Sommerhus med el-stik, spa, sauna, billard, bordtennis og airhockey

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nørballevej 16, Ho

- Sommerhusnr.: 61036
10 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
7 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette elegante sommerhus befinder sig på ferieadressen Nørballevej 16 og har plads til 10 personer. Og hvis I har to hunde, så er de begge mere end velkommen. I vil elsker den stilrene indretning og de lyse omgivelser. Her er virkelig et sommerhus for sig, som både byder på sjove aktiviteter og afslapning. Sommerhuset er både indrettet med billardbord, bordtennis og airhockey, og hvis afslapning står på programmet, er der både spabad, sauna og et udendørs spabad.  

Stilren indretning og lynhurtig internetforbindelse

Den stilrene indretning og de lyse omgivelser byder jer straks velkommen. Der er højt til loftet, hvilket bidrager til en rolig og åben stemning. Køkken og stue er ligeledes i et stort rum, hvor I kan nyde hinandens samvær foran den knitrende brændeovn.
 
Om aftenen kan I streame en film via sommerhusets chromecast, og derved benytte den lynhurtige 1000/1000 mbit internetforbindelse. I stuen er der desuden gulvvarme.
 
De 10 sovepladser er fordelt på 4 soveværelser, hvor 2 af sovepladserne er i annekset. Yderligere finder I 2 sovepladser på hemsen, som helt sikkert vil blive et hit for børnene. Desuden har sommerhuset to gode badeværelser, hvor begge også er med gulvvarme.  

Sommerhus med spa, sauna og udendørs spabad

Hvis I trænger til lidt ekstra velvære, så er sommerhuset både indrettet med spabad og sauna. Her kan I læne jer tilbage og nyde en tilværelse i ro og fred. Efter en god og lang gåtur ved stranden, så er det dejligt at få varmen igen i saunaen.
 
Og ikke nok med det, så har sommerhuset også et udendørs spabad, hvor I kan nyde de masserende bobler under åben himmel. Det er bare ferie!

Timevis af sjov i aktivitetsrummet

Aktivitetsrummet finder I lige ved indgangen til sommerhuset, og her kan såvel børn som forældre tilbringe timevis af sjov og leg. Aktivitetsrummet byder både på billard, bordtennis og airhockey, så har er det kun fantasien, der sætter grænser.  
 
Fra det store køkkenalrum er der direkte udgang til sommerhusets terrasser. Her kan I nyde solens stråler, mens I læner jer tilbage i diverse kvalitetshavemøbler. I haven er der både sandkasse og gynge med rutsjebane til familiens mindste. Desuden er der også en bålplads, som indbyder til ekstra hygge. Yderligere har sommerhuset en carport, og hvis I kører elbil, kan I benytte sommerhusets el-ladestation. medbring eget kabel (type 2).

Det siger vores gæster om sommerhuset 61036

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes Haus sehr sparsam im Verbrauch

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr schönes, gemütliches Ferienhaus. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Ruhige Umgebung. Der große Whirpool war sehr schön, wir haben ihn jeden Abend genutzt zum Ausklingen des Tages.
Wir würden das Ferienhaus jederzeit wieder mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt ruhig an einer kleinen, so gut wie nie befahrenen Straße. Das Haus ist sehr sauber, nichts ist verschlissen und alles ist vorhanden. Bei kaltem Wetter ist der Whirlpool ein echter Pluspunkt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:157 / 2.327
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, carport, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udespa.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...