4 pers.
Antal personer
4500 m.
Nærmeste strand
5500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om klassisk og enkel sommerhuscharme i naturskønne omgivelser? Så er Toftevej 2 i Ho måske jeres næste ferieadresse. Det charmerende træhus har plads til 4 personer, og hundene er også hjerteligt velkomne. Brændeovnen tilfører ekstra varme og stemning, og udeområdet emmer af idyl. Et ideelt valg til den lille familie eller en romantisk udflugt for to!

Klassisk sommerhusferie for 4 personer med brændeovn

Allerede ved første øjekast leder det lille træsommerhus tankerne hen på den helt klassiske sommerhusferie i den grønne natur. Her er det samværet, der kommer i centrum. Den enkle og hyggelige indretning sætter rammerne for en ferie, hvor I bare kan komme helt ned i gear og nyde hinandens selskab – langt væk fra den travle hverdag.

Sommerhusets hjerte er opholdsrummet, der forener køkken, stue og spiseafdeling. Her sørger den brændeovnen for, at ferieatmosfæren altid er til stede, og med lyden af den knitrende ild i baggrunden bliver de sene aftener med kortspil og gode grin rundt om spisebordet kun endnu hyggeligere.

Det praktiske er også tænkt ind, så I slipper for at bruge for meget af den dyrebare ferietid på de huslige pligter. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, og på badeværelset er der vaskemaskine og gulvvarme. En stabil og hurtig internetforbindelse står også til rådighed.

Ugeneret beliggenhed, flere terrasser og stor have med legeredskaber

Rundt om sommerhuset finder I flere fine terrasser og hyggekroge, hvor I kan sætte jer til rette med en friskbrygget kop kaffe og nyde den vestjyske natur og fuglenes kvidren i trætoppene. Den ene terrasse er delvist overdækket og er det ideelle spot til en hyggelig grillmiddag i aftensolen.

Den 2.500 kvadratmeter store grund er omkranset af høje træer og tæt buskads, så I helt ugeneret kan nyde de afslappende dage på terrasserne. Den store og velholdte græsplæne er desuden fantastisk, hvis I har børn eller hunde – eller begge dele – med. Her er der god plads til leg og boldspil, og til de mindste er der gynge og sandkasse.

Udeområdet byder ganske enkelt på skøn og ugeneret sommerhusidyl.

Ho – masser af varieret natur og kort vej til Blåvands ferieby

Ho er et fredeligt og naturskønt ferieområde tæt på feriebyen Blåvand. Her finder I masser af varieret natur inden for en kort radius – med både skov, lyngklædt hede og brede sandstrande. I Blåvand finder I også en lang række små forretninger, indkøbsmuligheder og spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61234

DE
D.
sagde , Deutschland

Haus liegt dicht an der Straße… stört gar nicht…sehr hyggelig und ruhig mitten in der Natur mit viel Wildbesuch

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist hygge und man fühlt sich sofort sehr wohl.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ankommen und wohl fühlen.
Auch wenn das Haus etwas älter war alles sauber und top gepflegt auch die Aussenanlage.
Ruhige Lage trotz Strassenlage.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:56 / 2.500
Renoveret / Byggeår:1997 / 1969

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, vaskemaskine, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...