Poolsommerhus med infrarød sauna og spabad i Ho tæt på Blåvand

4
icon
icon
icon
icon

Vestervænget 20, Ho

- Sommerhusnr.: 61180
8 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
ca. 18
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis 100/100 Mbit Fiber Internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Vestervænget 20 i Ho, et naturskønt ferieområde tæt på Blåvand, ligger dette hyggelige poolsommerhus med plads til 8 personer og 1 hund. Sommerhuset er renoveret i 2017 og er indrettet med blandt andet sauna og spabad. Et ideelt valg til en storslået ferie med familien eller vennerne.

Aktiv ferie med swimmingpool, spa, sauna, infrarød sauna og bordfodbold

Feriehuset i Ho danner de perfekte rammer for en både aktiv og afslappende ferie i den vestjyske natur. På de 181 kvadratmeter er der god plads til hele familien eller alle vennerne, og den hyggelige og komfortable indretning leder straks tankerne hen på den klassiske sommerhusferie.

Kan I lide at være aktive, vil I elske den 18 kvadratmeter store swimmingpool, hvor I kan få en forfriskende dukkert lige fra morgenstunden. Efter en dejlig svømmetur kan I få varmen i sommerhusets almindelig og infrarød sauna eller i spabadet, der har plads til hele 4 personer. Den aktive ferie fortsætter rundt om bordfodboldbordet, hvor I kan udfordre hinanden på kryds og tværs til et slag bordfodbold.

En god feriedag rundes allerbedst af på sofaen med fødderne opad og en god bog i hånden, mens brændeovnen knitrer i baggrunden.

Rolig beliggenhed, stor solterrasse, gynge, sandkasse og fodboldmål

På de solrige dage kan I rykke feriehyggen ud på den store terrasse. Her står både havemøbler, liggestole og grill klar til jer. Den 2.500 kvadratmeter store grund er godt afskærmet af høje træer og råder over en stor græsplæne, hvor børnene og hundene kan tumle rundt, mens I ser på fra terrassen. Der er både gyngestativ, sandkasse og fodboldmål på grunden.

Ho er generelt et roligt ferieområde fyldt med smuk natur, og skal der ske lidt mere, bringer en kort køretur jer til den populære ferieby Blåvand, som med sine mange små forretninger, restauranter og diverse aktivitetstilbud har noget for alle aldre.

Den hvide sandstrand og det dybblå Vesterhav er selvfølgelig et ”must-see”, når I først har taget turen til Blåvand, og både to- og firbenede feriegæster vil elske en gåtur i den friske, salte havluft.

Det siger vores gæster om sommerhuset 61180

D.
sagde , Slagelse

Super dejligt hus. Fantastisk pool og spa område, der blev brugt hver dag. Skønt terrasse område med masser af siddepladser, liggestole og Weber kul grill.
Velassorteret køkken med dejligt store vinglas, og alt hvad man har brug for (selv en stavblender) der var guld værd til babymaden.
Rigtig gode senge, fine badeværelser med masser af skabsplads. Kan klart anbefale huset til andre – vi kommer gerne igen!Huset ligger i et sommerhusområde, fyldt med grusstier og hvad der mest minder om skov. Der er dejligt stille, bortset fra når Oksbøl kasserne holde skydeøvelse. Det kan derfor anbefales at Google en kalender for dette inden bookning, da det vil kunne høres i hele området. Det var ikke voldsomt generende, da vi først fandt ud af hvad “bragende” skyldtes. Det lød mest som en dør der kontinuerligt bankede op af huset. Blåvand er hyggelig, og Tirpitz kan virkelig anbefales! Vi havde stor glæde af Esbjerg der ligger ca 25 min kørsel væk

D.
sagde , Solrød strand

Vi var meget tilfredse med det hele

D.
sagde , Danmark

Skønt feriehus, behagelig atmosfære, hyggelig.
fredeligt område med gode udflugtsmuligheder.
skøn pool afdeling – vi synes det var perfekt med børn.Naturskøn område, fredeligt og hyggeligt.
Flot og hyggelig feriebolig.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:181 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2017 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, varmepumpe, varmepumpe, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitik
Søger...