Velholdt sommerhus i Ho nær Blåvand med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Søndertoften 48, Ho

- Sommerhusnr.: 61173
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige, velholdte sommerhus ligger i Ho ved siden af den smukke golfplads. Med 2 badeværelser, sauna, spa, dejlig lyse opholdsrum og en rolig beliggenhed er Søndertoften 48 det perfekte sted for en herlig afslapningsferie for op til 6 personer.

Spa, sauna – ro og ægte afslapning midt i naturen

Ho og det smukke område ved Ho bugt er perfekt til familieferien eller en hyggeferie med venner. Her kan I tænde op i sauna og spa og rigtigt komme ned i gear. Husets beliggenhed midt i det grønne garanterer en privat atmosfære – nyd de solrige dage på den delvist overdækkede dejligt læ fyldte terrasse. Her midt i det grønne er det ingen sjældenhed, at en hjort, en fræk eger eller Mikkel-ræv kigger forbi.

Smukt indrettet med brændeovn, 2 badeværelser og 3 soverum

Her I det lyse og godt indrettede hus kan I føle jer hjemme fra første øjeblik I ankommer. Her er der tænkt på det hele, gode møbler og praktiske detaljer som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler overtager en del af husarbejdet. Således har I mere tid til at hygge sammen om madlavningen, måske nippe til et glas god vin og planlægge de kommende feriedage. Det er skam tilladt at dagdrømme lidt, – evt. tage en lille morfar i stuens hyggehjørne, som også er det perfekte sted til at lukke øjnene og lytte til en god lydbog.

De 2 badeværelser og 3 soverum er smukt indrettede og lover masser af velvære.

På køligere dage sørger den energibesparende varmepumpe for velbehagelige temperaturer og om aftenen breder brændeovnens knitrende ild en ekstra hyggelig stemning.

Ho bugt og Skallingen – natur pur

Ho ligger ikke langt fra den livlige ferieby Blåvand. Her har I masser af shoppingmuligheder og spisesteder, og når I igen trænger til ro, kan I trække jer tilbage til jeres skønne domicil i det grønne. Naturelskere og fugleinteresserede vil stor-nyde en tur til Skallingen – hvor kvæget græsser på saltmarkerne og der er flot udsigt over Ho bugt mod Esbjerg. Stranden er lang og hvid og indbyder til badning eller lange ture, hvor der evt kan findes rav.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61173

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus in Sondertoften 48 in Ho ist ein sehr sauberes, modern eingerichtetes und voll ausgestattetes Haus. Es fehlte an nichts. Wir kamen an und fühlten uns gleich wie zu Hause. Daumen hoch an die Eigentümer.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schön eingerichtetes, ruhig gelegenes Ferienhaus, für alle Altersklassen zu empfehlen

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war sauber, ordentlich und voll ausgestattet. Die Betten waren für Ferienhausbetten gut.
Der tägliche Damwildbesuch war großartig.
Die Spielgeräte im Garten wurden ausgiebig genutzt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:114 / 2.506
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...