Stort poolhus med bordfodbold og trampolin ved Ho Bugt nær Blåvand

3.5
icon
icon
icon
icon

Hedevej 26, Ho

- Sommerhusnr.: 61065
12 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
ca. 23
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en stor naturskøn grund, der er afskærmet af træer, ligger dette skønne poolhus fra 2010 i det rolige feriehusområde Ho ved Blåvand. Med bare 1 km til Ho Bugt og 3,5 km til den populære badeby Blåvand ved Vesterhavet har du på Hedevej 26 fundet den ideelle ferieadresse til en afslappet og samtidig aktivitetsrig ferie for op til 12 personer og 2 hunde.

Badeferie uafhængig af årstid og temperatur

Poolhuset på Hedevej 26 byder ikke blot på egen swimmingpool, men også på en lang række lækre detaljer, der sikrer alle både store og små feriegæster en vellykket ferie.

I poolrummet finder I et stort spabad samt sauna, så både varme- og vandglade familiemedlemmer får fuld valuta for pengene, uanset om årstiden inviterer til en dukkert i Vesterhavet eller ej.

Og skulle der sidst på dagen stadig være lidt overskydende energi på vandhundenes batterier, er der linet op til en gedigen gang bordfodbold i stuen.

I de varmere årstider er der også optimale muligheder for leg i haven, hvor trampolin og klatretårn, rutsjebane og gynge er til fri afbenyttelse for de yngre gæster, mens de voksne får et hvil på solsengene eller forbereder en lækker grillmiddag på terrassen.

Plads til hele familien – eller til gode venner

Feriehuset har plads op til 12 personer fordelt på 5 soveværelser og to ekstra opredninger på hemsen til familiens yngre generationer. Det ene soveværelse og et af husets 3 badeværelser befinder sig i annekset, der giver mulighed for at trække stikket og lade op til næste feriedags oplevelser. På badeværelset finder i også et pudslebord, som er en dejlig tilføjelse for forælderne.

Feriehuset er naturligvis udstyret med moderne komfort såsom opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, en stabil internetforbindelse samt en brændeovn, der sørger for den helt rigtige sommerhusstemning på en kølig aften.

Egen legeplads med trampolin og masser af aktiviteter i nærheden

Den store have sørger for underholdning og leg til børn og barnlige sjæle og giver samtidig rum og tid til velfortjent afslapning for voksne solbadere eller grill-entusiaster.

Får I lyst til at forlade sommerhuset og udforske området, er Ho det perfekte udgangspunkt. Fra Hedevej 26 har I ca. 1 km til Ho Bugt og bare 3,5 km til Blåvand, hvor I finder aktiviteter og adspredelse for enhver smag.

Blåvandshuk Fyr på Danmarks vestligste punkt er næsten et ’must see’, men også bunkermuseet Tirpitz, Blåvandshuk Golf, Blåvand Zoo og Blåvand Bolsjer er nogle af de attraktioner, der er med til at gøre Blåvand både kendt og elsket.

Og når sommervejret viser sig fra sin skønneste side, er der ikke ret meget, der kan slå en tur til Vesterhavet og den vidtstrakte hvide badestrand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61065

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles, komfortables Poolhaus, großzügig geschnittene Schlafzimmer, Wohn- und Esszimmer ausreichend groß
Schöner Außenbereich mit vielen Spielmöglichkeiten und relativ neuen, bequemen Gartenmöbeln
Pool ist groß genug zum herumtollen und später wärmt man sich im Whirlpool auf

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein eigentlich sehr schönes Haus in sehr schöner Lage. Ein gewisser Renonierungsbedarf ist aber noch deutlicher erkennbar geworden als bei unserem letzten Besuch. Der Preis und die Bewertung mit nur 3 Sternen passt aber dazu. Mit relativ wenig finanziellem Aufwand und ein wenig Renovierung wäre eigentlich mehr möglich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein großzügiges Haus in ruhiger Umgebung.
Sehr gut geeignet für 10 Personen. Wenn die Kinder etwas größer sind (ca. 8 -10) auch für 12 Personen.
Im Haus fehlt es an nichts. Bei drei Badezimmern kommt es auch morgens nicht zum Drängeln.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:225 / 2.430
Byggeår:2010

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio.

Bad:

Standvandsspa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

5 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker trægulv med gulvarme i stue, trægulv med gulvarme i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...