Lækkert feriehus til 6 personer – hunden er også velkommen

5
icon
icon
icon
icon
icon

Vestervænget 17, Ho

- Sommerhusnr.: 61023
6 pers.
Antal personer
3800 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Vestervænget 17 i Ho er der lagt op til jeres næste drømmeferie i dette moderne feriehus holdt i rolige naturfarver indvendigt, som udvendigt. Her får I ferie i smukke rammer med moderne faciliteter fra ende til anden beliggende på en dejlig naturgrund. Din hund er også velkommen. Bemærk der er lade-mulighed i feriehuset, husk at medbringe eget lade-kabel.

Hyggelige feriestunder for hele familien

I sommerhusets 3 soveværelser venter jer 3 dobbeltsenge, som I kan samle ny energi i. Når I er udhvilede og står op til en ny dag næste morgen, skal I ikke bekymre jer om køen til badeværelset ej heller om kolde fødder, for I har nemlig 2 badeværelser i feriehuset, der begge har gulvvarme – ligesom resten af sommerhuset har det. Det ene badeværelse har også en spa, hvor I kan hygge jer og forkæle jer selv med velplejende produkter for krop og sjæl. Måske endda med et glas vin til og lidt musik i ørerne.

Feriehuset rummer også et skønt alrum, hvor køkken, stue og spiseplads, der i øvrigt har et fantastisk langbord, forenes. Alrummet udgør helt naturligt det helt store samlingspunkt for jer på ferien, hvor I kan tilbringe masser af tid sammen med blandt andet madlavning, spil og tv-kiggeri og film. Her er der også en brændeovn, der ikke bare sørger for god varme, den fuldender også den hyggelige feriestemning. Derudover har I en varmepumpe i feriehuset, der sørger for et godt indeklima på jeres ferie.

Sommerhuset er veludstyret med gode praktiske faciliteter med for eksempel både en tørretumbler og en vaskemaskine. I det lyse køkken, og i køkkenet er der opvaskemaskine og mikroovn og en 80 liters fryser, så det er ikke nødvendigt at bruge kostbar ferietid på masser af praktisk husarbejde.

Solrige dage på terrassen

De feriedage, hvor solen står højt på himlen og temperaturerne er høje, skal I da nyde udendørs på terrassen, der løber hele vejen rundt om feriehuset. Der er både et åben og et overdækket terrasseområde. Her har I både havemøbler og liggestole til rådighed, som I kan finde jer til rette i, mens I bare nyder ferien. Der er også en gasgrill til rådighed, hvor I kan grille diverse lækkerier.

Naturen helt tæt på

Ho er et skønt område beliggende direkte ved Vadehavet, men der er stadig kort afstand til de skønne hvide Vesterhavsstrande. Her kan I nyde naturen i fulde drag, tage på cykel- og vandreture i skov, hede og til havet. Nyd det fantastiske dyreliv, hvor det ikke er usædvanligt at både en hare, ræv eller et krondyr kigger forbi. Når I er i Ho, må I bare en tur ud på Skallingen. Et fantastisk naturreservat, hvor hunden derfor ikke må medtages.

Skal der shoppes og spises, så er Blåvand stedet. Her finder I mange restauranter og indkøbsmuligheder. Her er både minigolf, zoo, Blåvand Fyr og det prisbelønnede Tirpitz museum.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61023

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war einfach nur perfekt. Und wir werden auf jeden Fall noch einmal das Haus Mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist vollständig und hochwertig ausgestattet. Das wunderschöne Naturgrundstück lädt zum Entspannen ein. Viele Waldtiere können beobachtet werden. Wir werden dieses wunderbare Haus sicher weitere Male buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist super es fehlt an nichts, es ist nur zu empfehlen. Habe es direkt fürs nächste Jahr schon gebucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:148 / 2.987
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...