Lækkert sommerhus med spa, aktivitetsrum og volleybane

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Almosetoften 15, Ho

- Sommerhusnr.: 61105
10 pers.
Antal personer
3400 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
7 pers.
Standvandspa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Skal din familie afsted på ferie med en anden familie? Så tag et kig på dette lækre sommerhus på Almosetoften 15 i Ho. Sommerhuset har plads til op til 10 personer – og 2 hunde er også hjerteligt velkomne. Her kan 2 familier holde en dejlig ferie fyldt med masser af sjove stunder med fodbold, volley, billard, bordtennis og bordfodbold. Selvfølgelig er der også mulighed for afslapning i den skønne spa.

Mange sjove feriestunder i aktivitetsrummet med billard, bordtennis og bordfodbold

Sommerhusets aktivitetsrum er et af de indendørs højdepunkter i sommerhuset på Almosetoften 15 i Ho. Her er rammerne skabt for mange sjove feriestunder for store og små, og I vil med garanti komme til at tilbringe mange timer sammen her.

I aktivitetsrummet har I mulighed for at spille både billard, bordtennis og bordfodbold, så her er der altså noget for enhver. Her kan I også arrangere en sjov aften med turnering, lækre snacks, kolde drikkevarer og godt selskab.

Fra aktivitetsrummet kan I både gå ud på terrassen eller ind i det store alrum, hvor køkken, stue og spisestue er samlet. I alrummet er der mulighed for mange dejlige feriestunder for alle feriegæster med blandt andet gode film – takket være Chromecasten kan I streame jeres yndlingsfilm i tv’et. I alrummet står brændeovnen også klar til at skrue helt op for den hyggelige feriestemning.

Lækker spa og gode praktiske faciliteter

Et andet højdepunkt i sommerhuset på Almosetoften 15 finder I på sommerhusets store badeværelse. Her står en lækker spa, der er klar til at forkæle jer med ekstra afslapning på ferien i det varme boblende vand. Udover det store badeværelse med spa, er der også endnu et badeværelse i sommerhuset – og begge er endda udstyret med gulvvarme.

Sommerhusets 166 kvadratmeter er indrettet, så der er god plads til alle feriegæster. I feriehuset er der 5 soveværelser, hvor 3 af dem er indrettet med dobbeltsenge, og de resterende 2 er indrettet med 2 enkeltsenge hver.

På jeres ferie i sommerhuset kan I også få glæde af de gode praktiske faciliteter, som sommerhuset har. I entreen har I vaskemaskine og tørretumbler til tøjvasken, og i køkkenet klarer opvaskemaskinen opvasken for jer efter jeres måltider. Derudover er der også en varmepumpe i sommerhuset, der sørger for et godt indeklima til lave omkostninger.

Udeområde med fodboldmål og volleybane

Det er ikke kun indendørs, at I har gode muligheder for at tilbringe mange sjove timer sammen på ferien. Også udendørs byder sommerhuset på flere gode højdepunkter. Her er der både volleybane og fodboldmål, og til feriens yngste gæster er der sandkasse og gynge, som de helt sikkert vil blive glade for på ferien.

Feriehuset har en dejlig terrasse, som I kan nyde ferien fra. Med både havemøbler og liggestole til rådighed, vil I altid kunne finde jer til rette på et godt solspot på terrassen. Terrassen er delvist overdækket og afskærmet, så her vil I også kunne sidde i ly og læ.

En dejlig feriedag med boldspil, leg og afslapning i det fri kan I afslutte med en lækker middag på terrassen. Tænd op i grillen, steg nogle gode bøffer og nyd middagen i godt selskab på de lune sommeraftener.

Naturskønt ferieområde tæt på Blåvand

Ho er et skønt ferieområde, der er den oplagte feriedestination for jer, der elsker naturen. Området byder på masser af skøn natur, som I kan opleve på nærmeste hold ad de mange vandre- og cykelstier.

Sommerhuset på Almosetoften 15 ligger få kilometer fra Vesterhavet og de smukke sandstrande, som er værd at besøge hele året rundt. Fra sommerhuset har I heller ikke langt til feriebyen Blåvand, hvor I blandt andet kan købe ind, shoppe og spise ved byens restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61105

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein gepflegtes Ferienhaus, daß für Familien bestens geeignet ist. Das Grundstück ist groß und es befinden Fußballtore, ein Beachvolleyballfeld und ein Sandkasten darauf.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gut ausgestattetes 10-Personen Haus. Mit 2 Badezimmern und einem extra Spielraum auch für mehrere Familien gut geeignet. Auch das dazugehörende Grundstück ist großzügig bemessen und mit vielen Möglichkeiten ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliches Ferienhaus mit guter Ausstattung- auch im Küchenbereich. Viele Spielmöglichkeiten für Kinder. Leider nur zwei Bäder für 10 Personen.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:166 / 2.002
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, Billard, Bordtennis, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...