. Der Sonnenaufgang über der Bucht, den man vom Frühstückstisch aus bewundern kann, ist ein absolutes Highlight. Wir können dieses schöne Haus absolut empfehlen und kommen gerne wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Haus mit toller Lage, wir haben nichts vermisst und würden es auch wieder buchen

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist einfach einfach super!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:185 / 2.278
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...