Skønt sommerhus med wellness i Ho

4
icon
icon
icon
icon

Nørballevej 3, Ho

- Sommerhusnr.: 61250
6 pers.
Antal personer
3500 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Rabat i F-sæson
Book to uger i F-sæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et sommerhus, hvor I kan holde en dejlig afslappende ferie? Så er dette sommerhus på Nørballevej 3 i Ho nær Blåvand helt perfekt til jer. Sommerhuset rummer plads til 6 personer og 2 hunde, og det er både indrettet med spabad og udesauna – alt, I har brug for til at holde en afslappende ferie ved Vesterhavet. Der findes også et vilmarksbad, som kan benyttes i perioden marts-oktober.

Hold en afslapningsfyldt ferie med udendørs sauna

Sommerhuset på Nørballevej 3 vil helt sikkert give jer den afslappende ferie, I er på udkig efter – især det store og skønne udendørsområde vil I uden tvivl elske.

På den afskærmede terrasse kan I lægge jer godt til rette i havemøbler og liggestole, mens børnene leger i sandkassen. Om aftenen kan I bikse lækker mad sammen på grillen og nyde de varme ferieaftener ude på terrassen.

Skulle man få brug for en stille stund for sig selv, kan man trække op til bænken i skoven, hvor der kan slappes fuldstændig af i fred og ro med en god bog til lyden af fuglenes kvidren og vinden i træerne.

Nyd lidt wellness i spabadet eller slap af foran brændeovnen

Det er ikke kun udendørs, I finder skønne faciliteter, der lægger op til en afslappende ferie – på sommerhusets badeværelse finder I nemlig et lækkert spabad, hvor I kan læne jer tilbage og slappe fuldstændig af i det varme vand og de skønne bobler.

Ud over badeværelset er der i sommerhuset også 3 soveværelser, 2 med dobbeltsenge og 1 med enkeltsenge, og et køkken med åben forbindelse til stuen, der tilsammen udgør sommerhusets opholdsrum. Her vil I med garanti tilbringe mange skønne feriestunder sammen. For ekstra hygge kan I tænde op i brændeovnen.

Skønne naturomgivelser i Ho – få kilometer til Vesterhavet

Ligesom sommerhuset er omgivet af en masse skøn natur, så er der også mange naturskønne oplevelser i Ho, som I kan opleve til fods eller på cykel.

Ho er et hyggeligt ferieområde, der har gårdbutikker, en hyggelig kro og et feriecenter, hvor der er mange sjove indendørs aktiviteter – perfekt, hvis vejret en dag ikke skulle være helt med jer.

Ikke langt fra sommerhuset, nærmere bestemt 3,5 kilometer, ligger det skønne Vesterhav, som uden tvivl er et besøg værd – uanset om I vil en tur i vandet, ligge og dase på stranden eller gå en tur langs den smukke kyst.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61250

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus und die Umgebung war toll wir haben uns mit unseren Hunden sehr gut erholt es war alles da was man in einem Ferienhaus brauch richtig toll vielen lieben dank

DK
D.
sagde , Danmark

Et hus der har det hele, og med god mormor stemning i skuffer og skabe, der er ALT.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütlich, ausreichend für zwei Personen und eine Woche.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.950
Renoveret / Byggeår:2005 / 1968

Køkken:

Køleskab, fryser (160 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitik
Søger...